• dinon7
    1.3k
    Dovoljno je da se u užem krugu menadžera pročuje da ne tretiramo strance kako treba. Imat ćemo još većih problema dovesti određena pojačanja i određeno igrače u Dinamo.
    Dugo vremena već imam osjecaj da puno toga ne štima. I očito nismo bili daleko od istine. Jednostavno na terenu ne djeluju kao ekipa. I kažu sto kažu kolege, u svakom kolektivu postoje mali klanovi i osobe koje si međusobno vise pašu. No ovo s Ristovskim je ipak puno previše
  • masacusec
    4.2k
    Evo vidite, ja sam tvrdnje da momčadi treba igrač poput Ristovskog, prvenstveno zbog njegovih muda, njegove prgavosti, njegove požrtvovnosti, njegovog htijenja, njegovog respekta prema navijačima. Daleko je on od neke velike klase, naročito mu ne ide zadnje vrijeme, ali radije njega želim gledati kako pokazuje srce i kada mu ne ide, a ne ide mu....nego jednog mbukua, hoxhu i slične.
    Nije sve u rezultatu!!
    Lakše mi je kad vidim ristu kako urla poslije poraza i jebe mater tovarima nego li ove pičkice koje trče po slušalice za uši.
    Možda sam starinskog kova, no taki san kaki san!
  • Jurki
    13.4k
    ali ti ta prgavost ne daje za pravo da jebes suigraca samo zato jer ti nije "sjeo".. pitaj Boga kolko je jos takvih slucajeva bilo.
    Ta prgavost ti ne daje za pravo da se ponasas ko šerif na stadionu i jebes druge ljude koji rade svoj posao.
    Ta prgavost ti ne daje za pravo da se stavljas iznad kluba.
    To su senatori radili Jakiru, rade i sada.
    Jebo me pas ako je Ristovski zasluzio igrati i pola utakmica ove polusezone.. a igral ih je sve.. osim Osijeka i Belupa.

Edit: de su mu muda bila nakon Bayerna? Onda nije trebal biti prgav?
    De je bil u picki materinoj kad nas je Belupo pregazil ko stari škarneclin.
    Kaj su poslali na streljanu pred medije Baturinu. Velike igracine samo onda kad je sve divno i krasno.. a umjesto da ko covjek izađes pred medije i reces.. da zgazili su nas jer smo igrali za kurac,
  • Neron53
    1.1k
    Jel se zna kakva je to soba?
    Friđ sa cugom? Kurve? Sado-mazo oprema?....
  • Brusa
    1.8k
    pa u članku piše 3x3, stol i stolice, kauč i tv
  • Neron53
    1.1k
    Pa ono, ako osim par ljudi nitko nema pristupa, ako nitko nema muda uci.... mora biti za sobu vezana neka pikanterija... :)
  • Doktor Kunić
    4.1k
    5 dana zona bukti ovdje a ovaj veli nije sve u rezultatima. Sto ti krvavih gromova.
    Pa taj ucviljeni ristovski jedino di diže glas je na naše nove igrače i klince kako bi sebe pokrio jazavac. Maše rukama kako bi se uvukao navijačima. A ovo da ostavlja srce na terenu, eventualno u toj sobici za seratore UH pardon senatore.
  • Noel
    7.4k

Moharrami bez srca je za njega Cafu. Kaj ti vrijedi 100 srca kad nemres dva put ubacit u 16 metara ili dva put probit mrtvog Dialla na Poljudu. Drag je i meni Rile al nije trenutno za Dinamo.
  • Droljo
    9.7k
    mora biti za sobu vezana neka pikanterija... :)Neron53

Nivesica im pljuga tamo...
  • Noel
    7.4k

Daj se uozbilji malo. Kakva Nives? Baš si sad usrao. Zna se ko je najljepša i najbolja dama naših senatora.
    Lady Vlatka.
  • Marc
    207
    Nezz kaj da kažem za tu sobu, to mi je sve misterija kao i sve oko Dinama ove sesone. 3x3 telka kauč i njih 5,6 tamo nakrcanih i uz to je to pokrenuo Budimir, Leovac i Lesički.. sve redom legende i senatori hahah kaj su snimali tu Casting Couch. Sve mi to smrdi na novinarsko žutilo..
  • Dinamosaur
    1.7k
    a ne kuzim na koju foru Lesi u sobi, pa kaj su tolki naivci?!?
  • badjibadara
    4.1k
    Velike igracine samo onda kad je sve divno i krasno.. a umjesto da ko covjek izađes pred medije i reces.Jurki

• Jurki
    13.4k
    zakaj je onda poslal Baturinu pod autobus nakon Bayerna?
    Od svih igraca ... oni poslali jednog od najmlađih.
    Nisu pred kamere izasli ni Petkovic i Ademi kao kapetani, ni Ristovski ni Misic kao senatori momcadi.
    Poslali su Martina nek guta knedle i bude mu neugodno.
    Sve ih moze biti sram.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.