• don
    8.2k
    Pa onda Luka Ivanusec nema nikakvu vezanost za Dinamo i samo je tu igrao za plaću. Vrlo jednostavno.Paggini

onoga trenutka kad staviš potpis na ugovor, postaješ profesionalac i odvajaš emociju od posla. Svi trenutni igrači Dinama su tu da bi jednog dana igrali za najveće klubove svita, isto ka i oni u hajduku, Rijeci i drugim klubovima.
    Samo je razlika da je Ivanušeć očito igra u Svom klubu za kojeg navija, ali ga je odvojia od emocije na neki način ka i svi ostali.
  • Jurki
    13.4k
    Možda je Čač bio u pravu kad mu je rekao da je on kurac od igrača :)ElDorado

Čač je ipak nekakvi trener, nije bas da je totalna neznalica i budala.
    A i Ivanusceva karijera pokazuje tko je u pravu.
  • čovjekjogurt
    952
    Ivanušec je većinu utakmica u dresu Dinama igrao na desnom krilu, to mnogi zaboravljaju. Ne mora se nužno dirati ta strana na kojoj imamo Pjacu i Hoxhu, može Ivanušec igrati tamo gdje su Špikić i Cordoba.
  • mali M
    6k
    Kasnim sa čitanjem pa samo da se osvrnem na izjavu našeg SD. Napadačima koji ne žele doć u Dinamo jer se boje konkurencije u 30 godišnjem ozljeđenom šetaču i biraču utakmica nije ni mjesto u Dinamu!
    Da se razumijemo, meni je Petko kralj i svi imamo s njim love-hate odnos, ali kad čujem da je nekom kakti kvalitetnom pojačanju problem doć jer se boji Petka, onda nek takve odma uz salve smjeha pozdrave i okrenu se i odu sa pregovora. Petko je puno ozljeđen, izrauban i nemože igrati više toliko utakmica u nizu. Ti svi napadači ne dolaze da budu zamjena Petku nego da igraju kad on nemože, a on često nemože i s vremenom ga smjene iz prve momčadi i postanu perjanice umjesto njega. Pa kakve mi to beskrvne napadače zovemo kao pojačanja kada imaju takav kukavički i beskrvni stav već u startu!?!?
  • The Undertaker
    6.2k
    U toj izjavi nema logike i vjerovatno je alibi za neučinkovitost.
    Možda ga je odbio neki mladi igrač kojemu je bitnija minutaža od love ali generalno, uz Petka su igrali i Gavranović i Drmić pa valjda može i neko malo skromnije ime, pogotovo ako mu se da ozbiljnija lova.
  • CastAway1986
    2k
    Taj "ozlijeđeni šetač" je i dalje najbolji igrač kluba , da smo ga imali u ekipi sad bi Rijeka i tovari nama gledali u leđa..
  • Crni86
    6.4k
    Kolega je naveo da nas je Kevin Carlos cekao skoro do kraja, tako da nije bas da nitko nije htio doc i borit se sa petkom za prvih 11.

I vrlo vjerojatno je ovo istina
    vjerovatno je alibi za neučinkovitost.The Undertaker
  • Cosey
    541
    Nešto se spominje Selahi. Sad koliko je to istina, naravno da ne znam, ali kad bi išli po jednog igrača iz Rijeke, kaj ne bi bilo najbolje ići po Galešića?

Obrana nam je najkritičnija.
  • Cosey
    541

Meni se isto jako sviđa Cordoba. Ne znam kakav je na treninzima, kako teče prilagodba, ali mi je dobar.
  • ShanKu
    1.1k
    Kakav je Adriano Jagušić igrač, pratil sam ga samo protiv nas..? Kakav je njegov potencijal? Vidim mlad je, 19 godina...
  • mali M
    6k
    Taj "ozlijeđeni šetač" je i dalje najbolji igrač klubaCastAway1986

Ulovio si se za krivi dio, napisao sam što mislim o Petkoviću, kao i neko okvirno mišljenje da je jedan od najboljih napadača koji je ikad boravio u Maksimirskim svlačionicama... Govorim o mindsetu tih pojačanja u napadu...
  • Marc
    207
    sve više imam osjećaj to je zato jer naš SD ni nema neka imena
  • Zagi
    8.7k
    Inace ja Ivanuseca vise vidim kao nasljednika Baturine na 10ki nego na krilu. Imao je on na krilu dosta alibi rjesenja i u HNLu, a mogu si samo zamislit kako mu je bilo u jednoj od fizicki najzahtjevnijih ligi. Krilo je pozicija koja zahtjeva prvenstveno brzanca koji ce i na silinu prolazit 1vs1.

Mi na krilima trebamo nekog "Kangu", a ne Pjacu ili Ivanuseca. Pogledajte kojim rjesenjima se okrenula jedna spanjolska reprezentacija, pa Athletic Bilbao... dobro Spanjolci razumiju nogomet i zahtjeve istog.
    NitkoBitan

Zanimljivo, moje mišljenje je dijametralno suprotno ovome.
    Ivanušec je po meni vrlo blijed na 10ki, a iako nije ekstremno brz za krilo, to više nego nadomješta agilnošću, driblingom i udarcem.

Na 10ci imaš odgovornost ne prodavanja lopte i to ga ubija jer počinje oklijevati, a nema niti dovoljno dobru viziju igre za tu poziciju. Sve to on na silu, baš kao krilo.

I da, u ovoj situaciji u kojoj jesmo.. Posudba na 6mj? Gdje da potpišem.
  • tp1997
    685
    Slažem se da je izjava SD problematična, ali mislim da si krivo identificirao uzrok.

Ne radi se o tome da se ti napadači boje Petkovića, nego se radi o tome da je u Dinamu Petković doživotno pretplaćen na prvu postavu neovisno o formi i zalaganju (nebrojene izjave nebrojenih trenera kako je "poseban" i "treba ga se čekati"), i da su ti napadači svjesni da se nemaju šanse izboriti. Ako je ovaj donekle zdrav, igrat će, pa makar se oni na trepavice postavili.

To je problem. Nitko se u ovom klubu Petkovića ne usudi staviti na klupu čak i ako postoji igrač bolji od njega u tom trenutku.
  • The Undertaker
    6.2k
    To je problem. Nitko se u ovom klubu Petkovića ne usudi staviti na klupu čak i ako postoji igrač bolji od njega u tom trenutku.tp1997

Bjelica je Petkovića svojevremeno poslao na tribinu. To je puno lakše napraviti kad ti je drugi napadač Gavranović. Marić indirektno tvrdi da postoji kvaka 22, nitko dobar neće doći jer je Petković prvi napadač a Petković je prvi napadač jer nitko dobar neće doći. Kaj god.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions