Dopušta vam se opetovano srati po Sanjinu — Paggini
ali ako je vasa kritika "ja ne znam sta on radi — Paggini
ne vidin da itko drugi ovdje "sere" već čim netko ima mišljenje da se netko uhljebio (ne kažen da sam to mislin) odma skačete na noge, jer eto, naši su ljudi! — don
Šta je donija konkretno Dinamu u njegovom poboljšanu osim šta ćeš mi kopirat službenu poruku njegovog opisa posla? — don
Argument za to što je uhljeb? Ja ne znam šta on radi. — Paggini
Argument za to što je uhljeb? — Paggini
Pa mogu ti reći što znam osobno iz izvora bliskih klubu koji ne poznaju Sanjina osobno, ali jamče da radi svaku večer do 21-22h — Paggini
kad zbrojiš 2 i 2 onda možeš povezat zašto to ljudi pišu. — don
ne mogu razumit one koji odgovaraju spominjanjem lika i djela mamića. — don
funkcija koja je napravljena da ne kažem izmišljena, on prvozaposleni na toj poziciji, gdje bi se očekivao neki natječaj, u najmanju ruku, za to radno mjesto, ako postoje neki kvalifikacijski uvjeti, je li bilo drugih kandidata? — Toni90d
mali ste članski dan na kojem ste mogli pitati koja je njegova funkcija i opis posla. — superhik
Sarkazam :wink:Baš i nije, ali ako tebe to veseli neka te. — Joza
Pa ako je predsjednik njega odabrao za svog predstojnika/asistenta, u čemu je problem? U svakoj firmi predsjednik bez natječaja bira svoje asistente ako za njih ima kandidata, kao što se ljudi headhuntaju iz drugih firmi za neke pozicije, opet bez natječaja — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.