• De Oliveira
    1.9k
    Neva je vratarska klasa i njegova najbolja izdanja su tek pred nama.
  • Jurki
    27.9k
    Evo ovak z glave.. penal protiv Varazdina.. da to nije obranil.. vrlo vjerojatno bi Rijeka igrala drugo pretkolo lige prvaka.
    U svakoj utakmici koja je bila na knap je zvlekel momcad.

Ma kanturina obicna od golmana.
  • Marley
    5.9k
    uf taj Varazdin, kad se toga sjetim, bolje da nista ne pisem. Penal, pa ona obrana na samom kraju, ja ne znam kako sam to prezivjela od emocija :lol:
    Ali ta utakmica mi je pojam za prekretnicu sezone.

Neva vrati se... Vrati nam se i budi zdrav. Jos uvijek se stigne ponoviti proslo proljece. Da sve bude divno i krasno. Fali mi taj osjecaj. Dosta vise ovoga :roll:
  • Mihaljević
    15.2k

Svaki igrač ima svoje highlightse, samo što se u njima ne pokazuju da mu je recimo veteran Zagorac uzeo poziciju i da ima ozbiljne probleme sa leđima. Nevistić je jedan od najzaslužnijih za naslov, ali hoće li zbog toga trpiti njegova forma koja uvijek ide 50%-50%? Nikakav Zelenika, Horkaš ili njemu slični. Ozbiljan golman nam treba.
  • Droljo
    32.3k
    Ja bih probao sa pjacom u špici i kuletom na klupi. Nešto kao đalović što igra sa frukom. Pjaca bar može uštopat loptu.
    Golman
    Rpg ktc max bočkaj
    Rog kača
    Cordoba bati stojković
    Pjaca
  • mlinchica
    7.4k
    Golman
    Rpg ktc max bočkaj
    Rog kača
    Cordoba bati stojković
    Pjaca
    — Droljo

Perković umjesto Pere, ostalo može.

Zakaj se nisi opredijelio za golmana? Važeš još, ha? :lol:
  • Droljo
    32.3k
    kad ne znam jel neva može.
  • Marley
    5.9k
    Iskreno, ja bih ostavila Zagija jos ovu tekmu. A onda pripreme i nada da ce Neva biti i ostati top od pocetka do kraja polusezone.
    (I iduce sezone. I one druge...trece... i one iza nje...itd... :smile: )

A mene i dalje zanima taj misteriozni Filipovic. Obiteljski prijatelj je bio vrlo blizak njegovoj obitelji, znam da ga je intenzivno pratio i hvalio jos daaavnih dana. Pa mi je nejasno je li sad toliko los ili u cemu je stvar.
  • mlinchica
    7.4k
    A mene i dalje zanima taj misteriozni Filipovic. Obiteljski prijatelj je bio vrlo blizak njegovoj obitelji, znam da ga je intenzivno pratio i hvalio jos daaavnih dana. Pa mi je nejasno je li sad toliko los ili u cemu je stvar. — Marley

Mislim da tu nema nikakve misterije već je Zagi drugi golman, jasna je hijerarhija i to je to. Hrpu godina je u klubu, nije baš tak katastrofalan da bi se hijerarhija mijenjala i njega stavljalo na treće mjesto. Ne znači da mislim da je to ispravno već jednostavno da je to razlog.
  • Crusades
    26.1k
    Ne samo zbog hijerarhije nego i zbog momenta dolaska u klub.

Koga će trener prije staviti na gol u situaciji u kojoj je došao u klub (čupanje u prvenstvu), golmana s kojim je već radio i poznaje ga ili golmana kojeg prvi put u životu vidi?
  • DrawTube
    7.1k
    Imam još 1 gratis tekmu ove godine ali vidim da vrijedi samo za ZD, pa s obzirom da inače ne idem na njega - koji dio tribine ima najmanje dedeka koji se vrpolje u stolici i psuju igrače 90 minuta?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Varazdin je staticki protivnicima dopustio najmanje velikih sansi u dosadasnjem prvenstvu
    Strasno teska utakmica nas ocekuje
    Bas se pribojavam i vec sad sam pod nervozom kao da igramo s tovarima
  • Crni86
    25k
    ne znam bas da li je samo do trenera. Sjecam se na pripremama da je neva isto imao problema s ledima pa da je ugl zagorac startao utakmice, a filipovoc ulazio kao zamjena.

Kup utakmica u banjolama isto tako brani zagorac, filipovic na klupi.

Ja sam skoro uvjeren da ce hijerarhija i u nastavku sezone ostat ista i da ce filipovic biti treci golman.
  • Marley
    5.9k
    ma nista protiv Zagija, stvarno. Samo ne kuzim Filipovicevu svrhu, sta nije tako mogao biti i Krkalic :sweat:
  • BBB Mataa998
    3k
    naravno pričam o Čavlini pošalješ u klub koji nema veze sa životom da bi ti branio Nevistić (Za kojeg znaš da vuče problem sa leđima, a i nije neki golman) — Mihaljević

Jel te barem malo sramota nakon sto pogledas tko nam je iscupao proslu sezonu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet