• Omake
    4k
    Mislim da je veći problem koja krila igraju nego da nam krila ne donose ništa. Prosječno krilo zabija ili asistira svaku treću, Pjaca je malo bolji od toga. Kombinacija Cordoba i Mbuku je u kombiniranim minutama isto na toj razini. Špikić je oko prosjeka, kao i svo vrijeme koje je u Dinamu. Hoxha ove sezone zabija ili asistira svaku 6 ili 7 utakmicu. Najlogičnije mi je da se dadne više minuta ovoj dvojici novih na desnom krilu, da se Hoxha proda ili da je peta opcija, dok je Špika rezerva Pjaci. Radije bih dao minute malom Horvatu lijevo nego i Špikiću i Hoxhi nakon ove polusezone, ali je sezona takva kakva je.
  • OsamŠest
    3.7k

Mislim da je najvažniji kontekst o kakvom tipu krilnog igrača pričamo.

Ivanušec je nešto između krila i desetke. Zbog fenomenalne tehnike koja ga krasi i perfektnog snalaženja na malom prostoru, zapravo je idealno rješenje za klubove poput Dinama koji većinu vremena igraju protiv niskog bloka i "bunkera". Zato je bio toliko ubojit na krilu kod nas.

Špikić nešto manje, jer kod njega je problem nedostatak kvalitete za razinu Dinama, ali recimo Hoxha je klasični igrač za široki prostor, koji previše ne dobiva kada igra protiv HNL klubova. Mbuku i Cordoba nemaju previše minuta za konkretnu (pr)ocjenu, ali rekao bi da je Cordoba na tragu Hoxhe, a Mbuku čak na tragu Ivanušeca, samo što je Luka barem klasu ili dvije bolji igrač. Samim time dolazimo do pitanja tko je uopće od naših trenutnih krila igrač za Dinamo?

Po meni, samo Pjaca. Moramo se ozbiljno pojačati i na tim pozicijama, ali pametno birati.
  • Zoran
    100
    Meni je kod Ivanušeca ostalo u sjećanju jedno... Naime tada sam znao uzeti na neke utakmice klinca i ajmo poslije tekme tamo do spomenika da vidimo igrače izbliza kada će ići autima sa stadiona. Sve normalno, igrači jedan po jedan odlaze kućama u svojim autima, normalno senatora nema ( oni vjerojatno jedu, piju, masiraju se i ostalo u klupskim prostorijama)...a Ivanušec je uvijek među prvima napuštao stadion u nekom manjem sportskom Mercedesu sa djevojkom ( ako se sjećam Vugrinčeva kćerka). Svi mi kaj smo igrali nogomet ( ok-na lokalnoj razini) znamo da nema ljepšega nego poslije pobjede ostati sa društvom, uz klopu i pivicu ( koje su vjerujem i oni imali)...ali Ivanušec je morao tu svoju natovariti u auto i valjda u izlazak da "dami" nebi bilo dosadno"...iskreno bilo mi ga žao... ako me razumijete...
  • BBB Mataa998
    2k
    Najjaci su mi ovi sto zbog nekih svojih ideala nece Ivanuseca. Ovo nije pitanje emocije ili neceg ovo je biznis a nama trenutno trebaju jaki igraci sto za nasu ligu Ivanusec svakako jest
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ma ja mislim da bi on radije otisao na posudbu u Utrecht, nego li se vratio igrati HNL
  • don
    8.2k
    Najjaci su mi ovi sto zbog nekih svojih ideala nece Ivanuseca. Ovo nije pitanje emocije ili neceg ovo je biznis a nama trenutno trebaju jaki igraci sto za nasu ligu Ivanusec svakako jestBBB Mataa998

ne znan jel onda ti ljudi misle da svi u Dinamu igraju zbog emocije ili ipak zbog karijere? 90% njih bi otišlo na prvu dobru ponudu iz top 5 liga svita šta je i normalno. Isto vridi i za hajduk, Rijeku...
  • blubach
    604
    Da. Samo dosta nerealno zvuči tih 18 mjeseci. Možemo li kako izvesti da dođe do kraja sezone uz pravo Barce na prvokup za 3-4 mil eura iduće ljeto tako da pokrijemo sve troškove, a on pomogne osvojiti ligu?MarK

Ne bih rekao ni da je nerealno kad bi došao u Dinamo, a Barca mu pokrije cijelu plaću (ako ne sad, onda kroz "transfer" na ljeto kad bi ga pokupila nazad). Lijepo je sanjati.
  • Efes Pilsen
    9k
    Ljudi moji, sta vi mislite kako su odlazili ostali igraci? Hrpa ljudi za zivota promijeni firmu, pa se neki i vrate nazad.
    Po meni, u nogometu, jedina iznimka koga ne bi doveo nazad su oni s ociglednim nedostatkom kvalitete (bilo ozljeda, bilo godine) i supci koji su otisli u Hajduk (Brekalo, mali krmak itd.). Ostalo je biznis, nogomet je svijet u kojem se sve brzo mijenja.
    Po meni Ivanusec ima kvalitetu i razloga se vratit. Nama bi svakako dobro dosao, za Hoxhu je svemirski brod.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ja bi najradije da imamo 11 igrača kojima će stvarno biti stalo i koji ne igraju u Dinamu zbog novca, ali to nije realnost niti će ikada biti. Razumijem zašto ljudi spominju Ivanušecov potez koji se ni meni nikako tada nije svidio, ali mislim da bi nam on sad bio ogromno pojačanje za ostatak sezone. Provjeren je, bio je tu, i znamo točno što nam donosi.
  • Droljo
    9.7k
    Treba Cordobu pričekati. Čovjek nije prošao period prilagodbe i ozlijedio se. On će nam biti top pojačanje kad uđe u ritam. Mark my words!
  • Majki2111
    3.5k
    Ne mora bit. Bio sam član ekipe i nakon termina di se pije pivica i prije tekme nogometne di se zagrijava s pivicom. Nije sad neki vau osjećaj. OK je, ali nije na razina i da nema ništa ljepše od toga.

Ima nas svakakvih.
  • Dudu9
    1.2k
    Ako klub nema novaca za jaka pojačanje tada je dobar i Ivanušec na 6 mjeseci, da pomogne uzeti prvenstvo a ljeto se može slagati nova momčad, bilo koji odličan igrač dobro će doći da izguramo prvenstvo, makar na ljeto nemamo nikakve koristi od njih
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Ako bi kojim slucajem Olmo postao slobodan, da li bi bili za to da mu damo 5 milijuna eura godisnje i ugovor na 18 mjesecu uz izlaznu klauzulu 10 milijuna eura? Tako bi mogao sam sebe otplatiti na ljeto ili narednu zimu. Naravno da bi riskirali ogroman novac, jer bi jako brzo mogao otici besplatno, a da o ozljedama i ne pricamInfinity

Frende i Mo Salah još nije produzio, ima još 5 mjeseci ugovor. Pa mislim ako ne nađe zajednički jezik s Liverpoolom, da mi uskočimo na ljeto i uzmemo ga godinu dana , damo 12 mil eura placu i stavimo izlaznu od 15. U plusu završimo, Salah nabije samopouzdanje, a usput moze i na kavicu s Lovrenom kad je ovaj doma u Zg
  • Droljo
    9.7k
    Imamo mbukua na toj poziciji tak da ništa od salaha. Bar po mojim informacijama.
  • nemapredaje
    3.9k

Majki, možemo se složiti da ti nisi baš primjer za ocjenjivanje takvog gušta kakav je pivo poslije termina.

Sorry, ali to je jedna od boljih stvari koje mužjak može doživjeti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions