• Mihael2305
    130
    https://www.facebook.com/share/v/1MD9Yqw4gJ/
    Izašli iz kombija i lagani korteo do stadiona, šteta... kad imaš policiju kao pratnju ko da se nije ni desilo,

Jedino pozitivno za njih što su kupili karte za zapadnu tribinu a došli u kamuflaži pod krpom šibenika
  • Toni90d
    980
    Tko je odgovoran za nerede u nedjelju? Domaćin ili gost? Ili pak HNS u kombinaciji sa policijom? Jer dopušta mafijašku organizaciju, napad na igrače, službene osobe, provaljivanje u teren, itd...
  • Zagreb1992
    1.9k

Prijašnjih godina su bile pizdarije pa nikom ništa..ajde manje raditi neke teorije zavjere
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Bome fin stan (izgleda na kat) za niti 30godisnjeg mladica,NitkoBitan

Cijelo naselje dvojnih/trojnih kuća u jednom ČK predgrađu...cca 120 m2 na dvije etaže, roh bau se pred par godina prodaval čini mi se po 80000, sada je na 100000...treba ti skoro još toliko da bi izgledalo kak na fotki

A gle, lik je fakultetski obrazovan (mislim da strojarstvo), sudi HNL i europske tekme...može si priuštiti ratu kredita za to...u ZGu za tu cijenu (160-170) dobiješ 55-60 kvadrata novije gradnje (5-10g) u Dubravi ili na Trokutu
  • Zagreb1992
    1.9k

Ne pričaj gluposti ..Da dođe do pizdarija i netko opako najebe samo bi dobili još jače zakone o navijačima
  • don
    8.2k
    Ne pričaj glupostiZagreb1992

kakve gluposti dečko? šta sam reka da je glupo? Ljudi se hvale da su "upali" u grad i prostorije Šibenika a ja san spomenia policiju koja ih je dopratila i popratila.

Bit će još milijun pizdarija i sranja šta se toga tiče.
  • Zagreb1992
    1.9k

Neka se hvale ..Ako misle da im je to pothvat onda ok ..Funcuti su im došli tamo i to je to
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ako ne bude nekog dramatičnog preokreta, sljedeći trener Istre 1961 trebao bi biti onaj "stari", odnosno Gonzalo Garcia..
  • Medford Hernan
    174
    prije 2 tjedna načuo sam da ga zove nazad Sion
  • bbb medimurje
    3.4k
    Cijelo naselje dvojnih/trojnih kuća u jednom ČK predgrađu...cca 120 m2 na dvije etaže, roh bau se pred par godina prodaval čini mi se po 80000, sada je na 100000...treba ti skoro još toliko da bi izgledalo kak na fotki

A gle, lik je fakultetski obrazovan (mislim da strojarstvo), sudi HNL i europske tekme...može si priuštiti ratu kredita za to...u ZGu za tu cijenu (160-170) dobiješ 55-60 kvadrata novije gradnje (5-10g) u Dubravi ili na Trokutu
    ZrnTSCHeZ

Niti je stan, niti je dvojna kuca
    Montaznu kucu na kat je napravil
    Zavrsil je strojarstvo i radi u struki, ima sigurno placu s kojom moze dobiti kredit plus cura/zena mislim da je zavrsila farmaciju
    Patrik je dobar i posten decko

Nemojte raditi teorije zavjera di ih nema.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Patrik je dobar i posten decko

Nemojte raditi teorije zavjera di ih nema
    bbb medimurje

Nemam ništ protiv lika, nikakve zavjere.
    Po meni je OK i zadnji derbi odsudil...na onom prošlogodišnjem (na današnji dan) me nerviral
  • Guinness
    2.4k
    Ako ne bude nekog dramatičnog preokreta, sljedeći trener Istre 1961 trebao bi biti onaj "stari", odnosno Gonzalo Garcia..Ivdzo11

Di ce Tram 11?Efes Pilsen

Kad malo pogledam šire, po meni osobno, najozbiljnije trenere zadnjih pet godina u cijeloj ligi je imala Istra.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Definitivno, obojica su jako, jako dobri treneri
  • Mihael2305
    130
    https://vm.tiktok.com/ZNeTG6CHU/

Ako admin dopusti, iskočilo mi maloprije. Vidi se jasno da su tovari u pratnji murije a funcuti nisu mogli na ikoji način do njih. Važno da mediji govore kako slobodno šetaju po gradu i da su pokupovali karte

Sramota!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.