• Crni86
    6.4k
    Selahi zabio gol i odmah dobio treci zuti da se moze pojavit sto prije u maksimiru :cool:
  • KtcGoat
    71
    e jebiga, onda se trebam zapitat
  • Peškaman
    5.4k
    Najbolji mogući rezultat za nas,nisam nikad mislio da ću napisati ali samo -7 imamo.
    Ali peče kad znaš da smo mogli biti na -4, peče Lokomotiva,peče Gorica, peče Slaven.

Ono što nam opet ide na ruku je to što će Rijeci u zadnjem kolu protiv Slavena na Rujevici faliti Selahi, Petrovič, Devetak a znajući kako Slaven igra ove godine,može se očekivati otkidanje bodova.

Za Hajduk nema Rakitića protiv Šibenika na Šubićevcu, Bože molim te obilno padanje kiše.
    Ima li tko krtice kao kučne ljubimce da ih pošaljemo tjedan dana u prirodu.

Je li zna tko gdje igrači VŽa vole jesti :lol:
  • Maximo
    583
    Kak mi zaostajemo samo 7 bodova s ovakvim rezultatima,to je čudo
  • Rama86
    73
    Selahi pod muss, takav igrač nam treba.

Dobit Varaždin, dobit Riječane i partizane na proljeće i to je to.
  • Dinamouberalles
    226
    Sva sreća pa su ostali jazavci pa ne koriste .
  • Maximo
    583

Ovo je najstručnija i točnija analiza koju sam čuo...
  • Pavinho
    101
    Samo da su se dobile ove male utakmice...bili bi prvi pored ovih jadnika
  • Noel
    7.4k
    Da za nas igraju spremačice i kuharice iz kluba ova naša "konkurencija" nebi mogla osvojit HNL.
  • Carrasco
    4.5k
    Gatuso lagano sa Durdovom otpočetka, poslije ulazi i Brajković, a tu su i Hrgović, Sigur, Pukstas, Prpić, a Bjelica se boji stavit Ćutuka ili Rimca umjesto Kulenovića koji je izrauban... 4 boda od mogućih 18 je osvojeno nakon utakmica u Ligi prvaka, pa kadeti koji igraju u Brazilu ovih dana bi uzeli 5.
  • Crni86
    6.4k
    na subicevcu je svakom nezgodno. Teren je u banani teskoj. Sibenik kao sibenik je doslovce zgodan, al s ovim terenom postaju nezgodni :lol:
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Jesu igrali za korporaciju? :wink:Mandelinho

neka neravnopravna korporacija...mi im dali samo 2 boda, a tovarima punih 6
  • don
    8.2k
    doveo bi Selahija samo zbog ovih proslava pred torcidom iz utakmice u utakmicu :sweat:

fali nam ovakvih igrača.

IMG-6736.jpg

IMG-6735.jpg
  • Ivan0302
    607
    Još gore mi kad vidim koliko oni kiksaju, a mi još na -7 od njih sviju.
  • Plava stijena
    281
    Mišković ako je imalo promućuran zadržat će ovu ekipu na zimu, nadogradit je solidnim napadačem
    i eventualno lijevim krilom jer ovakve nenadane prilike za uzet naslov nisu tako česte. S obzirom da je budžet popunio na ljeto ne mora prodavat za razliku od tovara koji su tradicijoalno lošiji na proljeće, a i moraju prodavat (Prpić, Sigur, Pukštas) da bi preživjeli dok nad Dinamom imaju solidu bodovnu prednost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.