• zg041
    180
    prvaci smo..
  • San Lorenzo
    17.7k
    Nismo pobjedili nikoga još od oktobarske revolucije, a i dalje smo na prihvatljivih -7...Rijeka i 'oni'se moraju osjećati još gluplje nego mi sa svim tim promašenim meč loptama.
    tenor.gif
  • Crni86
    6.4k
    Jos jedni i drugi iduci vikend imaju nezgodne protivnike. Tako da ne bi bilo iznenadenje da zaostak bude i manji od 7 ukoliko pobjedimo varazdin.
  • Bernard
    598
    slažem se.
    Ak treba nek bosi igraju i čupaju travu jebe mi se pobjeda me samo zanima.
    Jebeno jedva čekam subotu.
  • rioda
    5.7k
    Rijeka protiv odličnog Belupa bez Devetaka, Selahija i Petroviča, tovari bez Rakitića u Šibeniku. Ako nekim čudom pobijedimo Varaždin, postoji mogućnost za vrlo prihvatljivu razliku pred kraj prvog dijela prvenstva
  • Omake
    4k
    Dana igramo kao polu retardi umjesto kompletnih retarda već bi imali tri četiri boda prednosti
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Koji put već smo mogli poništit svu prednost. Nece nas pa neće, al konkurencija je toliko nesposobna da će opet na kraju Dinamo bit prvak.
  • veselko tenžera
    2.8k
    Unatoč cijeloj katastrofi od HNL izdanja, mi bi s pobjedama protiv Belupa u ZG i Lokomotive bili na - 2 od vrha.
  • Praskaton
    2.8k

Ako je Sibenik nezgodan protivnik onda zgodnih u hnl-u nema
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ako nekim čudom pobijedimo Varaždinrioda

:sweat:

Lopta je okrugla!
  • Orc123
    9.3k
    Samo da jos nadodam kako je razbijen mit o nekoj vanseriskoj obrani Rijeke...jer to nije...ima tu toliko peostora da ja fakat sramota da smo tu di jesmo bodovno.

I da, Selahi je fakat igrac za nas, s mudima, radilica, ako ima klauzulu dovesti njega jer se bojim da nista bolje ne mogu nasi ni naci pa onda bolje provjereno i dokazano ime..

I da, ja nemrem faking vjerovati da jos postoji likova ovdje koji liju suze za Pasalicem? Mi smo tog lika trebali platiti suhim zlatom a to je malo teza prevara od igraca!
  • KtcGoat
    71
    Jel samo meni Valentina baca na transica
  • Jay
    138
    Sad mogu zamisliti kako Rajkovi momci iduci vikend ginu i slave, mogu zamisliti kako Slaven uzima bod na Rujevici. I sve super, dok se ne sjetim da mi igramo u subotu.
  • jedan u nizu
    10k
    I opet, izgleda da cu ovo ponavljati svako kolo kada dinamo kiksa

https://www.instagram.com/p/DCL1HzKOT1v/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.