• Daliban
    3k
    Ivanović na zasluženi odmor u 70-oj, njegov posao je gotov za ovaj tjedan.

Inače, puno se priča i o karakteru igrača. Franjo je jako srčan dečko, a u jednoj od prijašnjih utakmica je po izlasku s terena davao petaka svima na tribinama dok je pravio krug uz aut liniju. Jako simpatičan momak. Također izabrao RIjeku i HNL iako je imao ponude mnogo renomiranijih klubova, znači glava na mjestu. Bitno da smo mi doveli Mmaeea, on je bio ta karakterna iskunjara koja nam je bila potrebna.
  • plavi72
    1.1k
    Arena 7
    Celtic-Rangers 2-1 61.min . trenutno (pol.0-1)
    Kup finale ,uživanje gledanje !
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Gvardiol opet gol...ovaj put ZA svoje :angry:
  • austrijanac
    4.6k

Walker svjetsko smeće.
    Englezi su odvratni
  • ZrnTSCHeZ
    512
    United osvaja Manchester :starstruck:
  • Crusades
    14.2k
    Ko je prije upao u krizu, mi ili City?
  • ZrnTSCHeZ
    512

City od 30.10....trenutno -9 i tekma više od L'poola

A za nas niti ne znam od kada bi brojil...(petak) 13.9. i magarci?
  • Nogo
    4.2k
    Ne znam jel City u većoj banani ili mi. I njih su ozljede sje*ale. Mi se moramo kao Fenix podignuti ili neće biti dobro.
  • Krizy
    48.6k
    Lazio - Inter 0:6

Najteži domaći poraz u povijesti kluba.
    Dva najteža u gostima su također od Intera (8:1, 7:0).
    Inter je izjednačio drugu najveću gostujuću pobjedu u Serie A, a rekordna ostaje 0:7 protiv Sassoula 2013.
  • Dzoni
    872
    Inter ih je demolirao u praktički 20 minuta. Lazio je do penala Intera bila bolja momčad, međutim kad su primili prvi pa drugi gol, raspad sistema
  • Omake
    4k
    vidi se da im fali jedan dobar mentalni trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.