• Orc123
    9.4k
    Ovdje de kod gola dogodio splet krivih odluka....prvo Ristovski izgubio igraca, pa Kule katastrofalno procijenio loptu i nije ni pokusao zatvoriti igraca nego je cekao da ga prođe lopta...ali Ristovski podjednako kriv za gol...
  • Dinaminjo
    1.1k
    Realno tu Kule radi sto mu je receno, stoji da odbije loptu i skace na nju, da nems napadaca, cisto odraden posao.

Drugi par rukava je sto pokazuje manjak inicijative (inteligencije) da mora pratiti situaciju i prilagoditi zadatak situaciji na terenu, tj umjesto cekanja lopte skociti prema njoj kako bi barem malo omeo napadaca cak i ako ovaj prije dode do lopte
  • JMastermind
    134
    Ma skočio je Kule dobro kod gola, ali je bio totalno nesvjestan da mu igrač dolazi. Isto radi i u napadu, on i lopta i nitko drugi. Kao na treningu.
  • BBB Sibenik
    5k
    Ma ne znam drag mi Kule i sve pravi decko. Ali u jednom trenutku ide u duel sa onim mali Fetom i ovaj ga bez beda izgura. Meni to ne idu u glavu.
  • Brusa
    1.9k
    jer je prestao gristi. Prije je grizao i letio po terenu, bacao se u bio jedan od najstarijih. Sada većinom širi ruke, gleda prema nebu dok stavlja ruke na usta i sl.
    Naravno, mjesec dana nije zabio gol, igra svaku tekmu po 90 min, umoran je , možda i načet nekom manjom ozljedom...ali eto to sam ja primijetio.

A i malo šale u ova tmurna vremena :wink: Kule je najbolje igrao dok je kružila priča da je s Valentinom, kad se to demantiralo i prestalo, prestali su i golovi :razz:
  • jedan u nizu
    10.1k
    Ma skočio je Kule dobro kod gola,JMastermind

+

li je bio totalno nesvjestan da mu igrač dolaziJMastermind

=

nije dobro skočio kod gola
  • JMastermind
    134
    točno, nije svjestan svoje nesvjesti. :lol:
  • dbut
    56
    Kule nažalost dokazao da nije prva špica dinama i da ne može se nositi sa time. Najveći doseg mu je 3ca špica i ulasci sa klupe u 80min... A toliko sam očekivanja imao nakon odličnog ulaska u sezonu, još kad se sjetim da sam pričao kako je to igrač za repku...
  • CastAway1986
    2.1k
    Čovjek kad se ohladi treba malo pogledat realnije stvari ! Svi se tu možemo složiti da Kule nije ono što Dinamu treba ili zaslužuje na poziciji prvog napadača..Kule je potreban kao druga ili treća opcija u klubu , ruku na srce tko je od nas ocekivao da će imati 8 golova na polusezoni u HNL-u i 3 u Ligi prvaka bez da spominjem one iz playoffa Qarabagu pogotove one maksimirske koji su riješili pitanje pobjednika..I lani je dao gotovo najvažnije pa postao heroj ulice..Nije u formi trenutno, njegovi promašaji nas dovode u očaj ali opet prelako se pljuje po njemu uz često najgore uvrede pa čak da mu i neki od vlastitih navijača žele ozljedu..Dinamu treba pravi napadač, golgeter i to je posao za sportskog direktora a Kule treba da bude rezervna opcija ili da se proda na osnovu ove dobre polusezone ..
  • Daliban
    3.3k
    Kule igra jako dobro kad ima konkurenciju. Sad bez Petkovića igra ni za što. Mentalitet k.
  • Paggini
    29.5k

Rekao bih da Kule igra jednako neefikasno u oba slučaja gledajući širu sliku utakmice, samo ga se valorizira po tome jel zabio ili nije.

Slovan kao eklatantni primjer gdje je prvo poluvrijeme cijela Zona urlala da ga se vadi van, a onda ispao igrač utakmice jer je zabio, no unatoč tim golovima, njegov doprinos igri je gotovo nikakav, nema nikakav efekt na utakmicu ni igru. Slično devetkama iz 90ih, samo što su oni zabijali sve živo, a Kule ne zabija baš sve živo.

U nekoj postavci s dva napadača bi on itekako procvjetao, ali nećemo taj film gledati.
  • Daliban
    3.3k
    Rekao bih da Kule igra jednako neefikasno u oba slučaja gledajući širu sliku utakmice, samo ga se valorizira po tome jel zabio ili nije.Paggini

Ne slažem se. Vidno je pao u zadnjih mjesec dana, neovisno o golovima. Proigrat će opet čim se Petković vrati.
  • rioda
    5.7k

Mislim da je nešto i u zamoru materijala te lakšoj ozljedi s kojom igra. Također mu više odgovara i uloga jokera s klupe
  • ShanKu
    1.1k
    Protiv Varaždina ne smije igrat od prve minute, stavit Cordobu, Pjacu, Rimca, svejedno...
  • Crni86
    6.6k
    PjacuShanKu

Ja bi cak probao s pjacom u spici. Mislim da bi njemu to cak najvise i pasalo te da bi kolko tolko mogao odmjeniti petka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.