• Ivdzo11
    4.6k
    negdje sam procitao u 12:00
  • Dudu9
    1.2k
    Marić je uhljebio Šokotu i svog bivšeg trenera u skaute, i svom prijatelju Bari omogućuje da izvlači mlade igrače iz dinama vodi ih u kustošiju i na kraju preprodaje dalje, sam Bara je izjavio da Belinho nema ugovor sa dinamom te da on samo igra tamo i da kad god hoće on može ići iz dinama, mene onda zanima zašto dinamo razvija igrača i velikog talenta za Baru? Čiji je to interes???
  • Bernard
    598
    slučajan lajk.
    Malo smo svi napeti radi situacije ali svi bi trebali razmislit prije pisanja kakvih teških kritika ili omalovažavanja drugih forumaša, ajmo dati podršku ljudima u klubu i vidjeti šta će na zimu napraviti u vidu transfera pa onda suditi, eto moje skromno mišljenje.
  • MateG
    9
    Pristran sam, Jakirović mi je jako drag, ali imao je svojih gafova, ali isto tako, s druge strane, od Bjelice sam očekivao PUNO više. Kad bi mi prijatelji prizvali Jakira nazad nakon bilo koje lose utakmice ja sam dosad govorio da ce Bjelica doc do sebe… poceo sam se preispitivat sto se dogada s voljenim klubom…
  • Pacho
    80
    Uvjeravanje od strane nekih da je normalno gledati najgoru sezonu u povijesti HNL-a nakon nikad bolje situacije koju su imao na ljeto je uvreda za zdravi razum. Kao, "dogodi se svima". I to jos u situaciji kad bi se to ovima koji su preuzeli klub dogodilo prakticki u prvoj sezoni.

Ovo bi valjda bilo kao da Real Madrid preuzme nova uprava i onda u prvoj sezoni u La Ligi zavrsi na mjestu koje ne vodi u ligu prvaka. I onda te jos glasaci i ljudi na neki nacin povezani s tom upravom uvjeravaju da je to normalno.
  • Daliban
    3k
    Mene ljudi ovdje omalovažavaju danonoćno. Mislim da sam pristojan s obzirom na tretman kakav dobivam.
  • Crni86
    6.4k
    Na sjednici IO-a nista za sportsku politiku….

Odlicno, svaka cast svima.

Neka je imperativ na tome da se pobjedi varazdin, isto citamo vec dva mjeseca.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Koji paradoks će to biti ako ne osvojimo prvenstvo, a Mamić uplati 23 mil. pa ćemo ići dalje kao da smo igrali Ligu prvaka što se financija tiče.

navedeno je da je pobjeda protiv Varaždina imperativ i svakako će dportski sektor podnijeti izvješće 23.12. Zanimljivo mi je naglašavanje imperativa pobjede protiv Varaždina, što će se dogoditi ako ne pobijedimo?
  • Crusades
    14.2k
    Na sjednici IO-a nista za sportsku politikuCrni86

Pa kad je bila sazvana prije jučerašnje utakmice, lijepo je napisano. Tematika je skroz druga
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ovo bi valjda bilo kao da Real Madrid preuzme nova uprava i onda u prvoj sezoni u La Ligi zavrsi na mjestu koje ne vodi u ligu prvakaPacho

Malo premotaj traku pa onda usporedi ponovno. Klub je bio krš u svakom pogledu osim osvajanja Hnla.
    Rade na svim poljima, za jedan klub koji nije vec poslozen ko Real, to je puno posla.
    Mozda se zbog toga svega i dalo previse povjerenja Maricu da ce i sportki sektor drzati korak, ne znam, al usporedivat Dinamo u doba preuzimanja nove uprave sa realom je ludost
  • Nolifer
    8.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/bjelica-i-maric-prezivjeli-sjednicu-15533149

Zaključak je kako u ovom trenutku svi u klubu trebaju biti maksimalno koncentrirani da se polusezona imperativno završi pobjedom protiv Varaždina. Svjesni odgovornosti i rezultatske krize naše ekipe nakon završetka polusezone napravit će se detaljna analiza cijelog sportskog sektora koji zajedno s Upravom mora Izvršnom odboru na sljedećoj sjednici u ponedjeljak, 23.12. prezentirati izvješće o radu. Svjesni situacije u kojoj jesmo u zimskom prijelaznom roku imperativ je realizirati kvalitetna pojačanja kako bi se ispunio jasan cilj obrane duple krune.
  • Crni86
    6.4k
    “Svjesni situacije u kojoj jesmo u zimskom prijelaznom roku imperativ je realizirati kvalitetna pojačanja kako bi se ispunio jasan cilj obrane duple krune.”

Zasto? Pa sd kaze da je prosli rok bio odlican, da je ovo najbolji kadar u ligi. Rekao je da smo na svim pozicijama dobro popunjeni. Kako sad pojacanja? Kakva ce pojacanja dovesti sd koji kaze da je ovo trenutno top kadar?

Ovo je stvarno vise smjesno.
  • Pacho
    80

"Osim osvajanja HNL-a". Pa to je nama ne samo kljucni cilj nego skoro pa temelj svega, jer nam donosi ogroman novac od euro natjecanja. Nismo klub iz velikih liga koji moze ne osvojiti naslov, a uci u LP plus uzimati ogroman novac od TV prava, sponzora, itd
  • Paggini
    29k
    Marić je uhljebio Šokotu i svog bivšeg trenera u skaute, i svom prijatelju Bari omogućuje da izvlači mlade igrače iz dinama vodi ih u kustošiju i na kraju preprodaje dalje, sam Bara je izjavio da Belinho nema ugovor sa dinamom te da on samo igra tamo i da kad god hoće on može ići iz dinama, mene onda zanima zašto dinamo razvija igrača i velikog talenta za Baru? Čiji je to interes?Dudu9

Bari je zakon Republike Hrvatske to omogućio, a ne Marić, ne širi laži.

Ne možemo potpisivati klince sa 14 godina na obvezujuće ugovore. Svaki naš kadet i junior može otići kad hoće i gdje hoće, bio on Barin, Zahorin ili čiji god igrač. Dinamo nema "svoje igrače" u juniorima, kao što je to recimo bio slučaj zadnjih 20 godina sa određenim managerom/sportskim direktorom/kriminalcem. :)

Ako ti nije jasno zašto razvijamo "tuđe" igrače, kao i svaki klub na svijetu, nemoj širiti lažne konstrukcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.