• Noel
    7.4k

Slažem se sa tobom oko Šotičeka. Ali on je prvenstveno nogometni radnik i ide za većom plaćom. Nema kod igrača ljubavi to mu je posao. Kao i trenutno 95% igrača koji su u Dinamu. Dal njih bole ovi rezultati u posljednje vrijeme kao nas navijače? NE! Oni koji su u brigi radi toga se može nabrojati na prste jedne ruke.
  • Peškaman
    5.4k
    Inače, Marić je potvrdio da smo htjeli Samuela Dahla, ali da je on za 4.5 mil eura otišao u Romu.Haza

A doveli smo Oliverasa iz Rome na posudbu,na istoj poziciji.
  • Haza
    6.9k
    istina je samo da Beljo nije htio doći i biti zamjena Petku.ElDorado

To je potvrdio i njegov menadžer širem krugu ljudi u Salzburgu. S naglaskom da je Jakir osobno zvao Belju da dođe.
  • Orc123
    9.3k
    Saqiri ne igra krilo, pocni pratiti nogomet. To ti isto ko da ja velim da se nisu Mbuku i Cordoba nametnuli pored Baturine...smijesno do bola!
    I da, Dinamo je miljama bolji klub od Basela! Ako ti mislis da nije pocni navijati za neki drugi klub.....
  • Crusades
    14.2k
    vjerujem da će Jakir napraviti intervju u medijima, pa neće dobro završiti za neke u klubu.Haza

I s bacanjem blata na Jakira treba prestati odmah.

Malo je reći da je bio daleko od trenera koji je po meni za Dinamo i malo je reći da ga nisam podnosio (njegov nogomet) napravio je puno loših (i dobrih) stvari uključujući i pičkasti pristup protiv tovara s kojim je lavina i krenula, ali je bio gospodin kad je dobio otkaz.

Ni jedna kriva riječ, došao u klub i svima dao podršku i gospodski otišao.

Ako se jučer pokušavalo izvadit na njega to nije lijepo.
  • Crni86
    6.4k
    totalno nebitno. Meni je samo bitno kako se zeljela prebacit krivica na jakira da je on birao ove igrace. Samo to i nista vise.

Jadno, neprofesionalno i šupački. Mariću znaj svemu je kraj, odlazi i više se ne vraćaj!
  • jakov1
    325
    Nije na meni da kažem tko je lagaoHaza

Prilično jasno si insinuirao da je Sanjin tada lagao, barem ja tako čitam tvoju izjavu.

Njegov komentar je ispod:
    GNK Dinamo nije kontaktirao nikoga u tom klubu.Pop corn

Marić kaže teško je dovesti napadača jer nitko ne želi biti zamjena Petkoviću, pa lik proda Brodića, koji želi biti zamjena Petkoviću.Haza

Ovo je isto laž btw, jer Brodić je rekao sljedeće

No, uprava je imala svoje planove i jasno su mi rekli kako neću biti prva opcija, čak niti druga. Rekli su da žele dovesti špicu i da se neću naigrati. Osobno, volim izazove i nisam se htio miriti s time jer sam znao da je trener maksimalno korektan i da će znati honorirati ono što pokažem, ali opet - idem prema najboljim godinama i ne želim ih provesti na klupi.
  • Haza
    6.9k
    ali je bio gospodin kad je dobio otkaz.Crusades

S odmakom vremena, moram mu se ispričati za mnoge grde riječi, nije zaslužio svu pljuvačinu koju je imao. Sjećam se proljetos tekme na Kranjči, bilo mi je neugodno slušati koliko ga je ekipa vrijeđala, baš je odvratno bilo.
    Jučer je bila mila majka na Kranjči kako je znalo biti kad su treneri bili Čačić i Jakir. Valjda i ljudi vide da nije problem trener sad, iako Bjelica je imao loših poteza. Jučer je ekipa bila na pragu da krene navijati za Lokomotivu na stadionu, stvarno jedna šizofrena situacija.
    Otišao sam daleko, Jakir je ispao gospodin, i bolje da ga se ne poteže za jezik.
  • Peškaman
    5.4k
    No, uprava je imala svoje planove i jasno su mi rekli kako neću biti prva opcija, čak niti druga.jakov1

Znači nije htio biti zamjena Petkoviću,Kulenoviću i toj novoj špici koja je trebala doći prema riječima koje su njemu upućene.
  • Haza
    6.9k
    Prilično jasno si insinuirao da je Sanjin tada lagao, barem ja tako čitam tvoju izjavu.jakov1

Nisam insinuirao ništa, napisao sam različita dva javna nastupa ljudi iz kluba. Tko govori istinu mi je čak i manje bitno, pričamo o igraču koji igra u Romi. Ima i bitnijih temi od toga.

Brodiću je kako si i napisao rečeno da nije u planu, i pazi sad to od strane Uprave, od kad to Uprava govori igraču da nije u planu trenera? I to nije u planu treći strijelac HNL-a? To mu je rečeno kad je sjela ponuda Mađara, i na taj način se na njega napravio pritisak da ode. Brodić je čak i rekao da mu je rečeno da će klub umjesto njega dovesti nekoga mlađega, dakle to je jasno pritisak na igrača da ode, bilo bi suludo očekivati da netko ostane nakon toga.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    “Mi na ljeto nikoga nismo prodali, došli su nam novi igrači, nismo se oslabili, već smo se pojačali. I po kvaliteti kadra trebamo osvojiti naslov prvaka - započeo je Marić. Ma mi imamo kvalitetu, ako možemo biti uspješni u Ligi prvaka, možemo i u HNL-u - zaključio je.“

11.8.2024 Osijek-Dinamo 1-2
    Sastav: Petković, Hoxha,Baturina,Pjaca, Mišić, Sučić,
    RPG, Maee, KTC, Rile, Nevistic

1.9.2024. Rijeka-Dinamo 1-1
    Sastav: Kule, Petković, Hoxha, Baturina, Mišić, Sučić,
    Pjaca, Maee, KTC, Max ,Nevistic

13.2024. Dinamo-Hajduk 0-1
    Sastav: Petković, Baturina, Cordoba, Pjaca, Ademi, Sucic, RPG, Maee, KTC, Rile, Nevistic

27.10. Dinamo-Osijek 2-4
    Sastav: Nevistic, Maee, Max, Torrente, RPG, Sučić, Baturina, Mišić, Hoxha, Kulenovic, Pjaca

Osim Osijeka ovog na jedvite jade. Kompletni i malo manje kompletni, nikog nismo dobili od direktnih rivala, dapače. Manje utakmice nit neću komentirat. Koliko smo mi to jači u odnosu na prošlu godinu zapravo? Kad smo ovo kiksavi, tad smo se vadili na europski ritam a sad spominje ozljede!?
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Zasto misliš da je tebe netko dužan smirivati i da se navijačima treba očitovati kad nešto ne ide po planu?jakov1

Ne treba meni ništa Al nemoj kenjat da klub treba približit članovima onda. Ili ga treba približiti samo onda kad je sve tip top? Kad se laže i gubi onda niko nije dužan ništa progovoriti?

nego bi ti da Sanjin osobno polaže račune svakom frustriranom navijaču.jakov1

Ponavljam ja ne tražim ništa ali ako je odgovarao ljudima dok je bilo sve super zašto je nestao sada kada je frka? oćemo njemu odnijeti čokoladu i buketić s obzirom da više ne želi odgovarati nakon onih prozivki? Možda se nadurio?
  • Crni86
    6.4k
    Kada se odrzava sjednica IO- a danas?
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Jučer su ljudi iz ne bih to nazvao nemoći, nego čiste zlobe i imaginarnosti i zaštite Bjelice i pisali da je Jakirović glavni krivac za ovo, pa ću vas samo napomenut opet da smo pod dotičnim "bosančinom" nalupali i Istru, a i Goricu sa skoro drugim sastavom kad smo gol primili u zadnjim minutama, a pod zato ovim fejk Slavoncem niti smo dobili Istru, a niti je prva postava pobjedila Goricu. Ne mislim da je krivac Bjelica, ali go vađenje kostura iz ormara, a ponavljam nitko od tih Jakir fanova(a ima ih ovdje) nije Bišćana koji je bio prethodnik Jakirovića nikad osudio ili spotičavao Igoru da je on ne glavni krivac, nego da je uopće.

Klupske odluke od prvo "kašnjenja" papira za Brekala, pa odbijanjem dolaska Jedvaja, pa onda ne trebaju nam ni Dahl, ni Sotiček,Pašalić, ni Mierez, ni Beljo iz Osijeka, ni Beljo iz Augsburga, pa onda "struka" dovede malog Oliverasa, Cordobu i Mbukua, jednog koji ne znam ni kako izgleda nit smo ga ikad vidjeli, drugi ima gol i asistenciju, od igre izlgeda kao latino verzija Franje Ivanovića, a trećem je CV jer je crnjo i eto vrijedio je nekad 10 milja....

Da je meni prošli bio dealan, pa i nije 100%, da je bilo nekih stvari koje je bolje mogao, sigurno da je, al da je on kriv za ovo sve ili nešto, je posebno patološko i bolesno stanje uma, jer eto "bosančina " nam upropastio klub, al zato pod ovim kako ono, general "Slavonija-šokac?!?!?!?, jašemo i odvaljujemo, nema šta.... a to što je sin koji je završio ekonomiju ili pravo postao psiholog u klubu za finu kintu e isto da ja završim sad ovaj PR kolegij i fakultet, a već sutra sam glavni pilot na relaciji Zagreb-Frankfurt, što može poći po zlu??

Mendažment, društvene mreže, reviju i ostalo neću komentirat, smatram da to ide super i to jest nešto i pozitivno, i nešto, što smo trebali imat odavno na nivou, kao i Plave noći u krajevima gdje je Dinamo zadnji put bio prije nekoliko i nekoliko godina. Smatram da ne treba to kosit sa rezultatima i ostalime.

Međutim osobe zadužene za sportski sektor, ne od ove nego, zadnje 2-3 sezone i koji donose odluke, vezano za pojačanja, igrače, odluke i slično, a to vjerujem nije samo jedna osoba, su teške NEZNALICE.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.