• dinon7
    1.3k
    I dalje tvrdim da po ničemu ne treba pljuvati (dapače treba i hvaliti jer se dobro radi) osim po sportskom sektoru gdje smo užasno zakazali.
    Ljudi u klubu trebaju sami način izvor problema i riješiti ga. Dal je to Zeko, dal je to Marić ili neka treća osoba. Nebitno. I netko za ovo mora odgovarati.
    7 pobjeda
    5 remija
    5 poraza u 17 utakmica. To je epska sramota s budžetom kojim ovaj klub raspolaze
  • rioda
    5.7k
    Navijanje za klub, odricanje od nekih stvari zbog utakmica pa i svakodnevno praćenje i raspravljanje o klubu na forumu nije racionalno i realno prosječnom čovjeku koji nema takve interese.

No baš zbog toga imamo i ovakve reakcije na trenutnu situaciju, neki su tome podložni više, neki manje. Pa su reakcije na financijski plan takve kakve jesu jer se ljudi u to ne razumiju, ali su zaključili da ćemo igrati EL.

One koji tako reagiraju je lako 'kupiti' na galamu, nerealne ciljeve itd. Da je Manenica galamio na mikrofon da ćemo igrati polufinale LP i dići budžet na 120 milijuna eura, to bi valjda bilo ocijenjeno pozitivnim.
  • Haza
    6.9k
    Inače, Marić je potvrdio da smo htjeli Samuela Dahla, ali da je on za 4.5 mil eura otišao u Romu.
    Djeluje komično što su ljudi bliski klubu na Forumu napisali da je novinarska laž da smo gledali Dahla.
    Marić kaže teško je dovesti napadača jer nitko ne želi biti zamjena Petkoviću, pa lik proda Brodića, koji želi biti zamjena Petkoviću.
    Onda Marić kaže da je ekipu slagao s trenerom, što je laž, jer Jakir je htio Galešića, a ne Mmaeea, htio je Marca Pašalića i Šotičeka, a ne Mbukua i Cordobu.
    Marić, sad je jasno to i laiku, je ušao u začarani krug laži, koje se miješaju s neznanjem, lako za to što smo sad na nekih 99 posto mišljenja na forumu da on nije za Dinamo. Problem je očito što mu u klubu bezrezervno vjeruju.
    Da se mene pita Bjelicu bi zadržao do kraja sezone pa makar imali 30 bodova manje od prvog, novi trener neće napraviti nikakav pomak, jer nije problem u treneru.
  • don
    8.2k
    hvala Bogu da te ima na forumu (no homo)
  • Orc123
    9.3k
    pasalic i Soticek bi kostali koliko kombinirano? 7mil eura, a ne bi rijesili pitanje krila! Taj isti Pasalic nije standardan u Rijeci vise, zabio 2 gola ove polusezone a Soticek se nije nametnuo jos u Baselu!
  • Crni86
    6.4k
    poanta je da se prebacuje krivica na bivseg trenera jucer, a trener je trazio skroz drugacije igrace.

I jakir je zelio vise ici u smjeru kao i bjelica pa da se dovode domaci igraci…
  • Crusades
    14.2k
    To mi je jedino drago kaj njih dvojicu nismo dopeljali. Jedan je preskup i ne može u Rijeci radit razliku, a drugi se srami uć sa 10.000 eura mjesečno plus ostvarivi bonusi u svlačionicu Dinama, a šatro je veliki navijač istog.
  • ElDorado
    715
    istina je samo da Beljo nije htio doći i biti zamjena Petku.
    A Dahl je od pocetka rekao da ga Dinamo ne zanima
  • Orc123
    9.3k
    pa to stoji ali alo ljudi 7mil eura!? Za navedenu dvojicu a ni jedan nije pojacanje....svi smo ljuti ali ovo su nebuloze i hvala nebesima da nismo toliko glupi bili da iskrcamo te pare za ovu dvojicu! Tj. Nismo ni imali te pare!
  • jakov1
    325
    Marić je potvrdio da smo htjeli Samuela DahlaHaza

Zašto smo sigurni da nije to izmislio zato da pokaže da on jako puno radi i traži, ali igrači ne žele u Dinamo?
  • SjevernaStrana
    2k
    Šotiček se nije nametnuo u Baselu pored Xherdana Shaqirija, a Cordoba i Mbuku nisu u Dinamu pored Špikića.

Levels :lol: :lol: :lol:
  • Haza
    6.9k
    pasalic i Soticek bi kostali koliko kombiniranoOrc123

Nisi me shvatio, nisam rekao da su trebali doći, nego je laž da je Marić s Jakirom doveo Mmaeea, Cordobu i Mbukua. Jakir kao i Bjelica je uvijek imao naglasak na naše tržište. Ne želim biti odvjetnik Jakira, ali ako ga se krene napadati, i prebacivati odgovornost na njega, vjerujem da će Jakir napraviti intervju u medijima, pa neće dobro završiti za neke u klubu.
  • Brusa
    1.8k
    ne znaš što je gore :lol:
  • The Undertaker
    6.2k
    Nije mi Marić baš najjasniji. Mi smo uvijek ciljali imati dva top napadača, Petko + Gavranović pa kasnije Drmić. Ja bih prije rekao da se mislilo da je Kulenović ta klasa a nije. Dodatno, mi smo u HNLu izgledali puno bolje kad smo igrali sa dva napadača tako da mu ova priča da nitko neće doći ne stoji. "Svatko" će doći ako zna da ima ravnopravne uvjete za izboriti poziciju.
  • Haza
    6.9k
    Zašto smo sigurni da nije to izmislio zato da pokaže da on jako puno radi i traži, ali igrači ne žele u Dinamo?jakov1

Sanjin je na forumu napisao da ga nismo gledali, Marić jučer kaže da jesmo. Nije na meni da kažem tko je lagao, ali netko očito je. Ne da mi se sad tražiti komentar Sanjina na forumu, ako se nekome da neka pronađe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.