• luka modic
    656
    da je po zaslugama i predstavama to bi mu bio krajnji domet,sto je najgore za njegov hejt sam sto posto siguran da je objektivan jer se vidilo koliko je loš i prije 1,2,3,4 godine samo ev sad ima i suigrače bliže njegovoj kvaliteti
  • Ivan0302
    607
    Nijedna životinja, biljka nije sačuvana niti pod zaštitom kao Spikić u Dinamu. Ja ne znam jel on ima gole slike zadnjih 5 6 godina od svakog u upravi, jel glava mafije neke pa je tu toliko godina.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Zločin i horor koji traje u Dinamu. Rijetko neinteligentna i loše tehnički potkovana osoba.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Jel moguće da što god napravi ispadne pogrešno. I dalje igra,neuništiv
  • NVKOD
    1.6k
    Kad napravi onaj slalom protiv Slovana i zabije, onda je kralj, ali treba priznati da je tu imao dosta sreće. Sve ostalo teški prosjek, ako i to. Opet, kao što sam pisao za Hoxhu, primarni cilj svakog krilnog igrača je zabijati i asistirati. To što igra dobro obranu, ne znači da konstatno mora biti u prvih 11. Zašto danas nije recimo Mbuku počeo?

Ajmo pogledati malo Špikinu karijeru. Iz Dinamo II prelazi u Hajduk II pa nakon toga odlazi u Goricu. U Gorici igra dobro i Dinamo ga kupuje. To je to. Realno, ne mogu se sjetiti nijedne utakmice da je Špika bio igrač prevage, da se mogu sjetiti: "E, kako je Špika rušio XY". Ništa, nula, nada.

Brz, dobar dribler, ali strašno nogometno neinteligentan. Uprska gotovo pa svaku priliku jer ili ne doda na vrijeme, često je u zaleđu ili ne puca kada treba pucati. Sve suprotno od očekivanog. To me podsjetilo na scenu iz Seinfelda: "If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right."

Već duže vrijeme imam osjećaj da je Špiki Dinamo najveći klub u karijeri i da se zapravo uhljebio. Plaća ide, njemu dobro jer neki put igra, neki put ne. Bez ikakvih ambicija za napredovanje. Kako god da odigra, uvijek će biti u kadru jer nemamo pravo desno krilo već duže vrijeme. Nema igrača koji bi ga istisnuo iz prve momčadi.

Slučajno da odigra neku dobru utakmicu, opet će biti "evo vam ga hejteri", "popišaj se Špika po mrziteljima" itd., ali jedna dobra utakmica ne može zamaskirati prosječnih 3 sezona igranja u klubu.
  • cibona
    3.9k
    Najbolje hrvatsko krilo.

Zlajo, što se čeka?
    Captain America

Čeka se špikićev posjet psihologu jer mu je nogometni iq na razini petogodišnjeg djeteta.
  • CastAway1986
    2k
    Uz Cordobu dovesti još jedno krilo ! Špikić je dosegao svoj limit , nakon onakvog promašaja ne može ga se više braniti
  • miro
    4.9k
    taj promašaj mu je i najmanja greška danas, jer je lopta bila teška za stić i poklopit
  • CastAway1986
    2k
    ma znam , bar ja nikad nisam bio pljuvac Špikića ali kad nemaš koristi od njega ni u HNL-u onda je sve jasno ..Rjesio bi se i njega i Mbukua iako nije igrao , Cordobu bi forsirao uz još jedno pravo pojačanje..
  • bluepower86
    1k
    Dokle cemo ga gledat u klubu?
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Jedan čovjek ovdje spomenu da je on za Kustošija, ja se ozbiljno pitam i nisam siguran da bi i tamo bio prvi izbor kako kod nas danas . Kraj živog Cordobe i Mbukua.koji je u 50 minuta već napravio više nego špika cjelu sezonu
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Spikic=Jandrokovic, vjecan
  • Orc123
    9.3k
    Jedan od rijetkih krila na svijetu koji nit asistira, niz zabija, ali zato redovito igra! Koji kurac ga se nije pomaknulo na beka pa da moze igrat stalno a prema naprijed i tako nema nikakvog smisla jer uvijek donese krivu odluku....ja i dalje mislim da je on trebao biti pomaknut na beka i da bi bio dobar bek i to stvarno dobar ali on za krilo nije i ja ne znam tko njega gura u Dinamu ali fakat ima jebenu vezu!
  • BBBaranja
    2.7k
    Meni nikako nije jasno kako je ovaj limitirani igrač upisao toliko nastupa za klub veličine Dinama.
  • dzg7
    320
    Ono šta ovaj čovjek može promašit sa 4,5 metara ne može nitko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.