• cibona
    3.9k
    - Marko Marić je priznao kako je njegova želja bila dovođenje Tome Šokote i Džemala Mustedanagića u skautsku službu

Samo ovo je dovoljan razlog da ga laički rečeno "nogom šupi u guzicu" i otjera iz kluba za vijeke vjekova!
  • FrodoJePurger
    201
    Svi problemi proizlaze iz sportske politike i pojedinih igrača u klubu. Svi to znaju. Isto tako mislim da više od 95% navijača želi da ova uprava uspije. Glasali smo za DP da se riješimo lopova i kriminalaca u klubu i uspjeli smo u tome. Ne mogu biti dovoljno zahvalan za tu skupinu ljudi i šta su pružili ovom klubu. Ali dok oni ne shvate da se pogreške događaju i da ovakav sustav upravljanja sportskom politikom ne funkcionira, mi smo sve dalje i dalje od pobjede prvenstva i lige prvaka sljedeće godine. Treba što prije nešto poduzeti i pokazati da ova uprava ima gard i karakter. Za to smo se borili.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    - Marko Marić je priznao kako je njegova želja bila dovođenje Tome Šokote i Džemala Mustedanagića u skautsku službucibona

Ako je ovo izjavia ovo je kriminalno. Za Šokota još ću prigrmit, al Džemal? Znaci covik ima 70godina, il sa ja lud il on gleda u neku magičnu kuglu iz koje će vadit igrače. Čak i da mu se išlo zahvalit pa ga ugurat u klub, al to nek bude neki onda “ambasador” šta ja znam. Šta stvarno netko od nas misli da on sastavlja mail neki il kompilaciju nekog igrač našem SD. Sigurno će on bit zadužen za to mos mislit, još kad staviš u kontekst da nas SD nazove Baru za info. Nez tu nešto totalno ne štima il možda ja ne razumin neke stvari. Al jednostavno meni to uhu ne zvuci normalno. Nek me netko razuvjeri u suprotno evo stvarno.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Rekao je da je Džemo osoba s velikim iskustvom i da je njemu također bio trener, po meni nedovoljno za skauta u Dinamu.
  • Paggini
    29k
    Priča se konstantno o nekakvim web shopovima, članovima, plavim tjednima, okupljanjima, kakvim sve ne pizdarijama, a rezultati i sve bitno oko nogometa se zataškava.Doktor Kunić

O čemu ti baljezgaš? Kakve priče oko webshopa? Pet postova se ovaj tjedan napisalo o webshopu, nula postova o plavoj noći i pet tisuća postova o transferima i Mariću i rezultatima.

Al sve se zataškava...

Vršite agresiju nad članovima koji su frustrirani i ogorčeni jednako kao što smo svi bili za vrijeme ljudi prije ovog svega ali sad se šuti jer ipak su to "naši" ljudi.Doktor Kunić

Nad kim je izvršena agresija? Koga se to ušutkava? Svi koji su banirani su banirani jer su kršili pravila. Ovaj forum nije krčmetina gdje će doći, psovati Boga, vrijeđati i ponižavati.

Opet pitam, nad kim je vršena agresija? Jer ti se sad sa svojim antiuprava stavom stavljaš u manjinu ovog foruma, manjinu nad kojom se vrši agresija - što je smiješno jer nijedan član u ovih dva, tri tjedna ovdje nije napisao ništa pozitivno o Mariću, Bjelici i sličnim temama.

Gdje se tu šuti o tim temama? Jer koliko vidim, itekako se priča o tim temama.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Okey i ovo bi prihvatija da pricemo o nogometnom klubu NK Vinogradar(uz dužno poštovanje). Pa dođe Džemo i to zvuci vau jer je to ipak Vinogradar. Mi ode pričamo o GNK Dinamo Zagreb. Nismo mi neka prcija od kluba. Znaci ja sam jebena pristaša ovih ljudi u klubu i dajem im punu podršku. Al ovo sad je vise svima jasno da neke stvari nemaju logiku a očito i ljudi lude. I ovakva obrazloženja po meni su smisna u najmanju ruku. Dok se nalazimo za nas ipak jako stranoj situaciji u ligi. I kad vidim konkurenciju još mi je veća muka, šta se trenutno događa. I dalje dajem podršku al moramo nešto vidljivo napravit nekakav zaokret.
  • Crni86
    6.4k
    da je njemu također bio trenerKeyser Soze

Ovo je kljucna kvalifikacija ocito.

Da li je odgovoren onaj dio zasto su barine ljude pitali za informacije o cordobi, a nismo sami skautirali decka?
  • vjeko1701
    10.3k
    Mi popularniji, tko točno? Pa dobro, jesi ti normalan? Pa jel tebi jasno da Zone nije službeno povezana s klubom? Ljudi iz kluba koji su tu bili su bili forumaši kako može biti bilo tko i da, u jednom trenu su svojom dobrom voljom odgovarali na pitanja. Toga više nema već neko vrijeme. I sad je zona kriva kaj je netko prestao pisati na njoj? Vršimo agresiju? Daj me nemoj nasmijavati. Nakon 500 agresivnih, gnjusnih postova koje moramo čitati nakon svake uktamice, mi vršimo agresiju?

Ponavljam po 5000 put. Ogorčenost i frustriranost NIJE izgovor za kršenje pravila ovog foruma. Ovaj forum NIJE mjesto za vaše obračune sa klubom, zaposlenicima kluba, ispucavanje frustracija ili bilo kaj slično. Nauči to ili ovdje nećeš više pisati.
  • BluePhone67
    4.2k
    Članski Dan je dan upravo stvoren za sve članove, pa i takve kao što si ti gdje mogu pitati sve što ih zanima... To što ti misliš da mene ne muči jučerašnji poraz i bilo koji drugi poraz i loša igra ove sezone u HNLu dovoljno govori o tebi jer osim trkeljanja ovdje, ja sam aktivan kada je Dinamo u pitanju, ja sam bio tamo danas, sudjelovao tamo danas I u jednu ruku malim djelom i omogućio danas sve ovo kako tebi, tako i sebi i na to sam ponosan, kao što sam ponosan da i ovdje gdje pišeš sada je također u jednu ruku barem mali dio, mojih ruku djelo pa ti i dalje pišeš ovdje i sada ti je omogućeno da kažeš što misliš pa makar bio u krivu ili u pravu, a to je upravo ono čemu služi i Članski Dan. Primjera radi iako se ne slažemo oko puno toga i ne znam o kome se radi, pitaj Kapetana Ameriku sa Zone kako se koristi svoje člansko pravo i Clanski dan i što znači biti aktivan i biti na pravom mjestu kada je njegov klub u pitanju.

Lp
  • Papastrumf
    13k
    Vec je valjda pedeset puta objasnjeno da mi nemamo nikakve dodirne tocke niti sa odlucivanjem u klubu niti sa sportskim sektorom. Sto bih vam ja trebao odgovoriti na pitanja tipa “zasto je Maric i dalje u klubu”, “tko je doveo Sokotu”, “tko osim Marica vodi sportsku politiku” itd.
    Jucer ste dobili odgovor na takva pitanja i to od ljudi koji o tome odlucuju, svidjali se vama odgovori ili ne.

Drugi vazan razlog zasto vise ne pisem je taj sto ne mogu biti objektivan u svom pisanju jer nije korektno da na javnom forumu pisem svoje misljenje o raznoraznim odlukama svojih kolega, pogotovo ako se s istima ne slazem.

Pisao sam iskljucivo o temama o kojima nesto znam, prvenstveno clanstvo, ticketing i slicno.
    Ne trebaju meni nikakvi anonimni pametnjakovici objasnjavati da je prva momcad i rezultat na prvom mjestu, ali kao sto rekoh, nisam ukljucen u sportsku politiku i ne zelim onda pisati o tome.

Mozda sam ja puno veci kriticar sportske politike od bilo kojeg forumasa ovdje, tko to moze sa sigurnoscu znati, osim ovih ljudi koji me i osobno jako dobro poznaju!?
  • Nolifer
    8.8k
    Pa tako i da su opcije u slučaju Bjeličinog odlaska već spremne, da bi njegovu poziciju trebao preuzeti ili Željko Sopić ili Damir Krznar. :down:

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/u-slucaju-otkaza-bjelica-i-stozer-ce-u-80-dana-zaraditi-2-25-milijuna-eura-vec-je-spremna-i-zamjena-15533041

Nadam se da nije tako.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Ljudi, svi skupa se trebamo smiriti, vruća glava neće donijeti ništa dobro. Polusezona u HNL-u je za kurac, ostalo je još jedno kolo i ono sigurno neće popraviti situaciju.

Momčad je mentalno na dnu, nije to problem igračke kvalitete, trenera, sportskog direktora. Kakvi god da jesu, kadar je osjetno bolji od onog što imaju slaven belupo i lokomotiva...ali ih pobjediti ne mogu.

Kod igrača se vidi strah, sumnja, nesigurnost, jednostavno ne vjeruju u sebe. Stvari koje su inače radili zatvorenih očiju, sada ne mogu provesti u dijelo na terenu. Upali su u blato, šlajdraju i ne mogu se iščupati van.

Međutim, za izlazak iz tog blata treba samo mali poguranac, kopanjem veće rupe ispod kotača neće se dobiti ništa.
  • BBBaranja
    2.7k

Ako su oni stvarno kandidati bolje da Neno ostane..
  • mbzg
    103

Dijelim tvoje mišljenje, valjda će danas na sastanku svi sjesti i donesti dobru odluku. Prije sastanka obavezno saslušati trenera, stručni stožer i sportskog jer izjave koje daju u javnost su obične floskule. Treba jasno i glasno reći za izlazak iz krize plan je napraviti to to i to. Ak iz toga razgovora ostanu otvorena pitanja i prebacivanja krivnje na druge (pripreme, selekcija, ozlijede, vjetar, dobar ljetni transferni rok, i ostala laprdanja na koja se Marić i Bjelica izvlače) onda ljudi iz sportskog sektora vise nisu za klub i treba ih mijenjati.
  • badjibadara
    4.1k
    - Marko Marić je priznao kako je njegova želja bila dovođenje Tome Šokote i Džemala Mustedanagića u skautsku službucibona

Ljudi moraju znati, da bismo doveli igrača izvana, iz pravih liga i klubova on mora biti u nekim problemima.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/maric-za-germanijak-vjerujem-u-naslov-jer-smo-najkvalitetniji-ali-imamo-i-plan-b-ako-ne-budemo-prvaci/127317

Valjda se isto odnosi i na skaute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.