• Kujtim Shalla
    3.2k
    Ljudi ne izgledamo dobro, nikad gore . Nemogu shvatiti i pomiriti se sa činjenicom da ja danas ne mogu niti jednog igrača izdvolćjiti i reći da je odigrao kako treba. Čak možda zagorac koji ništa kod golova nije mogao a skinuo je par zicera. I boćkaj koji je imao više dobrih centar šuteva za pola sata na terenu nego kompletna Dinamove krila zadnjih 3 mjeseca . Svi koji su nas dobili su nas nadigrali. Da mogu reći nesreća ,zabili iz jedine šanse ,mi 5 mrtvih zicera fulamo,ali nije tako. Nismo imali poštenu šansu u drugom poluvremenu. Sve će proći,ali najbolje iz ovog treba izvući barem. Danas je bilo očigledno kome nije mjesto u Dinamu. Dosta je bilo gledanja kroz prste. Zahvaliti se i dovidjenja. Okrenuti se nekim novim imenima . Izvući najbolje iz ovoga ,pojačati se ako misle ozbiljno ili nikog ne dovoditi radi dovidjenja. Idemo dalje ,nema nam druge . Očigledno se moramo skupiti zajedno po ko zna koji put
  • Nogo
    4.2k
    Po meni Marić je broj 1 koji mora otići ća. Mene boli da se nitko sam ne povuče, nego svi čekaju smjene.
  • Mozart4
    178
    I sad i da se smijeni Marić to bi značllo da imamo točno 2 tjedna za pronaći mu zamjenu i onda bi ta osoba trebala u mjesec dana odradit prijelazni rok, a da uopće nema vremena upoznati sustav. Znači opet će prijelazni rok biti stihijski i totalno nepripremljen, tako se to ne može raditi...
  • Nogo
    4.2k

Bolje da i Bjelica odradi prijelazni rok nego opet Marić. Možda sutra i skupa odu. Iskreno, nebi mi bilo žao.
  • Mozart4
    178
    Onda nam ne gine povratak Šituma u Dinamo
  • Crni86
    6.4k
    Prema odgovorima na clanskom danu pojedini ljudi u klubu nisu svjesni svoje odgovornosti za trenutnu situaciju. Bacaju se floskuke i prebacuje se odgovornost na bivseg trenera.

Ima jos jako puno do iducih izbora, ali zbog toga cu jako dobro razmisliti kome cu dati svoj glas tada. Ne zelim da mi klub vodi osoba koja bjezi od odgovornosti i sve prebacuje na krizu rezultata.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ima jos jako puno do iducih izbora, ali zbog toga cu jako dobro razmisliti kome cu dati svoj glas tada.Crni86

Kao da postoji neki izbor. Demokratska i kleptomanska strana, vidjeli smo nedavno. Ako su Baric i Zoric alternativa...
  • ZGWest
    574
    Ljudi dajte stanite na loptu, kao da citam sportnet forum, da ne pise gore “zona dinamo” mislio bi da sam na tovarskom forumu.

Nova uprava nije odradila ni punu sezonu tu se vec proziva kao da im je ovo peta sezona u kojoj nismo bili nijednom prvaci.

Ne kuzim sto se tu ocekuje? Nista se ne gradi preko noci. Ova situacija u kojoj jesmo je bas specificna, sad se vidi koliko nam Petko i Misic znace.. ritam cini svoje.

Veliki klubovi vani grade ekipe po par sezona, “trpe” ne samo lose periode, vec i lose sezone u cilju da izgrade nesto kvalitetno.

A vi sto ste izasli iz misijih rupa, pisuci politicke komentare, vi sto govorite da je ovo “mozemovska” uprava, sto prozivate poimenice neke ljude. Vi sto idete argumentom “sto se to neki uvrijede na kritike? Sto nije cilj ne imati jednoumlje?”. Jedno je imati konstruktivnu kritiku, a drugo imati verbalni proljev koji nema veze sa realnim svijetom, uz to praveci se kao da ste desna ruka Florentinu Perezu i da vam to sto ste igrali u petoj kukuruznoj ligi daje pravo na takve komentare.
  • Crni86
    6.4k
    ima do tada jos puno vremena pa se mozda pojavi i treca opcija. Mozda i ova opcija zamjeni svoju vodecu figuru pa ce mi opet postati primamljivi.
  • ElDorado
    716
    igra velikog kluba ne može i ne smije ovisiti o dva igrača. A mi nemamo igre.
    Inače u proslom mandatu Bjelica je imao Pomsa koji je radio samo obranu. Današnju obranu (ne pojedince nego nacin igre) ne treba niti spominjati
  • Brusa
    1.8k
    Nova uprava nije odradila ni punu sezonu tu se vec proziva kao da im je ovo peta sezona u kojoj nismo bili nijednom prvaci.

Ne kuzim sto se tu ocekuje? Nista se ne gradi preko noci.
    ZGWest

Frende, pa radi se o dinamu, ne o klubu koji je osnovan prije par godina i sad su prvi put ušli u prvu ligu.
    Došli su u klub s dobrom financ situacijom (sami su to rekli), koja je postala još bolja , za hrvatske prilike dobrom infrastrukturom , najjačim rosterom igrača u Hrvatskoj itd...nisu od ničega morali sve to graditi...
    Da se razumijemo, ne upućujem kritiku upravi, nego tvom dijelu komentara, koji je potpuno promašen.
    I da , nažalost svega se može ružnog tu pročitati, ali mislim da je realno da navijač dinama očekuje da dinamo pobijedi zadnju momčad na tablici i da nema 1 pobjedu u zadnjih 8 utakmica.
  • Dudu9
    1.2k
    Ovo je kriza koja se ne pamti u povijesti dinama, potreban je hitan sastanak IO koji će dati otkaz SD Mariću, zatim pronalazak poznatog imena u svijetu nogometa sa iskustvom sportskog direktora makar ga platili 1 milijun eura, i tom čovjeku dati cijeli sportski sektor da ga organizira od skauta, škole nogometa itd, I naravno zabrana upletanje u taj dio predsjedniku kluba Zajecu, potrebne su velike promjene ako nisu to u stanju nek prepuste onda drugima
  • Crni86
    6.4k
    da bi se to napravilo moras biti svjestan da si zajebo. Prema odgovorima oni toga nisu svjesni.

Ali sve si dobro reko.. upravo tako je sve trebalo postaviti od prvog dana jer u klubu nemas puno ljudi koji imaju iskustva u sportskoj politici, a nas sektor je kriminalan jer ga nitko nije odrzavao godinama. Trebalo se uzet nekog kapitalca za sd-a i dat mu da sve to poslozi, od skole do skauta pa na dalje.
  • Direktor
    79
    Da bi Dinamo izvukla iz krize uprava mora imat samokritičnosti i priznat da su sjebali sve kaj se tiče sportskog dijela. Za sad ne vidim da to kuže.
  • FelceAzzurro
    37

Evo takav samo jedan sjedi na birou i čeka baš poziv zagrebačkog Dinama.
    Dozovite se pameti,nije vam ovo FM i da se sve promjeni u par tjedana.
    Osobno se ni meni ne sviđa sve u vezi Marića i smatram ga jednim od zaslužnih za trenutnu situaciju u sportskom(najbitnijem) segmentu ali iluzorno je očekivati da se brzinski sve može promjeniti na bolje u kratkom roku. Nek prestanu kukati i zasuču rukave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.