• marcio amoroso
    38.3k

Zona nije osnovana da bude mjesto gdje ćeš doći nakon lošeg rezultata i jebati mater svima redom. Hoće li opstati sigurno ne ovisi o takvim ljudima nego o nama par koji ju financiramo.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Naravno da će ljudi pizdit i na Zonuaustrijanac

Tako je. Pizdite na zonu koju 3 ljudi financira iz svoga džepa da bi ostatak Dinamovog svijeta imao gdje razmijeniti mišljenje. Mi smo krivi.!
  • NitkoBitan
    20.6k
    Broj clanova, broj navijaca na trbinama, broj prodanih stvari u shopovima i pozitivno ozracje oko kluba su odlicne stvari koje se dogadaju i nitko ih ne gura u prvi plan pored rezultata. One su temelj za zdravo funkcioniranje kluba koje ne ovisi toliko o transferima i Europi.

Nemojte populisticki napadat sve samo kako biste izbili frustracije zbog rezultata.
  • Pacho
    80

Super, ali bilo bi lijepo kad bi se npr i clanovi koji ne zive u Hrvatskoj (a koji trenutno placaju visi iznos clanarine) mogli virtualno ukljuciti. A da ne govorim o ljudima iz drugih dijelova hrvatske. Lijepo je hvaliti se rekordnim brojem clanova, a onda je stav prakticki "tko te jebe ako ne mozes na X dan u X sati biti na X mjestu".
  • austrijanac
    4.6k

Zona kao zajednica, ne Zona kao tri debila koji ju guraju godinama.
    Velika je razlika, i sami znate kaj ste dobro stvorili.
  • Noel
    7.4k
    Ljut sam i ja i razočaran kao malo puta u životu al jedete govna svi skupa previše. Pogotovo prema Zoni i ljudima sa Zone koji vode ovo.
  • DrawTube
    5.7k
    Naravno, ali šteta je što je na par prijasnjih upita nekih članova zone da se ili uvede plaćeno članstvo na forum ili da se skupe donacije kako bi se pokrio trosak ili platila IT sluzba to bilo odbijeno , jer ima i nas drugih koji smo voljni ovo financijski podrzat

Da se ne ljutimo, nisam ja rekao da je netko kriv nego da će idućih par dana bit kljucno i da će se morat vagat između moderiranja i odrzavanja slobodode govora, Ne shvaćam cemu napad
  • marcio amoroso
    38.3k
    Naravno, ali šteta je što je na par prijasnjih upita nekih članova zone da se ili uvede plaćeno članstvo na forum ili da se skupe donacije kako bi se pokrio trosak ili platila IT sluzba to bilo odbijenoDrawTube

E sad zamisli kako bi nas se prozivalo da smo još uzeli neki novac kada nas se proziva ovako kad plaćamo sami sve iz svog džepa.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Ako sazivaju sjednicu samo da bi zaključili da čvrsto stoje iza SDa i trenera, onda bolje da ju ni ne sazivaju i ne troše vrijeme sebi i nama.
  • BBB Mataa998
    2k
    Mogao bi netko ovdje makar odgovore prenositi,inace je sve uzalud
  • Pacho
    80

Kada dode vrijeme za platiti hosting, molim te da podijelis link za uplatu i kazes koliki iznos treba. Ja obecajem da cu prvi uplatiti.
  • Praskaton
    2.8k

Ma nema sanse da itko dobije otkaz kolo prije stanke.
  • DrawTube
    5.7k
    Kako je kanye rekao, I guess we'll never know

Budimo realni, zona otprije 2 godine i zona sad su 2 potpuno različita foruma. Forum se valjda upeterostručio i došlo je gro ljudi, i s dobrim i lošim namjerama

Ako se dobro sjećam takvi su prijedlozi bili prije ogromne eksplozije članova kad je forum još bio koliko toliko složan i sumnjam da bi tada mnogo ljudi zamjerilo. Pogotovo ak su donacije i nikog se ne sili
  • FrenchMontana
    695
    Svakome je jasno da bi Članski dan tema bila prihvatljiva da smo prvi na tablici i sve je tip top u klubu.

Sve drugo su laži i predstava za članove Zone/kluba.
  • jedan u nizu
    10k
    Lijepo je hvaliti se rekordnim brojem clanova, a onda je stav prakticki "tko te jebe ako ne mozes na X dan u X sati biti na X mjestu".Pacho

da, najbolje bi bilo da 'clanski dan' dolazi u tvoj kvart i tako godinu dana svakih dva dana u drugom kvartu.
    Ma sta u kvartu, na tvoja vrata ti pokucaju Maric, Zajec, IO i pitaju te za misljenje.

Lijepo je hvaliti se brojem od 50k clanova, a na clanskom danu se ne moze skupiti koja stotina.
    Krasno je to.

Dinamo je klub iz Zagreba.
    Zao mi je sto ljudi iz drugih krajeva nisu iz Zagreba i ne mogu samo tako doci na ovakve prigode, ali ovo se dogada prvi put u povijesti.
    Mogli su svi ti silni clanovi na subotu (ugl neradni dan) doci u ZG na tekkmu i ostati na clanskom danu i postavljati pitanja.

Dosta ljudi dode par puta godisnje u Zg na tekmu, ali na jednu stvar koja se dogodi prvi put u povijesti kluba se ne moze, i onda se ceka da se s tim dode u drugi kraj?

Slazem se za virtualno prisustvo, mozda se sljedeci put i napravi, ali iskljucivo kada se prijavis, platis i dobijes personalizirani link na koji jedino ti mozes uci.

Na prvi sam se cudio zasto je zatvorena tema, ali kada sam skuzio da je link samo za ljude tamo, onda totalno razumijem odluku.

Lijepo je svima nama tipkati i srati iz svoga kauca, ali nebi se protegnuli do centra, i postavili pitanja uzivo. A ionako ce pola ljudi doci u centar danas i potrositi puno vise eura na dubai fritule.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.