• Boycie
    1.6k
    znaci problem za ovu igru su igraci koje je Maric doveo? Ili sto nije spiskao 20mil koje nismo imali? Ili je trebalo prodati Sucica, Batija?
    Ili je problem i Bjelica bez odradjenih priprema i sudjelovanja oko dolaska niti jednog igraca? Nisam shvatio
  • mbzg
    103
    Teško je nešto pozitivno napisati nakon ovakvih rezultata al ova liga je specifična, igramo još sa svima 2 puta, tak da vise manje imamo sve u svojim rukama. Da su Rijeka i Hajduk pravi i da imaju igru već bi odmaglili na 15+. Iz tog razloga mislim da je sve dostižno, a da li je dostižno s Bjelicom to je već drugo pitanje, a tu uopće ne sumnjam u njegovu stručnost. Čovjek je i vani imao rezultata tak da poveznica sa Jakirom, Jurčićem, Čaćicem i sl je bedasta. Njegov problem je tvrdoglavost, najbolji treneri su oni koji igraju jednostavno i kojima su igrači na svojim pozicijama, sto kod nas nije već 3 godine. Imali smo razne Ljubičiće, Gabriele…. Ne razumijem tu potrebu za izmišljanjem tople vode, pogotovo što rezultat više nemaš. Tko bi mu zamjerio da na poziciji lb igra junior lijevak, ili bar mauro Perkovic? Zašto u današnjoj utakmici gdje nema prostora za kontre, teren je los ne igra od prve desno krilo lijevak Mbuku, možda nije brz al ima dribling udarac, sve što Špikic nema. Zašto igra torrente koji propustio zadnjih par tekmi a ne bernauer? Pjaca nažalost ima snage za jedno kvalitetno poluvrijeme. Sto se boji ubaciti malog Rimca da zamjeni Kulenovica, ponavljam rezultat nemaš, probaj, mijenjaj. Baturina mora igrati dok se ne onesvijesti a Stojković po 10 min. I tako je od kad je došao, da li se to može pomijenit, ne znam. Veliko pitanje za upravu i izvrsni koji sutra imaju izvanredni sastanak.
  • Boycie
    1.6k
    ko je nesposoban od ljudi koji su trenutno u upravi, nadzornom itd? Da to mozes rec u ovom kratkom periodu? Mislis na Zajeca? On je figura. On je zamijenio Mumiju. On ti nije nikakav odlucujuci faktor. Ja i dalje nesposobne tragove vidim eventualno od stare garniture koji su u klubu jos.
  • Cif
    139
    nemoj tako protiv najboljeg desnog krila
  • Pacho
    80

Ali ovo je prva puna polusezona pod vodstvom nove uprave. Znaci nije situacija da su vec u X sezona isporucili rezultat pa je doslo do pada (iako bi ovakav pad i tada bio neprihvatljiv) nego su u svojoj prvoj polusezoni zasad isporucili najgoru polusezonu ikad. Ovo je valjda kao da se vozac ZET-ovog autobusa u svom prvom tjednu na poslu zakuca u podvoznjak.
  • Cif
    139
    problem su i Ristovski Ademi Zagorac Mišić pa i Petković Špikič Kulenović a ne samo igrači koje je Marić doveo.Njih i tako Bjelica ne šmirgla pol posto
  • Cif
    139
    koji su to od stare garniture?
  • SjevernaStrana
    2k
    Pičkasti pristup je nestao i došlo je vjerovanje u pobjede. :sad:
  • Bumtres
    46

I to odmah u prvom zavoju.
    Tko vas ne zna....

Jazavče stari, pozdravi si Zdravka.
  • Pacho
    80

Evo jesam, pozdravlja i on tebe. Hoces da mu jos nesto prenesem? Ili mozemo dalje bez takvih kurcologija?
  • Plavi-9
    714
    Kolo bliže naslovu..
  • MarK
    812
    Ova ekipa ne može osvojiti naslov. Ekipa koja ovako sramotno igra nije ni zaslužila naslov. Ekipa koju buši pola lige ne zaslužuje ništa. Zaslužuje da im se ne isplati plaća za zadnja dva mjeseca. Kako ti Celtic ne zabije, a razni panjevi u hnlu popravljaju gol razliku? Jasno je da je ovo limitirana ekipa ali kad igra srcem nitko je ne može natamburati. Nažalost u hnlu ne igraju srcem. Onaj mali Modrić iz Lokse ima dvije lijeve ali dečko izgara, dobiva duele, trči za dvojicu. Za naše šetače se ne može naći ni jedna lijepa riječ. Ne vraćaju se u obranu kad izgube loptu, ne isprate igrača do kraja, klizaju se i padaju od nemoći pa šire ruke, stoje daleko od igrača koji prima loptu, odbijene lopte nikad ne pokupe... Toliko loše igraju da imam osjećaj da bi Loksa obranila rezultat da se igralo do proljeća. I to fenjeraš. U ovom trenutku ova skupina ajmo reći igrača ne može dobiti nikoga u ligi! Osobno mislim da je ovo bila kap koja je prelila čašu. Više ne vjerujem u obranu naslova i to ne zbog bodovne razlike. Ovi dečki su nesposobni za to. Trener nije sjena onoga od prije. Nije to više onaj energični čovjek gladan uspjeha i slave. Dolazimo do pojačanja. Ne vjerujem da je itko u klubu sposoban dovesti pojačanja koja su prijeko potrebna. Dovest će se prinove. Očekujem plasman od 3. do 5. mjesta na kraju.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    potpisujem sve receno, ja sam se osobno pomirio sa gubitkom prvenstva nakon ona dva kiksa protiv Osijeka i Gorice, a ovi izgovori falili su nam kljucni igraci... da jesu, ali i sa njima smo izgledali kao amateri protiv Slavena u koprivnici,spasavali bod u zadnjim minutama protiv Istre u Puli i Gorice u Gorici, jednostavno mislim da je kod pola momcadi doslo i do zasicenja i da treba pod hitno "provjetriti" svlacionicu.
  • NKDZ86
    2.4k
    Kako mi na k ide ona ekipa koja zazive ostavke Zajeca i uorave i sere po izborima. To su sve bivši šupkolisci odbjeglog kriminalca. Fuj.

Poslozit ce se ekipa, klub i bit ce dobro, ovo je stihijski rađena momčad s mnogima na izlasku iz kluba zbog godina i treba se gradit sve ispočetka.
    Bit će dobro.
  • DZGIS
    1.5k
    :pray:

Screenshot-20241214-210204-Instagram.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.