• Derby
    331
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovimarcio amoroso

Ok, ovo za link nije bilo OK, ali u cemu je problem ako netko prenosi ukratko odgovore na pitanja? Sto je to neka tajna? Ljudi vole Dinamo i zanima ih sto se dogada…
  • Crni86
    6.4k
    bas je da odgovore cuje 100-200 ljudi od preko 50 tisuca clanova. Pa nismo dinamo jakovlje.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Nitko ne brani nikome ništa, ali otvoriti temu za javnu tribinu i prenositi link koji je za članove nije dozvoljen.

Zona vam nije ništa kriva. Ako vam se Zona ne sviđa nitko vas ne prisiljava da budete tu.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    neodoljivo podsjeća na "ćakulu".
  • don
    8.2k
    @marcio amoroso molio bi te da razmišliš o trajnom banu koji si da dečku koji je prenosio, a nigdi nije bilo napisano da je zabranjeno ili nešto slično. Svi su zagovarali da se otvori tema a nitko od moderatora/admina nije napisao da će djeljenje "informacija" sa članskog dana rezultirati banom.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Pročitat ćete odgovore na portalima iz pera nekog novinarskog frenda koji će malo uljepšati sve to i od Marića napraviti Cicerona.
  • marcio amoroso
    38.3k

Razmisliti ću i konzultirati se sa ostatkom moderature. A vi se molim vas svi skupa smirite.
  • BBB Mataa998
    2k

Ne ulazim nikad u rasprave a pratim sve i vidim za sto te ljudi prozivaju,vecinom je to politika a to me ne zanima toliko. Ali daj molim te u ovom slucaju ne brani ono sto se ne moze obraniti. Daj mi reci jesu ovo odgovori. Ovo je sve u najmanji ruku kao da smo na -1 na tablici i to sa utakmicom manje. Nitko nije kriv, a i ako se vec mora naci krivac ajmo onda na bivseg trenera(da se razumijemo i ja sam protiv njega). Ovo je samo red floskula i red demagogije. Takodjer se postavljena pitanja brisu iako nema nigdje u njima bilo kakvog vrijedanja.
  • Bosskovitz
    13.1k

Ja kad pogledam oko sebe, vidim pristojan broj praznih mjesta u dvorani.
  • DrawTube
    5.7k
    slucajan lajk za ban covjeka. Zadnje Upozorenje bi bilo sasvim primjereno, ali ovo je malo prestrogo

Bit će ovo crnih par dana za zonu i test može li forum opstati ili ne rekao bih
  • E46
    811
    Svakako ce to sve procurit u novine tak da nemas brige procitat ces to opet
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    test može li forum opstati ili ne rekao bihDrawTube
    Forum mora opstati, jedina oaza dinamovstine. Sa sklanjanjem ovih sto pisu gluposti, misle da je ovo chat ili birtija moze postati samo bolji.
  • Crni86
    6.4k
    sori kaj svi ne mogu sjedit eto u cinestaru. Al dobro klasicna prica. Valjda bi stalo nas 50k u tu dvoranu… Ima ljudi koji nisu iz zg, iz hrvatske, oni valjda isto ne zasluzuju cut sto im se dogada s klubom.

Prica za malu djecu, kao i svi odgovori na clanskom danu.
  • Bosskovitz
    13.1k

Nisam komentirao odgovore nego prozivanje za nedemokraticnost i netransparentnost. Pojedinci koji truju po Zoni konstantno, danima su trovali da će se moći postaviti samo pitanja koja odgovaraju upravi, na kraju svi postavljaju sva neugodna pitanja i to jest transparentnost i demokracija. Razumijem vruće glave, ni moja nije hladna, ali za debilizam i toksičnost nemam razumijevanja.
  • austrijanac
    4.6k
    Naravno da će ljudi pizdit i na Zonu u ovim vremenima jer je omogućavala ljudima da indirektno komuniciraju s klubom u dobrim vremenima.

To što su sad loša vremena, naravno da izaziva dozu živčanoće.

Ili u dobru i zlu, ili nikako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.