• Krizy
    48.6k
    2024./25.
    17 7-5-5 32-22 26 bodova

2004./05.
    17 7-6-4 26-15 27 bodova

Trenutni učinak nakon 17 kola je najgori učinak Dinama u povijesti HNL-a.
    Dinamo je bod više nakon 17 kola imao čak i u sezoni "Lige za bedaka", kada je osvojeno 27 bodova.

Sramotno, treba nam veliki remont.
    Ovo je ispod svake razine imena DINAMO
  • Droljo
    9.7k
    Nije dobro. :monkey:
  • CastAway1986
    2k
    Svi koji mislite da najbolje smijeniti trenera jeste li sigurni da Zajec i Maric znaju pronaći dobrog stranog stručnjaka s obzirom koliko su pogodili s novim igračima a pogotovo pojacanjima u skautskoj službi a imali su i vrijeme i novac?
  • Tongo Doumbia
    5k
    Nemojte se hvatati za komentare koji izjednačavaju loše nogometne rezultate i krizu igre (koja se negirala), i one koji upiru u marketing, Reviju ili što već. Dinamo ima renome kakav ima, najjuspješniji je hrvatski sportski kolektiv i nogometni klub, pa mora imati i Reviju, časopis, dobar fan shop, na koncu i zabavni sadržaj za “pikavce” od 3 godine. Tu svaka priča i polemika staju.

Druga je stvar da nam loše ide na nogometnom polju, jer jebi ga, ide nam loše. Ne jer je netko udbaš, Možemovac, Titoist, nego iz čistog, jednostavnog i prostog razloga da u 7 utakmica nemamo niti jednu pobjedu. Ponavljam, niti jednu pobjedu. I ne, nismo svaki put igrali sa Celticom i Borussiom. Bilo je tu i Belupa, Rijeke, Hajduka, Lokse. Utakmica koje hrvatski prvak mora pobijediti. Utakmice koje je, istini za volju, Dinamo i pobjeđivao u principu svake godine. Sve drugo je zabijanje, ne glave u pijesak, nego cijelog trupa sve do nožnih prsta.

Prije mjesec i nešto dana sam napisao kako bi se moglo smanjiti s ponižavanjem prošle sezone i ismijavanjem igrača i trenera koji su vratili minus (manji nego sad) i sezonu završili maestralnim nizom, kako nam i dolikuje. I onda se tu nađe par glava s utjehom da je sad “gore nego prošle godine”. Pa dobro, ako ovi majstori na klupi i uz teren, u VIP-u i na katu znaju posao i ako je to prošle godine bilo tako lako, zašto se to ne krene s ponavljanjem?Zašto sad ne krene niz i ne krenemo daviti sve po redu u HNL-u.

Imam kao navijač toleranciju za svaki proces, svakom treneru dajem kredit, svakom čelniku priliku, ali kad kola idu prema dolje, hmmm, treba začepiti usta i biti unisona podrška?

Možda bi nam bolje bilo da svi zajedno krenemo preispitivati odluke, a ne krenuti s pilom naopako o gašenju navijačkog foruma jer, eto, kritike su užasne. Ne treba se vratiti film unazad puno previše, da bi se moglo prisjetiti kakvih je komentara nauštrb vodećih figura u klubu (pa kakve su da jesu) bilo kad su rezultati “kihnuli”?

Nikad neću nezodovoljstvo izraziti povišenim tonom ili nekakvom odvratnom kritikom koja udara najniže, ali se neću praviti da je sve okej dok nam kuća gori. Jer nije okej. I nije duže vremena okej. I apsolutno me nije briga što Jozo i Pero na Facebook komentarima vrijeđaju. To je sve danak koji se plaća kod vođenja sportskog kolektiva koji ima bazu navijača od 4+ milijuna ljudi. I plaćanje danka kad zajebeš stvar. Nije ovo Prigorje iz Markuševca.
  • mrgud
    233
    Da se dovede trener iz 5 španjolske lige bio bi premija za sve naše trenere.
  • Crusades
    14.2k
    a ne krenuti s pilom naopako o gašenju navijačkog foruma jer, eto, kritike su užasne.Tongo Doumbia

Nije to nikakva pila naopako.

Ja sam prvi za argumentiranu kritiku, prvi sam javno ovdje pohvalio Hazu jer je on jedan od rijetkih koji je kapacitiran napisat kritiku bez da spominje jeftine spinove sa možemo, tovarima i sličnima.

Nadam se da će ih napisat još, materijala definitivno ima.
  • bbb medimurje
    3.4k
    Ovo je sramotno, netko mora odgovarati za ovo, dal sportski direktor ili trener, netko mora, sramotno!!!
  • Rama86
    73
    Koliko ovo sve utječe na čovjeka, ovo je strašno, bolesno...

Al samo luđaci ti još vjeruju, sve će biti dobro.
    Mi smo Dinamo
  • Cif
    139
    obadvojica skup s zajecom koji ih je doveo.Za predsjednika odabrati drugog sad ili legendu ili nekog iz biznis svijeta to je na članovima.Ustrojiti sportski sektor i nemješati im se u posao.Dovesti stručne ljude a ne uhljebe ili lizače cipela.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    Iscrpljen sam od ove polusezone ko Dario Špikić u 55oj minuti.
  • KaJJe
    314

A ja mašem rukama i vičem na druge ko Rile nakon svake izgubljene lopte.
    Ljubav je bol...
  • Fabercaster
    17
    Dokad ćemo više primati te eurogolove? Krenulo je s onim Kunta Kintem iz Istre odmah nakon kaj smo zabili, nakon toga ona tiki-taka akcija Gorice, a o ovom Mudradžijinom topu danas da i ne pričam.

Što se Bjelice tiče, ako je Jakir dobio cijelu sezonu zaslužio je dobiti i on. U europi smo bolji nego prošle godine (Liga Prvaka 8 bodova vs Konferencijska liga 5 bodova). U HNL-u isti kao i prošle sezone tako da smo generalno bolji nego lani.

Nije ovo obrana Bjelice samo iznosim činjenice. Da znam jel neki trener/igrač valja ili ne valja za Dinamo, bavio bih se tim poslom.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Potreban je kompletan remont sportskog sektora (Zajec, Marić i skaut služba).

Potreban je i remont momčadi definitivno, mora se napraviti smjena generacija...Vrijeme je da se dovedu pojačanja na stoperskoj poziciji, lijevom beku i napadaču za početak. Na kraju sezone jednostavno treba zahvaliti Ristovskom i Ademiju, kao i Theu koji svakako uz njih mora imati dostojan oproštaj, za njega nemam nikakve kritike, ali jednostavno treba presjeć, vrijeme je za nove igrače i one koji ipak imaju tehniku.

Ristovski ne smije biti kapetan ove ekipe u drugoj polusezoni jer ne daje nikakvu podršku momčadi već iz utakmice u utakmicu maše rukama i daje one populističke izjave koje više nitko ne puši i jednostavno svi su to prokužili... Mislim da je dosta teška osoba za svlačionicu i da radi probleme jer, moramo priznat, zna se da je takav karakter. A to u ovoj situaciji uopće ne može donijeti ništa dobro. Ademiju isto hvala, čovjek je legenda kluba, ali povratak je bio greška i igrački jednostavno više ne može pridonijet.

Treba se gradit nova momčad uz Petkovića, Mišića, Kačavendu, Stojkovića, Pjacu, Baturinu i Sučića dok nas ne napuste kao okosnicu te nova pojačanja koja će nadam se biti pojačanja i nadam se uz izdanke iz naše škole...
  • IceMan
    2.4k
    Najbolje da igramo sve utakmice u nedelju navečer.

Ovak mi već 10 put zaredom pokvare cijeli vikend već u subotu/petak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.