• FrodoJePurger
    201
    zanima mekoja će pitanja uopće dopustiti da se pitaju i ako ih se pita na koja će uopće htjeti odgovoriti
  • Mandelinho
    436

Ma daj…
    Da su oni ovo izgubili bilo bi faul kod gola za 2:1 na Ristovskom i Faul na Spikicu za 3:1

Necemo se bas tako omalovažavati
  • Crni86
    6.4k
    tko je ostavio jakira? Tko je dobukao bjelicu? Tko je slagao kadar?

Ta osoba mora biti bivsa. Necemo nis dobit sa smjenom trenera. Onaj koji kroji sportsku politiku mora bit bivsi.

Pa nemremo samo trenera mjenjat i prat ruke. Isto to je radila spodoba godinama. Ovakvim potezima u sportskoj politici nama je ugrozena dugorocna stabilnost kluba. Ne samo ovogodisnja titula nego da postanemo hajduk 2.
  • Haza
    6.9k
    Jedno je biti ljut, a drugo je svesti raspravu na najnižu razinu, na političke prozivke, sramite se. Jebala vas politika, ovo je Dinamo!!!
    Razočaran sam, ali ću zadržati dostojanstvo, neka se i drugi suzdrže glupih komentara.
    Današnji sramotni poraz, je prvenstveno poraz Nenada Bjelice, naravno, Uprava ima odgovornost, ali zadnje što očekujem da ih pozivamo na političku odgovornost, postoji samo sportska odgovornost.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    ali nismo mi ove sezone još uvijek otplesali zadnji ples.Eduardo

Ako ostane Bjelica - jesmo.
  • austrijanac
    4.6k
    Haza veliki potpis, loša sezona je rezultat svega, no danas je samo jedan krivac. Očajno vođena i postavljena tekma.
  • Crni86
    6.4k
    Svi koji zazivaju otkaz treneru, koga bi vi postavili za trenera?

Sopica? Krznara? Cabraju? Koga?

Isto sranje, drugo pakovanje. Neno bar ima karijeru za razliku od svih navedenih.
  • Facke
    4.4k
    Ocekujem prave poteze. I to vec denes. Bez ikakvoga ceoanja. Ocekujem ostavke nekih odogovornih. Gde su oni opce sad? Vec tjednima se si skrivaju. Ove je gore nek proslu sezonu a Bjelica ima jos gore poteze u HNLu nek Jakirovic. Ristovski smije igrati 90 minuta. Mohu stavlja na krile. Nespremni i naceti igraci igraju uz utakmicu u utakmicu i mi se cudime kaj imame tulke ozledenih. I kaj je sad? Si odgovorni se skrivaju ko misevi. Nazalost je i Bjelica pal na senatore inace bi Rile nakon 15 minut igre bil van terena i na tusiranju. Ova momcad ima ogromne probleme i v letu se je tulke greski napravile da ih nemres ni nabrojati.

Proslu sezonu se je na sve strane srale po uprave. Kaj je sad? Budete i dalje branili odgovorne? Puna mi ke kapa. I onda jos cujes da se Bakrar spominja kao jedno resenje?!
    Ha ha ha. A dobre i dalje se jake spore dela na Maksimiru tak da ocekujem rok ko v letu. Ljudi moji. Ili budu sposobni ljudi teri znaju to voditi u klubu ili se naviknite na ove kaj sad imame. Nama treba sposoben i pravi sportski direktor. Uz njega nek se Maric vuci posla i zanata. A ne ovak postaviti coveka bez ikakvoga iskustva. Iduce je da se Zajec nema kaj mesti u sportsku politiku. Nek bude predsednik. A njeguv posel bi trebal biti mahanje rukama , pozdraviti ljude , ugostiti moguce sponzore i takve stvari.

Al ne to se nesme reci. Odma se napada coveka cim se spominja ikakva kritika. Ova ekipa je gotova. Tu nist ne stima. Jos je ekipa vise razbijena. I kak se je te uspele? Nije mi jasne. I vadenje na ozledenih vise nema. Svaki tjeden poslusame floskule. Probudite se ljudi. Otprite oci. Al ak se sezona ovak nastavi nedubu na kraju v klubu bili ni Maric nit Bjelica nit Zajec i cela ekipa.
  • austrijanac
    4.6k

Bilo koga osim Hrvata.
    Sve vec ižvakana priča. Jedini koji igra nešto drugačiji nogomet je nažalost neiskusan za Dinamo.
  • Peškaman
    5.4k
    Usrana situacija, ali ne i nerješiva. Imamo još pola sezone za ispraviti stvari. U nogometu je bitno kako završi, a ne kako počne... ok, nije baš početak, ali ni kraj nije baš toliko blizu da nemamo vremena okrenuti stvari u našu korist.Eduardo

Problem je što mi od 5-6 kola tepamo sami sebi istu stvar, "ima još cca do kraja sezone".
    S ovakvim pristupom i igrom taj "cca" se sve više i više krati.
  • Nolifer
    8.8k
    Nisam zadovoljan.. Netko mora za ovo odgovarati.
  • Jaki991
    169
    ima karijeru kao profesionalni skupljac otpremnina, od stare slave se ne zivi, pogotovo kad uz ovakvu igru ne pokazujes gram odgovornosti i skromnosti
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Stranog trenera, to je za mene početak. Kao drugo nikog ko je več bio. I pod tri, neko mlađe ime gladno uspjeha. Bjelica je očito ispuhan i nema smisla forsirati nešto što ne ide.

Mogu izvlačit imena, ali mislim da bi to ljudi u klubu trebali znati. Mi uopće ne znamo što nam je nekakav gornji limit budgeta i imena jer nikad nismo probali, a mislim da je sad krajnje vrijeme uzet neko ime jer je to jeftinije nego mjenjanje više od pol momčadi...
  • Crni86
    6.4k
    mislis da neko ko je doveo mma, oliverasa, filipovica, pjacu za milju eura po sezoni itd zna odabrat dobrog stranog trenera?

Nama je problem nazalost puno dublji, trener je cini mi se najmanji problem jos. Ljudi koji odlucuju o sportskoj politici prvi moraju bit bivsi, a i kadar je stvarno stamotan za ekipu s budgetom od 60-70 milijuna eura.

Ne kazem da je bjelica svet, ali s ovakvim odlukama ljudi koji odlucuju o sportskoj politici, ne bi nam pomogao ni guardiola.
  • Hnlovac
    1.3k
    Svi koji zazivaju otkaz treneru, koga bi vi postavili za trenera

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.