• don
    8.2k
    On je odličan izbor za predsjednika kluba kad bi živio tu.
    Legenda kluba, rado viđen i sve ostalo u tom smjeru.
    austrijanac

da, on je odličan predsjednik za ono zbog čega je i dobio tu čast, da ne pišem bezveze na forumu. Ali za bilo kakva petljanja u nogomet, ja garantiram da mogu nać 20 ljudi na ovom forumu koji bi bolje odradili posao od njega.
  • blubach
    604
    Ovo je islo na to da nisu svi u nogometnom klubu, njegovi zaposlenici, tu radi nogometnog znanja.
    Klub poput dinama je 'tvrtka', ne moze imati zaposlene samo u nogometnom dijelu.
    Tu postoji sportski sektor, i on je zaduzen za sva nogometna pitanja.
    Ostali su tu na sovjim pozicijama.
    Sada se tocno zna tko je na kojoj poziciji i koja zaduzenja ima.

Nikad u dinamu nisi bili ljudi samo iz nogometnog svijeta, pa niti Peras, Antolic i Tomurad, pa tako nisu sad niti Manenica, Skender i ostali.
    Niti ce jednog dana biti neki drugi ljudi.
    jedan u nizu

Aha, sori onda, nisam skužio točnu poantu :)
    Slažem se sa tobom, svako ima svoje mjesto ako ono ima smisla i ti ljudi trenutno, bar po meni, nisu krivi za stanje.
    Jbg, upravo je taj sportski, najvažniji, sektor zakazao i tu nažalost ima trenutno previše uhljeba izgleda. Za određene ljude znamo da nemaju nikakvog iskustva i znanja, za scoute znamo da se dovode ljudi bez iskustva i znanja, preko veze...
    Ne znam, kako sam prije napisao, DP nema više moje povjerenje, osim ako će izbor na sljedećim izborima bit još gori, ali kako stvari sad stoje, čeka nas jako, jako teško razdoblje i oni koji nisu baš istinski navijači Dinama sa ogromnom dozom strpljenja, neće biti baš najsretniji...
  • Jaro
    8.3k
    u ovom trenutku titula bi bila ravna cududinamozivivjecno

Ajmo polako - koliko bodova je potrebno za osigurati ostanak?
  • Crni86
    6.4k
    da, on je odličan predsjednik za ono zbog čega je i dobio tu čast, da ne pišem bezveze na forumu. Ali za bilo kakva petljanja u nogomet, ja garantiram da mogu nać 20 ljudi na ovom forumu koji bi bolje odradili posao od njega.don

Pa on se nije trebao ni petljat u sportsku politiku. Trebao je predsjedat IO-om i skupa s njima odlucivat o odlukama izand 3 mil. eura. I to je to sto se tice doticaja sa sportskom politikom.

I meni nakon ovog nije dovoljno samo da maric otide, mora otic i onaj koji ga je predlozio i savjetovao. Maric je samo zrtva u ovome svemu po meni.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    mislim da smo bar po tom pitanju sigurni :lol:
  • blubach
    604
    morali bi za pocetak pobjediti varazdin pa u drugom dijelu imati maksimalni ucinak u svim utakmicama, a u isto vrijeme hajduk i rijeka moraju kiksati par puta.dinamozivivjecno

Ako bi mi imali maksimalan učinak, a Rijeka i Hajduk po 1 poraz na nekoj tekmi koju ne igraju s nama, mi bi 100% bili prvaci :)
  • Jaro
    8.3k
    da, prosjekom od 1,3 boda po tekmi bi trebali biti peti-sesti na kraju...
  • Mali dioničar
    16.3k
    Đulić je u odboru za stadion, a u slobodno vrijeme je Tomaševićev čovjek od povjerenja.Socrates

Rješavanje pitanja stadiona je loše?

Priča se da se zagrebačka i državna vlast (napokon) i finacijski angažirati oko stadiona.

Jel bolje da Možemo i HDZ financiraju stadion ili da gledamo ovo propadanje gradske imovine na kojoj Dinamo igra.

Ako Đulić "rješava" stadion, kakve to ima veze s tome što je Dinamo primio 22 gola, što Dinamo gubi od tada zadnjeg Belupa i danas zadnje Lokomotive i vraća ih u život?

Zbog toga se želi ili ne želi stadion...zbog toga koja je opcija na vlasti?

Kakav je problem da je osoba iz gradske vlasti u odboru za stadion?

Da nije, reklo bi se boli ih patka, a sad kad je veli se "zašto je?"
  • FrodoJePurger
    201
    Na koja pitanja očekujete dobiti odgovor u Branimiru?
  • Haza
    6.9k
    ajde bar si izašao iz ormaramiro

Ovo nije izlazak iz ormara, ovo je neopisivo.
  • Mandelinho
    436

Da oni igraju nesto spektakulatno pa ajde, previse ste depresivni svi. I jebe mi se i za upravu i za igrace i sve suvisle komentare ovdje, jebe mi se i za možemo i hdz sto se spominju. Ovo je nogomet, igra je nepredvidiva, svi smo to htjeli, nekad poraz, nekad pobjeda. Samo pozitivno i na kraju sezone cemo suditi
  • Eduardo
    21.7k
    Ušli smo u začarani krug negative, loše atmosfere i rezultatskog kolapsa koji je u konačnici i glavni okidač svega toga.

U ovom trenutku problem je što ne možeš niti šok terapiju odraditi, bar ne na pravi način. I da se makne Bjelicu koga postaviti? Bulu ili Perkovića koji je već bio u toj ulozi i obrukao se!?

Usrana situacija, ali ne i nerješiva. Imamo još pola sezone za ispraviti stvari. U nogometu je bitno kako završi, a ne kako počne... ok, nije baš početak, ali ni kraj nije baš toliko blizu da nemamo vremena okrenuti stvari u našu korist.

U potpunosti razumijem ljutnju i frustraciju i sam odišem istim osjećajima, ali nismo mi ove sezone još uvijek otplesali zadnji ples.
  • Crni86
    6.4k
    da li nam je stvarno potreban bduget od 70 milijuna eura da budemo na 5. mjestu?

Koliku ulogu ima predsjednik zajec u donosenju sportskih odluka? Ne na papiru nego u stvarnom odlucivanju.

Tko je predlozio marica za sportskog direktora i na temelju cega.

Tko je zaposlio nedavne skaute (tomo i dzemo)

Da li se kreatori sportske politike osjecaju imalo krivim za kriminalno los dinamo te da li ce podnijet ostavke.

Zamolio bi ako iko ide, da postavi ova pitanja posto nemamo prijenos uzivo. Hvala lijepa.
  • Praskaton
    2.8k

Istina sve al kola prolaze a mi bodove ne osvajamo.
  • Felip
    255
    Ne zanima me ništa osim da netko već večeras mora pokupit prnje iz kluba. Da li Zajec, Bjelica, Marić, nebitno. Onaj tko smatra da je najodgovorniji za ovaj debakl. Pa jel nas treba i Varaždin doma natamburati da netko konačno više istupi i odstupi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.