• Jos-Optimus
    3.3k
    Došao je nama nakon velike ozljede, mislim da tu neće biti kruha, daj Bože da se varam
  • Orc123
    9.4k
    Znaci Lauritsen je mogao ciniti beton obranu i stajat visoko a Torrente ne moze koji je brzi od njega a sve ostale stvari su mu na razini Lauritsena u primeu? Mrzim to omalovazavanje...
    I to da je Torrente spor je glupost...jer kad je u sprintu mislim da nije nista sporiji od Perica, smo brzi....s obzirom na visinu nije tako okretan i nema tu reakciju u 1. Koraku ali spor na duze staze sigurno nije.....
  • ElDorado
    798
    Jel trci 34 km/h
  • Marley
    2.3k
    Zato najbolje da igramo sa svom trojicom iza, meni je steta da ijedan od njih sjedi na klupi :grin:

Dobro ajde, treba nekad i odmorit u ovom ludom tempu.
  • luka modic
    662
    81 stranica na temi o Maxu,a dosao na ljeto bome...
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ko bi rekao da je od ljeta stigao skupit već preko 40 nastupa za klub
  • emreli21
    79
    Gvardiol je u Bundesligi kao stoper imao 2-3 asistencije svojim proigravanjima za Nkunkua. Max definitivno zna igrati, ali u bilo kakvom aspektu igre uspoređivati njega i Gvardiola je besmisleno. Pa i u tim dodavanjima kroz sredinu. I ne mislim da je Max loš (daleko od toga), samo ga ne treba uspoređivati s najboljima na svijetu, to je suludo.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Pa stari moj, ti baš imaš bolestan fetiš na strance. Volim Torrentea, ali spor je, ne kužim koji ti dio nije jasan. Ne možemo stati na centar jer smo mrtvi u kontri. Totalno si nerealan jer su ti dragi. Frajer je beskompromisan i izvrstan tajming ima, ali je spor
  • Sajla
    6.3k
    a dosao na ljetoluka modic

je - ljeto prošle godine, sezonu i pol je tu, već je 3 trenera imao u Dinamu :scream:
  • Orc123
    9.4k
    evo svaki dan svrsavam na njih....nisam znao da su Baturina, Petko, Sucic i slicnimisto stranci ....valjda imaju drzavljanstvo Tanguzije pa ih zato isto preveriram.
  • luka modic
    662
    ma da zajebo sam se mislio sam na proslo ljeto,ali svejedno cini mi se igrac s najvise komentara na svojoj temi
  • don
    8.4k
    jel on mora osvojit zlatnu loptu da bude starter u ovakvim utakmicama? Prvi sam ga kritizirao, ali jednostavno ne može biti gori od ostalih. Ne može. Neka i sjebe jedan gol, bit će zaslužan za još 2.
  • Omake
    4.1k
    pogotovo nakon odlične utakmice protiv Celtica. Ne shvaćam kako si lik od 36 godina i čovjek koji uglavnom nije trenirao bolja opcija.
  • NVKOD
    1.6k
    Danas je Max jako nedostajao. Protiv Celtica odigrao savršeno i onda ne igra protiv Lokosa, u potpunosti neshvatljivo. Točno se vidi nedostatak u našoj obrani. Imamo stopere koji ne znaju iznijeti loptu van, već 95 % dugih lopti završi ili u tribinama ili kod suparničkog golmana. Uz to, imaš napadača koji ne može dobiti zračni duel pa sve te lopte završe u bunaru.

Siguran sam da bi Max puno bolje mogao razigravati u zadnjoj liniji nego Theo / Torrente. Naša igra svodi se na ispucavanje, umjesto da gradimo napad iz zadnje linije. Pritisnu našu zadnju liniju i sve lopte panično ispucavaju van i tako je najlakše igrati protiv naše obrane.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Kranja je los teren, tim vise bi njegove lopte bile vrijednije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.