• Nino Bule
    14.7k

Svasta se nasljedilo, al dobra financijska situacija ne
  • austrijanac
    4.6k
    Sad ćemo vidjet kakva je sposobnost.
    Kad je dobro, sve je lagano, no danas ćemo vidjet da li su sposobni i kroz krize.

Za mene sramota, no vidjet ćemo veceras.
  • Crni86
    6.4k
    da li su sposobni i kroz krize.austrijanac

Nisu. Ovo je samo kriza rezultata. Da su imali muda trebali su priznat da su oni kumovali ovoj situaciji gdje igracki kadar nije dobro popunjen po pozicijama pa kad se ozlijede dva igraca mi izgledamo ko dinamo iz jakovlja. O tome da ugramo na dva fronta da i ne pricam. Da se nisu mogli dogovorit ko bu trener itd…

Ali ne, kriza rezultata. Sve jasno koliko se predsjendik kuzi u sport ili jos gore laze samog sebe.
  • Pacho
    80

I @Nino - ok mozda sam u krivu, ali zar nije sam Manenica rekao da su zatekli dobru situaciju?
  • Crni86
    6.4k
    ne, upravo suprotno.
  • blue heart 72
    1.9k
    Puno toga ne štima, ali ljudi moji nemojte dolijevati ulje na vatru i izmišljati neke stvari
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Ono kad ides na populizam i dovedes Bjelicu, a sad te taj isti možda dođe u glave...
  • don
    8.2k
    potencijalno osvajanje titule Ivana Bilića i Nikole Kalinića će biti najveći krimen ljudi u klubu zaduženi za sportski sektor koji nikad neće moć oprat u karijeri.
  • Do kraja2023
    246
    Ova uprava je imala samo jedan prijelazni rok! Jos nisu prodavali najbolje igrace, ja ne znam kaj su vise mogli napravit od toga.
  • Crni86
    6.4k
    ma nis, dovest drugog golmana, prvog desnog stopera, lijevog beka, sesticu i treceg napadaca. Sitnice neke.

I ne uprava, vec sportski dio kluba.
  • Do kraja2023
    246

Samo ja se bojim da ni to ne bi bilo dosta, treba jos svlacionicu provjetrit. Igraci ne disu kao jedan, treba provjerit zasto je to tak.
  • Pacho
    80

Pardon, mislio sam na ovu nedavnu izjavu Skendera:

“Zadovoljan sam. Stanje nije bilo loše ni prije nas, ali u odnosu na to, sad je med i mlijeko. Klub je stabilan”.
  • Crni86
    6.4k
    ovo je minimalno sto sam ja naveo. Moglo se to dovest i onda na zimu/ljeto krenut u smjenu generacija. Ovako moras mjenjat valjda 12-15 igraca u jednom kracem razdoblju.
  • Nogo
    4.2k
    24 sata

Sutra je hitna sjednica i raspravljati će se o Bjelici, Mariću...
  • Calello5
    81
    Uopće me ne zanima koje će ime biti novo trenersko rješenje, samo da ima barem neku ideju igre. Bilo defanzivnu ili ofanzivnu.
    Nek bude "Mourinho" pa ćemo znat da igramo bunker, nek bude netko tko će igrat visoki presing, netko tko će stajat u dva bloka, koji će centrirat do sutra sa bokova.
    Samo da se napokon zna što želimo. Jer zadnjih godinu dana da se ne lažemo izgleda kao improvizacija. Teško je uočiti i osnovne mehanizme i linije kretanja u našoj igri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.