• jedan u nizu
    10k
    Kad ekipa iz Možemo uđe u klub sve je jasnoMiro Vugrinec

giphy.gif?cid=6c09b952x6ga8p48yrwvwswqqww4t8ie8f34tw1fpwwy1m8d&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
  • Jaki991
    169
    je, treba opet hdz-ovce vratit u klub, tad je bilo bolje,u tom je najveci problem, imas pravo
  • Socrates
    11
    Đulić je u odboru za stadion, a u slobodno vrijeme je Tomaševićev čovjek od povjerenja. Nauković je javno podržavao Možemo. Taj mi je sumnjiv da li je uopće Hrvat jer bi se onda prezivao Znanostić, a ne Nauković.
  • miro
    4.9k
    ajde bar si izašao iz ormara
  • Crni86
    6.4k
    nek mi neko objasni kakve veze s nogometom imaju Kamenski, Manenica, Spanovic, Skender? Tko ste vi ljudi? Sta ste radili u sportu do sad? Kad je došao Velimir Zajec svakom pametnom je bilo jasno da klub može stagnirat ili past samo.Miro Vugrinec

Kamenski nije u klubu. Manenica bogu hvala da je doso jer nam je trebala neka velika riba iz financija kao i Skender.

Nije problem da su ti ljudi u klubu, ali bas zato se trebalo postavit iskusnog i brutalnog sd-a. Nista vise. A ne da se predsjednik kojem to nikad nije islo, bavi sportskom politikom uz svog ucenika Marica.

Uz to je mozda trebalo u IO staviti jednu dvije osobe koje su imale doticaja sa sportom u nekom ozbiljnijem obliku.
  • jedan u nizu
    10k
    Taj mi je sumnjiv da li je uopće Hrvat jer bi se onda prezivao Znanostić, a ne Nauković.Socrates

Bravo, sjedi 5.
    Boze dragi s kakvim ljudima ja vodim rasprave na forumu :roll:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ajde nek mi neko objasni kakve veze s nogometom imaju Kamenski, Manenica, Spanovic, Skender?Miro Vugrinec

Jesi stvarno ozbiljan? Sta ljudi u marketingu ili financijama trebaju bit bivsi igraci il? Preduvjet za obavljanje posla barem iskustvo u juniorskom nogometu, LOL.
  • jedan u nizu
    10k
    Ajde nek mi neko objasni kakve veze s nogometom imaju Kamenski, Manenica, Spanovic, Skender?Miro Vugrinec

Kakve veze sa nogometom su imali Krešimir Antolić, Vlatka Peras, Amra Peternel, Tomurad, Hanžel itd itd

Ajde nemojte se blamirati sa debilnim komentarima.
  • vjeko1701
    10.3k
    Prestanite odgovarati na post
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    nadam se da ce se sad barem dezurni pljuvaci ispricati Jakiru, covjek nam je osigurao novac za prijelazni rok koji slijedi. Prvenstvo je gotovo i treba sastavljati ekipu za novu sezonu.
  • Crni86
    6.4k
    za kaj mu se ispeicat? On je dobio 3 komada na maksimiru u punom sastavu od lokse, tuko ga je tko je htio, a igra mu je licila na isto ovo sranje. Nemojte bit smjesni.
  • Mandelinho
    437

Nije prvenstvo gotovo, ali se treba ispricati Jakiru
  • Crle
    605
    Tko iz Možemo? Aj ne baljezgaj.
  • Praskaton
    2.8k
    Za ove rezultate na polusezoni mora netko odgovarat.

Sve poštujem,klub je kompleksna i velika mašinerija koja mora imati stručnjake na svim poljima pa tako i u marketingu,prodaji,financijama itd itd.
    I super je što imamo članski dan gdje ce se moci pitati pitanja i dobiti odgovore.Al svi ti odgovori ce bit prodavanje floskula.Teren je jedino mjerilo.

Najbitniji dio je sportski sektor.On je ili u rukama Marića ili Zajeca..Vjerovatnije kombinacija njih dvoje.
    E pa ljudi zajebali ste.Ne malo nego ste ga dobro zajebali.Toliko da bi minimum bio ostavke.Oba.

Mozete se ljutit koliko hocete s pravom su ljudi bijesni i prozivaju sve koji imaju ikakve veze s klubom.Dobili ste povjerenje.Imali ste vrhunsku situaciju.Nema učenja na Dinamu.
    To što netko voli i želi nije dovoljno.Ni kod Kulenovica pa ni kod Zajeca,Marica ili Bjelice.
  • miro
    4.9k
    Najveći problem ovog Dinama je što zanemaruje igru kroz vezu, kroz sredinu, a imamo 2 klase bolje vezne igrače u odnosu na sve ekipe.

Mi Stojkovića guramo lijevo, a Kačavendu desno i onda ubacujemo ko zadnji naivci, a jedan prosječni Duje Čop je bolji igrač glavom od svih naših napadača zajedno

Sve u svemu, jako jako loše ove sezone i ono što Uprava ovdje mora tražit je - ne rezultat, nego viziju igre i igrača i to stručni stožer mora prezentirati. Bez toga ćemo se godinama koprcat u mjestu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.