• Vedraca
    28
    djabe kad neznaju zabit....a te poslusanse i 2 sanse Su srednja zalost za Dinamo ....Nema igre Nema konstantnog "ubijanja" protivnika
  • Filip 91
    1k
    Protiv Varaždina je izvjestan poraz...
  • Cif
    139
    daj se skoncentriraj i ne glumi budalo.Ako tebi sve štima ne znači da drugima štima.I da su zato manji navijači od tebe.Mi želimo Dinamo koji pobjeđuje.A ne Dinamo koji ne može u prvenstvu već nikoga dobiti.I to je trenerica krivica od nikog drugog.A krivica klupskog vodstva jer je trener.I ako nema rezultata neknodlepršaju od kluba.I ne nisam mamičevac.Pa nismo Mamića otjerali da bi nas sad šamaro ko stigne.
  • Vedraca
    28
    Svaka ti je na Mjestu!!
  • Krulek
    620

Onda će se smanjiti broj članova zbog tih " pomodnih" navijača pa se u upravi neće imati čime pohvaliti. Pratim Dinamo već pedesetak godina i bilo je svakakvih kritika, ali mogao si u najcrnja vremena izraziti svoje mišljenje bez da te etiketiraju. Sad u " demokraciji " moraš biti politički korektan. Što se mene tiče, neće ići.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Prvi put u životu sam otišao baš ranije s tekme. Jedino mi je drago radi ove stvari koja se pjevala pred kraj. Cijelo drugo poluvrijeme teška kurčina, ne znam kad sam zadnji put ovako bio u kurcu, vani je mrtvo hladno, sve je puno Advent debila po gradu, opet sam prehlađen ko pička, ubio si me Dinamo jebem vam sve
  • CastAway1986
    2k
    Svatko tko misli da Ristovski treba biti prvi izbor na desnom beku prije RPG-a je lud ! Stvar je u tome da je Bočkaj napravio više od njega danas
  • Peškaman
    5.4k
    A ništa,hvala nogometašima Dinama i sportskom sektoru kluba što su svakom navijaču i simpatizeru NK Dinama za Božić i Novogodišnje praznike poklonili ove sramote i razočarenja.
    Hvala im što svaki vikend u 11. i 12. mjesecu počinje s razočarenjem pa se početkom novog tjedna ponadaš ali ne njihovim zaslugama.
    Ne postoji zalaganje na terenu,ne postoji poštovanje prema klubu i navijačima,za neke igrače više ne postoji razlog da nose dres velikog kluba kao što je Dinamo!

NK Bjelovar, jeste li spremni za povijesni klupski uspjeh!?
  • De Oliveira
    1.2k
    Nevistic, Zagorac, RPG, Pavic, Sucic, Misic, Kacavenda, Stojkovic, Baturina, Pjaca, Mbuku, Cordoba i Petkovic. To su igraci iz ovog rostera koji mogu ostati. KTC i Ademi mogu biti dio price radi ozbiljnosti, pristupa i atmosfere. Svi ostali ne mogu igrati u Dinamu ukljucujuci stozer. 4 stopera, dva lijeva i jedan desni bek, jedno krilo, jedna desetka i dva napadaca + stozer. Imate novce u proracunu, dajte nam Dinamo kakav zasluzujemo.
  • Pavinho
    101
    Sad su svi vidjeli da mogu protiv Dinama, ne moraju se branit uopce kad mi ne mozemo nista zabit
  • MasniBrkMarkaViduke
    32
    Oprosti im Mikiću,ne znaju što čine.
  • E46
    811
    Ne moze Rpg ništa napravit na lijevom boku kad se covjek stalno okrece na desnu nogu jer mu je lijeva za kurac. Trebas igracu iskoristit vrline a ne mu mane iznosit.. Kad bi covjek barem igrao desno krilo zbog presinga i brzine vjerujem da bi bilo bolje, ako vec ovaj makedonac mora igrat svaku utakmicu.
  • Paggini
    29k
    Toliko je loše da ne znam ni na kog da se ljutim, nemam snage ni volje za ljutnju, samo neko tupilo, praznoća...
  • BigZ
    563
    Ako je Jakir još pod ugovorom i ako mu još isplaćujemo plaće imam jednu ideju.čovjekjogurt

Jos bolja ideja - isplacujemo i Antu Cacica.
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Nisam od Kačavende nešto vidio, previše divljanja i gubljenja pozicije.veselko tenžera

Slažem se, gubljenja pozicije puno previše, a pogotovo kad vezu još čine junior i Baturina.

Rpg također lišen kritike a nije nista bolji od Ristovskog, čak lošiji u postavljanju, prvi gol je njegov skroz, a kod drugog gola totalno krivo stoji, i onda ide u blok tako da stoji okrenut licem prema svome golu i radi korner samo iz razloga jer amaterski stoji na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.