• Noel
    7.4k
    Može onaj majstor sa zone molit sto očenaša od nas je i Bog digao ruke.
  • CastAway1986
    2k
    Trener je kriv što nam je Kulenovic u napadu a Špikić nije zabio s 3 metra !
  • Kaj je
    856
    majstor sa zone danas nije izmolio Očenaš na zazivanje vecine "odkad molimo ne znamo za pobjedu". Pa procijeni dal je molitva kriva....
  • Krulek
    620

Mislio sam da je rezultat najvažniji i postignuće na terenu, da za to navijamo, ili ne
  • Sbkbbb
    205
    Uzas, na ove perine nabacaje bi svaki napadac barem dva puta zapucao samo ovaj panj ne moze
  • Cif
    139
    ne navijamo za svetog bjelicu očigledno
  • čovjekjogurt
    952
    Ako je Jakir još pod ugovorom i ako mu još isplaćujemo plaće imam jednu ideju.
  • Pacho
    80

A zasto je to kakti potrebno? U sezoni kad imamo budzet od skoro 70M, a konkurenti su bili pred raspadom.
  • Dani Olmić
    588
    Sto me najvise boli da bi ova prevara od trenera dobila otpremninu ako mu daš otkaz
  • blueboy
    145
    imam jednu ideju.čovjekjogurt

Ne treba, puno je budalaština već izgovoreno.
  • BigZ
    563
    Realno, mi smo 8. ekipa HNL-a po kvaliteti igre. Ispod nas jedino Gorica i Sibenik.
  • dbut
    50

Trener je kriv zato šta zadnja momčad protiv nas izgleda ko da je skriveni favorit lige prvaka! I tako iz kola u kolo...

Više ne krivim Bjelicu jer bi i ja na njegovom mjestu skupljao pare, već svaki izgubljeni bod i loša igra krivica je ljudi koji odlučuju o sportskoj politici kluba
  • striko
    1.8k
    Kako se osjecaju sada Mbuku i Cordoba?
  • Navijač Dinama
    8.9k
    atite nam Jakira bar smo igrali i slicili na nešto...Boysica

Sa njim smo 1-0 dobijali ovakve ali smo dobijali, Istru dobijali 5-0, ovaj je kiksao, Goricu dobivao sa drugom postavom na ljeto, sad ovdje prozvani "general" kiksao.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Dobro onda mi reci točno što želiš da napišem jer vidim da po tebi ovo nisu šanse :roll:mali M

Jer nabijanje u gužvu nakon prekida je sve što smo mi uspjeli kreirati u 45 min utakmice u kojoj loviš dva gola zaostatka. Nismo odigrali ništa, kako i bi kad je Bjelica uveo Mohu i Peru (nakon čijih kornera i prekida smo jedino nešto i napravili), a svi oni koji su odigrali očajne utakmice - Rile, Baturina i Špika su ostali u drugom poluvremenu.

Konstantno se pokazuje strogoća na Pierre Gabrijelu, izdrkava se po Cordobi jer je zakasnio sekundu na neki sastanak, a tvoje prvotimce nadigrava tko god stigne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.