• ibro1986
    289
    Too Rilee u noge Fetaiu
  • Orc123
    9.3k
    jesam kurac...igra 25min a odustao od 2 lopte jer nemre istrcati
  • diebalo77
    231
    Na gol ne mogu zapucati
  • jedan u nizu
    10k
    Klasični Ristovski.
    Izgubi loptu, širi ruke prema suigraču i s noge na nogu dok ide kontra protivnika
  • Boysica
    561
    ma samo nisu zaslužili ovi na terenu.. 90 min podrske
  • E46
    811
    I to prema jadno. malom Pavicu faca siri ruke. Ma nemam komentara
  • Peškaman
    5.4k
    Nadam se da će se danas na pozornici izvesti čitav sportski sektor, pogotovo Marić i Zajec.
    Ako Bog da,crvenit će se od srama i muke,knedle u grlu će biti veličine jabuke a kapi znoja veličine nogometne lopte.
  • Ere86
    99
    Ljudi moji dotakli smo dno ova nemoć ubija
  • austrijanac
    4.6k

Nemoćan je jako ove sezone, a ima podršku gdje stigne iz nekog razloga.
    Rile je meni dobra opcija s klupe, ništa više.
  • mali M
    6k
    Pjevaju sam sebi i sami sebi pale baklje jer su sami sebi svrhaDiddyGuela

Trebali bi? Sjedit, šutit i jest kokice? Ti im objasni kako se navija za Dinamo frende.. uf skoro sam popio ban zbog tebe...

Koliko je isplivalo ovih koji su jedva dočekali ovaj period... Šta bi sad dobili sa smjenom Bjelice? Nit ima kadar koji je htio, nit je prošao pripreme i predana mu je nespremna momčad... Šta bi dobio sad da ga se smjeni?!?!?
  • Os doc do sta
    85
    Mislim da nema potrebe više nikoga kritizirat. Cim krenes nesta srat odma vicu da si Mamicevac. Bitno je da smo izmislili 150 novih radnih mijesta placa ide, nema nitko odgovornosti i sve je super sve je pet tece med i mlijeko. Nema smisla nikoga ni dovodit vise. Prvenstvo je gotovo. Neka igraju decki iz juniorske momcadi jer Bjelko ako ostane dovest ce opet sleper poluigraca na kojima ce kao i u Osijeku na svakom uzet pinku i na kraju pokupit otpremninu. Pomladit ekipu i pripremat se za iducu sezonu jer svakako europu igrat necemo(možda miki maus ligu)
  • Time
    926
    Ja kad sam imao 14 godina trener dosao pijan na trening i bekovi su vježbali ubacaje iz prve,za svaki neuspjesan ubacaj dobili bi čvoku a za uspješan gutljaj pive...izgleda da Ristovski nije imao takvog trenera
  • austrijanac
    4.6k
    pogotovo Marić i Zajec.Peškaman

Bit će oba, no sumnjam da će se dotaknut teških pitanja nažalost.
    S razlogom idu pitanja prek maila, a tamo će morat bit neko glasan da dođe do riječi
  • Markelo
    2.9k
    Jel ovo nije penal na Baturini. Ne vidim da je dirao loptu
  • don
    8.2k
    kakva smjena ljudi dragi... problem je u igračima, a ne treneru. Prevelik uzorak da ne bi tako mislili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.