• Doktor Kunić
    4.1k
    Pero nemre više, umoran je
  • čovjekjogurt
    952
    Perin ubačaj najbolji potez utakmice.
  • ibro1986
    289
    Bočkaj nakon ozljede ima bolje ubačaje nego rile
  • bbb medimurje
    3.4k
    Torrente isto van
    Sramota
    Pucamo iz svega i svacega
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Perin prvi ubačaj opasniji od svih Riletovih u zadnje 3 godina. Za početak, prebacio je prvog igrača.

Pjaca je toliko izgubio na brzini i motoričnosti da ovo što on vozi nije bicikl nego monocikl s probušenom gumom.
  • Fanboy
    2.9k
    Petković kad je na terenu i šetucka daje Dinamu 50% kvalitete...Nažalost mnogi to ne vide i tjeraju ga iz kluba kad tako igra, a ne vide koliko nam znači u bilo kakvoj formi. Sad nažalost to gledamo iz tjedan u tjedan...
  • Orc123
    9.3k
    Pjaca jedini igra danas!
  • Orc123
    9.3k
    Jbt reko sam necuvise gledati a gledam...koji smo mi mazohisti vise!
  • i more je plavo
    1.1k
    Probat bod uzet na silu, i nadat se da bu sutra i na poljudu x

Nebu lako ni sa Varazdinom, ali jednostavno treba nam pauza, pokoje pojacanje ali ne kalibra Bakrrar i ovo kaj se piše, nego netko tko je odmah unutra i radi razliku.

Ima jos do kraja, ali da smo zreli za ispušiti naslov.....jesmo.

Bjelica je trebao doci poslije Biscana, i trebao je sudjelovati u provjetravanju svlacionice, a dosao je Jakir koji je plakao za profilom igraca koje on zeli a dobival je Sose i razne prolaznike.

Sad imamo kaj imamo i po meni treba im dati podrsku, nadati se i vjerovati.
  • E46
    811
    znaci cijela ekipa aut?
  • Boysica
    561
    Nisu zaslužili ovakvu podršku na žalost
  • PlavacZRima
    333
    Gledajuci utakmicu samo golim okom vidi se da ktc i spikic nemreju dodat loptu ,odlucio koristiti ”napredniju analitiku” (pogledao na sofascore) oboje imaju oko 60% dodavanja,ktc bunari duge lopte kao da nema sutra. Bjelica ocito koristi Maxa samo kad nema druge, nije mi jasno zasto ti je najprogresivniji stoper na klupi u trenu kada trebas napast a ostavljas na terenu ove kaj su sa loptom na Vi
  • medvescak90
    73
    Najopasniji igrac polusezone. Petar Bockaj! Bez imalo sarkazma ili ironije. Pero je bio u juniorima dok je netko procjenio da je bolji neki bek sa drugog kraja svijeta kojeg nitko nije nikada gledao
  • Zagi
    8.7k
    Svaka opasanost prek Pere.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Najveća sramota ove ekipe je sto je 3:1 rezultat i niko da preuzme odgovornost, da proba nešto. Imaš dojam ko da se svi skrivaju i ko da cekaju samo ds tekma završi. Ako sami ne vjeruju u sebe, kako da drugi vjeruju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.