• IvanPerić1945
    51
    Crni Kulenovićuuu
  • Ivdzo11
    4.6k
    Moj Kulenovicu ti se druzis svaki dan sa loptom :roll:
  • PlavacZRima
    324
    Kačavenda jedini na razini
  • don
    8.2k
    Kulenović koliko god da je donio Dinamu ove sezone, još više je i uzeo.
  • Orc123
    9.3k
    Jel moze jednu jebenu utakmicu Hoxa ili Pjaca odigrati u špici....? Koja je svrha igranja s Kuletom kad ocito nije na 100%, a mora biti na 100% jer ako nije onda nije na razini Dinama! Kad je dobio zadnji duel napred?
  • bbbb
    2
    Kule bog promasaja
  • Dani Olmić
    588
    Mister Drvo Kulenovic
  • BlWfl
    41
    Ma Kulenović je realno igrač za Belupo..ako. Igrat bez napadača, ionako je manjak na terenu
  • Nisi više onaj isti
    135
    Od kulenovica do kraja polusezone ne ocekujte nista... Totalno van ritma
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Volio bi Mbukua vidjet makar pola sata na špici, ili Pjacu, a Hoxhu onda lijevo, ovo Kulenovićevo igranje svake po 90 minuta, gdje iz utakmicu u utakmicu čovjek izgleda sve lošije i lošije, a nazivan je nekakvim čime ono? herojem ulice??
  • sebenico
    1.1k
    Mi smo trenutno najlošija ekipa u ligi. Ovo kako se igra je besramno. Jedna ili dvije utakmice ok, ali tri mjeseca je kriminalno. Bjelica nije donio ništa, čak je unazadio ekipu. Svaki vikend novo živciranje.
  • Hectorharatti
    175
    Pa kako Kulenovic nije dobijo poziv od mazaca Palacinki tj trenerske prevare ?
  • mali M
    6k
    Treba još malo pljuvati Bernauera i tvrditi kako je najlošiji obrambeni u Dinamu... Ova napadalačka kombinacija Špikić-Kulenović bi svakoga prepala, neznam kaki Lokosi već nisu gače svukli....
  • Tongo Doumbia
    5k
    Vlastita momčad mi je krenula ić na živce Jedva čekam “nemamo sreće” argument, jer eto Pjacin individualan bljesak i šut s 20 metara je mrtva šansa, ali protivnicima ulazi sve protiv nas, urota…

Btw, zašto kad već nemamo nikakvu ideju i kad nam je vrhunac šablona pustiti KTC da gađa svijeće s naših 40 metara, ne prepustimo loptu protivniku i mi kažnjavamo iz polukontre i kontre?
  • sebenico
    1.1k
    I neki spominju Kuletnovića u repki... Jadna nam majka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.