• Jurki
    13.4k
    Evo prijedloga za webshop i kak pederi zarađuju na Dinamu.

IMG-0036.jpg
  • Droljo
    9.8k
    Ja ću si tu lampu kupit. Ionako mi treba stolna svjetiljka i tražio sam neku :grin:
  • masacusec
    4.2k
    Prije stadion dobivamo nego novi webshop.
  • ZgDLions
    577
    A16-C0001-CEF1-467-F-9828-4-E6-C3-FB53673.jpg
    Baš slaba ponuda u shopu.
    Idem redovno i trošim lovu za sebe i poklone, ali zbilja je oslabo.
    Imam frenda koji je dizajner i neke stvari je napravio i to je čudo za ovo u ponudi, nažalost ko i svi za dio se moram snalaziti mimo shopa.
    Bilo bi bolje da sve ide Dinamu i da sam u čudu kad uđem, a ne da na silu trošim lovu ili je za Dinamo brend ostavljam drugima.
    Ajde puzzle su ok, ali htjeli smo i zastavui šal, a da nije od LP, ali nula bodova.
    Valjda će se vremenom naći neka bolja suradnja od postojeće, mogućnosti su ogromne, a stvarnost i nije baš na nivou.
    Castore najveće razočaranje, samo dres i to je sve, zbilja mi se ništa ne sviđa.
    Nije sve tragično (ručni sat je super), ali od najave obavijene velom tajne o novom shopu na stadionu od koje je prošlo fino dana do asortimana moralo bi puno bolje.
  • blue heart 72
    1.9k
    može li slika tog ručnog sata? Ja ga nigdje nisam našao. Znam da su prije nekoliko godina imali ručne satove u ponudi, ali već ih dulje vremena nisam vidio
  • Dino
    2.9k

Takoder, cini mi se da je rasprodan
  • Nousername
    732
    nije peder ak je prvi doso na ideju
  • Crni86
    6.5k
    je peder je jer koristi klupski grb bez znanja kluba.
  • ZgDLions
    577

2093-CCE8-33-A0-4-D48-8-AA4-7-CF38-E3564-FD.jpg
    Mislim da sam ih vidio da imaju još na stadionu.
    Fora je, jedan ugledni lik ga nosi, pokazao mi na ruci kad smo se sreli, a da ima ozbiljne satove i da si može priuštiti, može, ali to ti je ljubav prema Dinamu.
    Trebali bi ono što je Boss pisao, neku limitiranu seriju da bude skuplji i ozbiljniji sat, no ne sad tipa Rolex ili Patek, ima valjda firmi koje bi to napravile.
  • blue heart 72
    1.9k
    znaš li koja je cijena? Baš si mislim da ga uzmem frendu za 50-i rođendan
  • Calello5
    82
    Jedno pitanje. Zna li netko gdje se može nabavit majica Uvijek kontra Splita, na foru one što je Šokota imao?
  • ZgDLions
    577

Mislim da je bio 50 ojra bez članskog popusta.
    Sa nemam pojma jer sam više toga bio uzeo.
  • Nolifer
    8.8k

Više sam za Ciceka...

Whats-App-Image-2021-03-01-at-11-29-25-e1614594650910.jpg
  • ZgDLions
    577

Tvoj je mint kondišn, moj se odavno izlizao.
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.