• Nolifer
    8.8k

A kaj si mi ono napisao i prijetio u inbox? Da mi se ne obračaš? Pa nemoj ni ti meni onda.. Jer vidim da si napadač kao i ostali, jer ti ne odgovara komentar. Da žrtva sam, jer sam eto htio izbjeć ovo i to se dogodilo. A ta tema je bila prije prožvakana.
  • vjeko1701
    10.3k
    Da žrtva samNolifer

Ne igraj žrtvu, sad ozbiljno.
  • Nolifer
    8.8k

Ne napadajte me i sve ok
  • vjeko1701
    10.3k
    Nitko te ne napada.
  • Nolifer
    8.8k
    Ne uopće.
  • Oluja
    4.7k
    Priželjkujem pravo plavo pakleno grotlo od stadiona. Cca 30 000, sjever u jednom dijelu, najstrmije dozvoljene tribine i najbolju moguću akustiku. Ulaz na sjever u dnu ili vrhu tribine da se ne narusava cjelovitost, dovoljan broj ugostiteljskih sadrzaja i wc-a, veliki fan shop i muzej primjeren najvećem klubu. To bi bilo to.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ipak se kreće!
  • Mali Zeus
    14.6k
    U daljnje rasprave nejdem, jer sam iznio samo svoje mišljenjeNolifer

:grin:
    Ok.
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Hrvati nemaju naviku odlaska na hnl utakmice. Ljudi nemaju naviku kao na primjer Njemci ili Englezi. Hrvati nemaji naviku odlaska na nikakve manifestacije. Standard ljudi je loš.

Najveći pomak u povećanju broja ljudi na stadionu u tome može i mora napraviti navijačka skupina ili ultrasi. Ako oni imaju veliku bazu na manjim utakmicama, oni stvaraju dobru atmosferu, koreografiju, kortea, bude grad i ljudima je interesantno biti na stadionu.

Kvaliteta stadiona, kvaliteta sadržaja na stadionu je jedan od uvijeta.

Kvalitetna liga sa jakim klubovima, ulaganje u infrastrukturu, marketing klubova i povezivanje sa drugim kulturnim manifestacijama u gradu su uvijet za povećanje broja gledatelja.

Mi od svega navedenog imamo samo ultrase.

Zaključno koliko ti je jaka ultras grupa, toliko će ti i biti i navijača.

Pomak je vidljiv ali treba proć puno godina da se nešto ustali i postigne nekakva konstanta, a i treba onda i na tome svakodnevno radit.

I da stadion bi gradio od 40 000 mjesta pa na više jer to nam može biti izazov da bude što puniji. Sagradio bi nešto kao marakanu. Okruglog oblika u jednoj etaži i to je to. Jednostavno a lijepo.
  • Neron53
    1.1k

A nista...odmah iste gradjevince kontaktirati i eto nam stadiona za 35 soma za max 2 godine :)
  • Samo Dinamo
    165

Okrugli oblik udaljava tribine od terena.
    I proširi malo vidike, sorry ali jebala te marakana. Kaj da stavimo i jednostavni a lijepi tenk ispred stadiona.?
  • jedan u nizu
    10k
    Ovaj stadion gradimo jednom za sljedecih 50 godina.
    Malo je nezahvalno projicirati kapacitet kada imamo takvu razliku u vodenju kluba zadnjih desetljaca, nekada davno prije toga i potencijalno u buducnosti.

Zadnjih desetljeca, prakticki od samostalnosti uvijek imamo borbe sa upravom i vodenjem kluba, sto je rezultiralo da je sve manje ljudi na stadionu, pa smo zato imali tako jadne posjete.

Sada je neka druga prica, sve ide na bolje, ali neve otici u godinu dvije. Ono sto se rusilo, rusilo se desetljecima. A ne mozemo mi ni izgraditi u par godina sve kako spada.

Google kaze da smo '82 imali prosjek od 30k na stadionu.
    Neka druga vremena, reci ce ljudi. Ali da, druga vremena nas i cekaju naprijed.

30k je po meni premalo, 35 je ok, ali bih volio da smo negdje na 40k.
    Ili barem da se arhitektonski napravi rijesenje da se jednog dana digne kapacitet za nekih 10k ako treba.
    Jer ako jednog dana zatreba, opet cemo stadion cekati 30 godina, dok nekakvu rekonstrukciju ne moramo puno cekati.
    Jer rekao bih da je lakse poraditi na posjeti i privlacenju ljudi, pa makar trrbalo i 15 godina za to, nego raditi movi stadion ili prosirivati postojeci.

Zagreb je glavni grad drzave, stadion ne mora biti samo 'dovoljan'. Stadion mora biti zdanje vrijedno odusevljenja i impresivno svima koji dodu. Ne smijemo se zadovoljiti običnim i jednostavnim rijesenjima.
  • The Undertaker
    6.2k
    Ne vidim zašto je specijalno bitno da li je kapacitet 30, 35 ili 40k. Ako poraste potražnja za ulaznicama, porasti će i cijene. Ulaznica za utakmicu nije socijalna kategorija (iako bih ja htio da jest). Ako nam stadion od 35k postane pretijesan onda će postojati komercijalni interes za novim stadionom. Držimo se onoga što je realno i što sada možemo dobiti.
  • Mandelinho
    437
    Dojma sam da cemo nakon one CBSove emisije koja se širi internetom i privući kojeg investitora :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.