• Neron53
    1.1k

Osim navijacke, zasto druge tribine nebi bile na 2 razine, plus lože kao medjurazina izmedju njih?
    Manja je ukupna povrsina stadiona a tribine su blize terenu.
  • jedan u nizu
    10k
    mi pustamo goluboveBoycie

Na sjeveru se itekako pustaju golubovi, nebi to bio nikakav novitet :snicker:
  • serbus
    4.4k

Valjda trauma od Maksimira pa ne volim katove.
    Samo da dobijemo stadion to je bitno ovo ostalo su finese moja je želja da je navijačka u jednom komadu.
  • blue heart 72
    1.9k
    Da ja biram, definitivno dvoetažni stadion (naravno osim sjevera).
  • Nolifer
    8.8k
    Ak dobro čitam 30k ljudi bu premalo na većim tekmama. Pa Zagreb je metropola, zaslužuje veći stadion 35k-40k. Jer tražit će se karta više. U daljnje rasprave nejdem, jer sam iznio samo svoje mišljenje.
  • mokoxax468
    819
    U daljnje rasprave nejdem, jer sam iznio samo svoje mišljenje.Nolifer

Ne znam čemu onda ostavljati uopće komentar na forumu ako ne želiš ulaziti u raspravu. Za iznošenje mišljenja imaš twitter i slične gluposti
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ak dobro čitam 30k ljudi bu premalo na većim tekmama.Nolifer

Na kojoj je zadnjoj Dinamovoj utakmici sluzbeno bilo preko 30 tisuca navijaca?

Pa eto sad i sa Milanom igramo kljucnu utakmicu Lige prvaka a stadion jos nije rasprodan sa krnjim kapacitetom.

Jer tražit će se karta više.Nolifer

Obozavam ovaj argument. Znaci ne smijemo dozvolit da se trazi karta vise, uvijek treba ostat barem nesto slobodnih mjesta.

Ljudi trebaju shvatit da se stadion gradi za neku prosjecnu potrebu vecine utakmica. Uvijek ce bit tih par utakmica za koje ce se trazit karta vise i to je normalno. Koji to klub liga petica nema barem 50% vise upita od kapaciteta kad u goste dolazi Real, Barcelona, Bayern ili City. Zasto ne izgrade ili ne zele stadione koji bi zadovoljili maksimalan potencijal posjete? Pa jer ne zele da im u ostalim utakmicama tribine izgledaju sablasno prazno.

Neki u pricu sa kapacitetom guraju hrvatsku reprezentaciju koja logicno ima vise navijaca od Dinama. Kaj da nabijamo kapacitet kako bi oni mogli odigrat koju neatraktivnu kvalifikacijsku ili pak utakmicu nebitne Lige nacija? A tek prijateljske... ima da gori sve.

Jos mi je smijesnije spominjanje finala pojedinog europskog natjecanja. Jer ono... bitnije je ravnat se po jednoj utakmici koju dobijes jednom u 50 godina nego nego po potrebama kluba koji igra na tom stadionu svakih 10 dana.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Nece Dinamu svaka sezona biti napeta, nece uvijek biti "hype" oko klupske garniture i nece se svake sezone bit u Liga prvaka kao ni igrat protiv fensi smensi klubova liga petica.

Nama je ove i prosle sezone prosjek bio u medu najboljima u ovom stoljecu, ali to i dalje ne premasuje 1/3 kapaciteta novog stadiona. Zivimo vrijeme idealnih okolnosti... dobra momcad, pozitivno ozracje oko kluba, napeto prvenstvo ali jednostavno neki se limiti osjete, a nece uvijek bit ovako dobro.

Treba ucit na primjeru Osjecana. Isto je bilo nabrijavanje na novi stadion, pa da ce bit pun svaku utakmicu, pa da ce se protivnicima ledit krv u zilama, pa da cijena ulaznice nece bit problem... Eto, dosta praznih mjesta svaku prvenstvenu utakmicu, nikako ne mogu rasprodat stadion izuzev utakmica sa Hajdukom i Dinamom, dijele besplatne ulaznice klincima po gradu, navijaci (osim Kohorte) im se pretvorili u kokicare koji sjede cijelu utakmicu, cijena ulaznica je problem iako je slicna kao na GV itd.

Btw. gledam neku tekmu Osijeka i na stadionu kapaciteta 13 tisuca ljudi je bilo otprilike 5-6 i cinilo mi se otuzno prazno. 5-6 tisuca ljudi protiv Lokse/Gorice/Slaven Belupa na Maksimiru od 35 tisuca mjesta... bolesno deprimirajuce.

Ispricavam se na poduzem komentaru i sto sam nekim oduzeo par minuta zivota ali mislim da je kapacitet novog stadiona bitna stvar i da je tu puno vise logike i matematike od toga koliko bi na novi Maksimir doslo ljudi na tekmu sa Realom i na utakmicu Hrvatske sa Francuskom.
  • Nolifer
    8.8k
    Ne znam čemu onda ostavljati uopće komentar na forumu ako ne želiš ulaziti u raspravu. Za iznošenje mišljenja imaš twitter i slične glupostimokoxax468

Upravo radi ovakvih odgovora. Jer me ne zanimaju filozofije. Kažem što mislim i to je to. Ako ti nije po šmeku, jednostavno zaobidji, pa filozofiraj na twitteru i fejsbuku...
  • Tom Hanks
    3.3k
    To možeš i na sebe primjenit,forum je za rasprave= ako ti nije po šmeku zaobiđi i ne cendraj ako ti netko odgovari na nešto
  • Nolifer
    8.8k

Pa forum i je za ostavljanje komentara. Nemam potrebu na nekim temama se klati i na kraju ne složit sa drugim mišljenjem. Nitko i nije cendrao. Tako da ne napadaj bezveze. Ako imaš frustracije, na krivog si naletio.
  • Jaro
    8.3k
    al eto imas potrebu raspravljati kako ti se ne raspravlja... :rofl:
  • Nolifer
    8.8k

Pa.kad me se napada bezveze, jer sam napisao komentar
  • građanin
    30
    Mislim da ne treba izmišljat toplu vodu kad je ona odavno izmišljena... Kakve 2 etaže, kakve gluposti, dajte nam ovo i amen. Imat ćemo 80 utakmica bez poraza doma u nizu.

Tko je bio, zna o ćemu pričam -> https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-ce-se-opet-diviti-stadionu-i-igrati-na-svom-ruglu-pogledajte-rapidovo-zdanje-od-54-milijuna-eura-1532358

1 etaža -> AMEN.
  • Crusades
    14.2k
    Pa.kad me se napada bezveze, jer sam napisao komentarNolifer

Ne napada te se jer si napisao komentar nego jer si napisao "iznio sam mišljenje i u daljnje rasprave ne idem"

Daj odrasti više i ne glumi žrtvu sa svakim komentarom. Ako ne možeš podnijet da ti netko odgovori, nemoj ništa pisat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.