• ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Bolje onda da Kreilacha dovedemo.Brusa
    :gasp:
    16.04.1989.
    (dobro da nisi sebe predložil :joke: )
  • Jurki
    18.3k
    nadam se da nije Bakrar opcija.. bolje da te peneze vuzgemo, nego kaj bi za njega dali.
    Nama treba špica, kraj koje bi se Petko zamislil o svojem statusu u Dinamovoj prvoj momcadi.
    Prema skupstini imamo dosta bibera.. dobim proljev od polovnih rjesenja.
  • San Lorenzo
    19.8k

Mislio sam da je nešto stariji...isprike za tu grešku...no svejedno, siguran sam da igrač koji igra američku ligu neće zadovoljiti Generalove apetite...pobogu, klub smo koji igra Ligu prvaka, vrijeme je da krenemo dovoditi nešto u skladu s tim.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Iz američke lige ne bih potpisao ni Jordia Albu, a ne Monsefa Bakrara. Koje su to njegove reference za Dinamo točno? Jak? Nezgodan napadač? Dat ćemo mu top plaću da bude novi Kule, ili nivo ispod toga, jer taj isti Kule ima 10+ golova već akumulirano, ovaj to nije dao ni u najboljoj sezoni u Istri.

Ajmo dalje stati na loptu i pogledati u oči realnosti. Američka liga? Dajte me nemojte. Polurekreativna zabava za njihove priglupe masa kojoj slogan treba biti “kruha i igara”.

Dinamu trebaju napadači iz Legie, Lecha, Vitorie Guimaraes ili nekog Bochuma. A ne liliputanci koji se ne mogu nametnuti u MLS-u. U državnom prvenstvu u kojom je Damir Kreilach Petko, Livaja i Mojsije.

Ja sam za opciju da onda nikoga ne dovodimo i zadovoljimo se Kuleom dok se Petko ne vrati. Toliko.
  • Noel
    13.1k
    Osobno na poziciji centralnog napadača kao pojačanje bi volio vidjet Matiju Frigana.
    Ulazi u sve kategorije koje Neno želi.. a vjerujem i većine navijača..
  • badjibadara
    6.3k
    Fradi spusio od paoka 5:0. Po sofi najgori igrac magyara LB Ramirez sa ocjenom 5,6. Kakav je tek Civic ako je ovom zamjena? Satisfakcija za zonase koji su godinama zazivali Despodova. Zabio za 5:0.

Sve ostalo objasnio kolega Eduardo u svom postu.
  • E46
    1.6k
    U tom kriteriju nema 3 igraca koji mogu igrat u Dinamu u ovom trenutku.
  • Vedraca
    170
    Ako ce dolazit taj Civic iz Ferencvarosa i Bakrar onda zali Boze!! Ni Mmaee Koji je Bio Zvjezda za ovog Civica nemoze prdnut u Dinamu kamol ovaj lik. Bakrar bi Bio Bas Ono minimalizam Ali eto....nisam se Ni nado boljom Opcijom....trazi se izgleda Bas 3. Napadac a ne neko ko moze ugroziti prva dva
  • Vedraca
    170
    Vidim Ivanovic 2 komada ......
  • E46
    1.6k
    Ja se iskreno nadam da ga necemo dovest.
  • E46
    1.6k
    Jel imas sliku tu
  • Crni86
    12.4k
    Meni je Bakar oke opcija ak se procijeni da je petko ful zdrav i da ce bit spreman do priprema. Decko je upgrade na kuleta, jaci je, brzi je, zna zagradit loptu, zna odigrat. Nije klasa al bi svakako u nekim tekmama kao sto je celtic lakse odmjenio petka nego sta je to kule radio. Sjecam se da je i nama uvijek dosta problema radio.

Ali opet me smeta sto smo za 2 milijuna eura na ljeto mogli dobit kevina carlosa (nas sd ga nije ni razmatrao) koji je otiso u trenutno prvoplasirani Basel. Od svih spominjanih Kevin Carlos je puno bolji igrac. Isto tako na ljeto se propustio i pierrot koji je na kraju otiso u aek za 2,5 milijuna eura. Obojica su duplo skuplji od bakara, ali dobijes i duplo boljeg igraca. Sa jednim od njih dvojice u kadru uvjeren sam da bi u zasnjih mjesec dana imali barem 3,4 pobjede vise.

A Civic onako… znam da kad ga nismo doveli da smo nakon dva tri mj komentirali da super sta ga nismo doveli da i nije bas nesto igrao u fradijima. Rade bi volio vidjet onda jednog Mensaha iz Auxera na lijevom beku.
  • nemapredaje
    5.6k
    Kaj mislite koliko je realna situacija da je Marcelu Brozoviću dopizdila SA i da se nabrao love, te se zaželio doma?

Čovjek je još uvijek u top nogometnim godinama i brzo bi uletio u pravu formu.

Mislim da bi nam legao kao as na cenera. Zamislite samo da na centru imamo Mišića i njega, pa ovi naprijed bi mogli raditi kaj god hoće.
  • vjeko1701
    16.4k
    Ne čini mi se ko da bi tu došao za toliko manje love više raditi i trenirati.
  • nemapredaje
    5.6k

Ma mislim da se ta priča oko njega o lovi i bolikurčini preuveličava.

Čovjek je godinama davao sve za repku i bio nositelj, a tu nema love.

Jedino ak se fakat oprostio od ozbiljnog nogometa i ne želi mu se više posvetiti ni malo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.