• jedan u nizu
    10k
    Mislim da će prezentacija plana i modela biti najkasnije do kraja prvog mjeseca. Bit će to konkretan plan, kada i kako će se sagraditi i u kojem vremenskom okviru.Nino Bule

:cheer: :cheer:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Nadam se da ce se nesto pitat i clanove kluba kao i BBB oko izgleda/konfiguracije novog stadiona.
  • Efes Pilsen
    9k
    Mozda referendum na razini drzave.
  • nemapredaje
    3.9k

Mislio sam da ćeš ti kao najvažniju stavku navesti ograničenje broja gostujućih navijača
  • NitkoBitan
    20.6k
    Znam da je popularno drzat se striktno 5% te ogradit to ali ja bih ipak bio gospodin pa im dao nesto vise.

Radila se nedavno anketa na Zoni i slala se klubu u nadi da ce biti sluha.
  • jedan u nizu
    10k
    Znam da je popularno drzat se striktno 5% te ogradit to ali ja bih ipak bio gospodin pa im dao nesto vise.NitkoBitan

stavis doslovno jednu sjedalicu vise, i onda uvijek mozes reci ''mi vama dajemo vise od minimalnog kapaciteta'' :sweat:
  • Jurki
    13.4k
    Vezano na kamp, dal je to vec u postupku rjesavanja papira, dal se zna gde bi bil kamp.. ili je to receno u sklopu lijepih zelja?
    U biti da pojednostavim pitanje, dal se pokrenulo s mrtve tocke?
    Dal je na skupstini receno nekaj vise o toj temi?
  • gledatelj
    658
    Uff znači nakon teme Kranjca sad će se ovdje vjerno prati svaka sitnica. Tko će dočekat prvi mjesec? Samo nek krene više
  • Boycie
    1.6k
    Tema na kojoj je uvijek lijepo mastati.
    Dakle, 41k zelja. Stari pozivni 041. Druga zelja ne ispod 35k. Treca zelja ne iznad 41k. Dugorocno i odredjene tekme mozda i postoji potreba, al ne zelim puno tekmi sa polupunim stadionom.
    2 ringa ok. Navijacka tribina jedina u komadu. Stajanje po mogucnosti.
    Gostujuca 2.050 mjesta tocno.
    Stadion pomaknuti malo od Maksimirske, plato koji je stepenicama povezan sa Maksimirskim parkom. Promet nek ide ispod. Ne znam kolko je izvedivo, pusta zelja.
    Imena za svaku tribinu godisnjaci biraju.
    Mazoretkinje svaku tekmu. Sa plavim kutijama.
    Prvi redovi na tribinama audicija za godisnje. Samo najruznije i grlate birati 100kg+.
    Izlazak igraca obavezno na Pipsi dinamo ja volim.
    Razglas vrhunski. Takodjer audicija za sluzbenog spikera, navijaci biraju.
    Vece tekme dovest izvodjace bliske nama, 2-3 pjesme na zagrijavanju.
    Kao kad Benfica pusta orla, mi pustamo golubove uz Ivu Robica.
    Istrenirat ih da seru na gostujucu kad polete.

Unaprijed hvala / Lp!
  • jedan u nizu
    10k

dodao bih,
    samo da nema onog sugavog light showa kao na pampasu kada se zabije gol :vomit:
  • Boycie
    1.6k
    cijeli show kod gola krademo mi.
  • serbus
    4.4k
    Ja se samo nadam da je gotovo sa tim kombinacijama sa gornjim tribinama pogotovo navijačkoj... Nikako mi ne pašu i gubi se more glasnica koje na novom mogu pojačati decibele..
  • Sajla
    6.2k
    Kao kad Benfica pusta orla, mi pustamo goluboveBoycie

već sam mislil da buš napisal da mi pustimo lava (na gostujuću tribinu) ;)
  • Praskaton
    2.8k
    Kao kad Benfica pusta orla, mi pustamo goluboveBoycie

Sreća i sanitarni čvor ce bit riješen.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Kao kad Benfica pusta orla, mi pustamo golubove uz Ivu Robica.
    Istrenirat ih da seru na gostujucu kad polete.
    Boycie

Bolji prijedlog oko novog stadiona Zona još nije vidjela :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.