• Kujtim Shalla
    3.8k
    od njega je ogivara bolji
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    znači opet škartovi i gomilanje,izgleda svaki trener ima svoje avione
  • bongo
    991

Svi avione jedino je Jakir imao rakete
  • Captain America
    19.3k
    Jedno su sastavi, no za transfere su teška truba.austrijanac

Samo što je sad trener Nenad Bjelica, a Les ne krije koliko su si dobri.
  • Daliban
    4.1k
    znači opet škartovi i gomilanje,izgleda svaki trener ima svoje avioneKujtim Shalla

Svi avione jedino je Jakir imao raketebongo

Ono što im je zajedničko je da lete u provaliju.
  • austrijanac
    5.2k

Može bit i Pep trener, no ovakvi igrači nisu pojačanje za Belupo, kamoli za Dinamo. Pa nek Lesi piše dalje ovakva smeća, i nek se provlače imena.
  • Krizy
    50.4k
    Akhrib, Bouzida, Bakrar, Boulbina, Titraoui
    Alžirski novinari rade prekovremeno i tek startali redom s alžirskim igračima (prezimena na A i B), a ljudi se hvataju :lol: :lol: :lol:
  • Nogo
    4.8k
    Super je ako dođe Bakrar što ga imamo slikanog u dresu i sa šalom, a na videu samo promijenimo datum i godinu. Čovjek može odmah na pripreme u Tursku, liječnički pregled i sve ostalo je obavio. :lol:
  • Slush
    825
    U trenutku kada gori Bakrar koji ima 35 utakmica u MLS-u i 4 gola je pojacanje za klub koji igra Ligu Prvaka i 39ti klub u Europi po koeficijentu?

Ne samo to, zadnji put je preko 45 minuta odigrao u 7om mjesecu ove godine.

Ok dosta sam procitao za danas. Laku noc.
  • Chempers
    453
    Ne vjerovati glasinama..oni navode svašta, a na kraju mi uvijek dovedemo klase koje se nisu ni spominjale. Ili ?
  • dinon7
    1.4k
    S obzirom da su svi mediji prenesli istu vijesti, među njima i Tironi za kojeg smo ljetos smatrali da ima neke informacije iz kluba, možda nije samo prazna priča.
    Nekako sam siguran da de Hoxha biti bivši i da se traži drugačiji profil krila nego sto je Pjaca.
    Sad dal je to Bakrar ili netko drugi, vidjet ćemo
  • Noel
    8.2k

Bakrar nije krilo.
  • Orc123
    10k
    Bakrar je cista spica i on uopce nije los napadac....
  • Brusa
    2.1k
    meni se po statistici i ovome što sam čitao malo kako mu je u americi, čini kao potpuno bezvezan. Bolje onda da Kreilacha dovedemo.
  • CastAway1986
    2.4k
    Bakrar kad je bio blizu potpisa prvi put nisam bio protiv , strašno nezgodan igrač koji može biti prevaga u HNL-u! Sjećam se utakmice s Istrom kad je Šutala I Perica vrtio ko na ringišpilu..U kakvom je sad stanju nemam pojma , očito se nije snašao u MLS-u ..Nadam se da naši u bilježnici imaju i neka nama nepoznata imena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions