• Orc123
    9.2k
    Soldo nije prava 6 ica....mozda da ga preprodamo ajde ali on nije igrac koji nam profilno treba....kad bi otisao Sucic onda da, slicni igraci....samo se nadam da Sucic nece otici tako brzo...
  • Izet Hajrović
    2.5k
    U svakom slučaju, to je bitno manje od onoga koliko bi Dinamo trebao iskrcati Damiru Miškoviću za Lindona Selahija. Predsjednik Rijeke cijeni svog veznjaka na tri milijuna eura, pristao bi na trećinu tog iznosa uz obavezno skidanje klauzula oko postotka od transfera za Niku Jankovića i Gabrijela Rukavinu a spretan trgovac poput Miškovića mogao bi se ugraditi i s određenim postotkom od buduće prodaje. I sve to za veznjaka koji ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Rijekom i četiri je godine stariji od Solde koji je ipak proizvod kluba iz Maksimira.Ivdzo11

Ovo mi je retardirano i ide mi na živce što novinari to ponavljaju. Kako može to tražiti ako postoji klauzula u ugovoru?
  • marcio amoroso
    38.1k
    U svakom slučaju se sada i sa Osijekom može pričati. Posebno ako zaista postoji interes Rangersa. Oni imaju nama zanimljive igrače, a mi imamo Soldu kojega oni mogu dobro prodati.
  • Str1nger Bell
    1.5k
    3 milijuna za igrača koji je za 6 mj. slobodan.

Miškovicu smanji dozu.
  • Orc123
    9.2k
    noemalno da ima klauzulu ali Nicota pise samo da pise....
  • Captain America
    18.7k
    Zbog komičnih pokušaja moneyballa s kupovanjem po alternativnim tržištima je lani Ante Crnac otišao u Poljsku, a mi smo završili s igračem koji je sada negdje u Belgiji.

Mi smo elita, što će nama igrač iz Slavena kad možemo dovesti iz prosječnog japanskog kluba. Fun fact je da nam je igrač Slavena sa svojom majstorijom donio lanjski naslov.
  • Jurki
    13.2k
    ne treba Miskovic smanjiti dozu, vec novinar koji pise pizdarije.
    Igrac u zadnjih 6 mjeseci moze potpisati predugovor s kim god hoce, pa tak i Selahi.
    U tom slucaju Miskovic more lajati na mjesec.
    A ako Selahi ima klauzulu.. ko pljune tu lovu.. moze krenuti u pregovore sa Selahijem.. i u tom slucaju Miskovic more lajati na mjesec.

Al jbg novinar je neobrazovana budaletina koja pise o nogometu, a ne razumije pol kurca.
  • Sajla
    6.2k
    Fun fact je da nam je igrač Slavena sa svojom majstorijom donio lanjski naslov.Captain America

možda jest fun, ali baš da je fact...
  • Eduardo
    21.5k
    Kakvi fenomeni obitavaju na ovoj temi... opet se glasine uzimaju zdravo za gotovo. Svako *ebeno nagađanje o dolasku ili odlasku pretvara se u uvjerenje da je transfer praktički gotova stvar. Kad se glasine ne ostvare, onda isijavate ogorčenosti ili prema klubu ili prema medijima. Klub se optužuje za nesposobnost, štedljivost ili nedostatak ambicije, a novinari su "dnovinari" i prevaranti koji namjerno "dilaju" lažne informacije.

U stvarnosti, iza tih članaka (najnoviji primjer je ovaj Alžirac) često stoji vrlo malo konkretnih informacija - ponekad samo nagađanja ili izjave "bliskih izvora," čija vjerodostojnost nije provjerljiva.

Ljudi su ovdje stvorili preveliku ovisnost o transfer glasinama, to je činjenica. Taj vaš prijelaz iz euforije u negativu rezultira neproduktivnim raspravama, kritikama uprave kluba, trenera, pa čak i samih igrača o kojima pojma nemate (čast izuzecima). Uprava kluba, SD ili tko god vam je na meti u datom trenutku postaje metom kritika jer nije "dovela/o igrača," iako u stvarnosti možda nikada ni nije bilo ozbiljnog pokušaja njegova dovođenja.

Uvjeren sam da je ovo dijagnoza koja još uvijek nema ime, ali bez sumnje postoji. Sezona transfera aspekt je nogometa koji se najmanje može kontrolirati, a zbog prekomjernog vjerovanja glasinama dobar dio ljudi ovdje gubi osjećaj za stvarnost. Daj budite razumni, a ne blesavi konzumenti senzacionalizma iz transfer roka u transfer rok.
  • Orc123
    9.2k
    daj ne budi smijesan....Ante Crnac nikad nije ni trebao zavrsiti u Slavenu i da je B momcadi i filijale on bi bio nas igrac i razvijao se....tko ga je poslao u Slaven, ova Uprava?
    Na slican nacin kao sada Faye npr. Ili možda ovaj Alzirac, na isti nacin dosli su i Sucic, Gojak, Olmo, Burton, onaj iz Rome, braca iz Milana...to je sasvim normalno u svakom velikom klubu, a Dinamo to je....ne pogodis sa svakim isto tako ne zadrzis svakog juniora i normalno da se i pogrijesi....
    Veliki majstori odlucili razvijat Saranica a Crnca otpisati....eto, iako svatko tko ih je gledao a nesto zna o nogometu je mogao zakljuciti da Crnac ima vecu perspektivu jer je radni igrac, jer ima fizikalije a ne samo goli talent ko Saranic....

Klub nikad nece ici napred ako ne popravi skautsku sluzbu, ako se ne rasirimo po Europi i Svijetu...to radi svaki veci klub.....ja to zelim i od Dinama i idemo ka tome...

Odavno smo mi prerasli lokalnu i regionalnu razinu...Dinamo je Globalni bred i treba to koristiti...

Bas ono sto sad radimo u Brazilu, gdje organiziramo kampove i slicno....dosta je da samo jednog pravog uberemo u par godina i vec se isplati.

Skandinavci doslovno zive od Africkog trzista a ne mogu stat s Dinamom u istu recenic.
    Ludogorec zivi od Brazilaca koje skautira i dovede za siću.

Sad zamisli da uz nasu kvalitetnu skolu dovedes tu di ti fali talenta, dovedes sa strane...tako klub raste jer svi koji prate mlađe kategorije fobromzna kakvi profili igraca nam nedostaju opcenito u skoli a i na razini Drzave...brza krila, bekovi, klasicni centarfori ili razbijaci u sredini....
  • nemapredaje
    3.9k
    Rano je krenulo ove godine
  • NitkoBitan
    20.3k
    Nisu buducnost modernog nogometnog Dinama ni neki "plemeniti" Juznoamerikanci niti kepec Dantas iz Osijeka nego fizicki i trkacki mocni igraci na svim pozicijama.

Pa nas svaku europsku utakmicu pretrce i ubiju u duel igri. A mislim, trenutno nas pretrcavaju i iskontriravaju domace HNL ekipe.
  • CastAway1986
    1.9k
    Ljudi idu blagdani kanite se prepirki radi novinarskih izmišljotina i bubanja imena nekih alžiraca, Teklica , Bakrara , Čivića..Nije mi jasno koliko tu pojedinci imaju godina pa vjeruju svakom članku nasih dnovinara ili stranih tviterasa s 30 pratitelja..Par igrača će se dovesti sigurno , očito će prema riječima trenera prednost imati igrači našeg govornog područja, puno naših kapitalaca vani ne igra poput Ivanušeca, More , Pongračića ili Erlića , tu se i posudbe mogu dogovoriti..Za poziciju lijevog beka i napadača vjerujem da će biti strano pojačanje u pitanju..I sam sam iskritizirao direktora za loš ljetnji prijelazni rok , dajmo mu šansu da se iskupi..
  • Ivdzo11
    4.5k
    Međutim, sad se opet pojavila priča da bi Bakrar mogao doći u Dinamo, da želi napustiti MLS i da je Dinamo vrlo zaniteresiran. Najavio je tu mogućnost i Transfermarkt, a prema našim infromacijama, kontkati oko tog posla več su uspostavljeni. No, vidjet ćemo kako se Bakrar uklapa u Bjeličinu najavu prijelaznog roka, rekao je Dinamov trener da želi uglavnom igrače s 'ovog govornog područja'. Bakrar to nije, ali je igrao u HNL-u, poznaje ligu, možda je i naučio poneku riječ hrvatskog pa bi razdoblje prilagodbe moglo biti kraće.

A kako doznaje Germanijak, spominje se u kontekstu potencijalnog transfera u Dinamo još jedan igrač, koji je prije pet godina bio dosta blizu dolaska. Tada je trener bio Nenad Bjelica i inzistirao na njemu, radi se o Eldaru Ćiviću, lijevom beku Ferencvarosa i BiH reprezentativcu. On je lijevi bek, također pozicija, koja Dinamu kronično nedostaje, sad ima 28 godina, a ugovor s Mađarima istječe mu na ljeto. I tu su već uspostavljeni kontakti. Dinamo tada nije ispunio Bjeličinu želju, doveli su Modri 2019. Francoisa Moubandjea, švicarskog reprezentativca, koji se kod Bjelice nije naigrao. Hoće li sad Modri ispuniti želju svojeg trenera?
  • Peškaman
    5.3k
    Je li tko gledao Ćivića,kakav je igrač?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions