• Jurki
    13.2k
    Postajemo Dinamo Istra, samo kaj Istra dovodi perspektivnije klince.Daliban

Zar ti stvarno mislis da bu taj Alzirac konkuriral za prvi sastav?
    Pored hrpe veznjaka, 3 desna krila?
    I to te bez zajebancije pitam.
  • Daliban
    2.8k
    Zar ti stvarno mislis da bu taj Alzirac konkuriral za prvi sastav?
    Pored hrpe veznjaka, 3 desna krila?
    I to te bez zajebancije pitam.
    Jurki

Naravno da neće konkurirati, to i je problem. Ajde da se radi o nekom talentu koji je tek napunio 18 godina pa već ima minute i nešto je odigrao. Ovaj mali puni dvadeset na proljeće, a da s toliko godina nešto vrijedi već bi bio u Francuskoj.

To je valjda Marićev doprinos ovaj rok. Neno će dovesti tri polovnjaka za prvu ekipu, a Mariću su dali da dovede nekog klinca za kikiriki pa je izvukao ovog tulipana iz Šimićeve tekice.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    ovisi u kojem kontekstu gledaš. Ako će se prodati za 20 mil. to onda valjda znači da su bili nositelji igre pa valjda predstavljaju "pojačanja". Možda je nezahvalno na taj način kategorizirati pojedince jer nisu ista očekivanja kada dovodimo igrača od 26+ godina ili kad dovodimo igrača od 19-20 godina. Normalno je da su potonji potencijali od kojih se očekuje da ispune određenu razinu svojeg potencijala i prodaju se jer od toga živimo, a ujedno su nam i igrački bili korisni. Zato je bolje uspoređivati npr. Oliverasa i Vidovića. Obojica su došli u sličnom dealu, a jedan od njih nije fizički spreman za seniorski nogomet, a drugi je zabio nekoliko važnih golova u pohodu na prvenstvo. S druge strane, postoje igrači kao što su Mišić i Bočkaj koje dovodiš da ti instant budu nositelji igre i od njih se ne očekuje profit. Jedan je godinama ključan igrač ovog Dinama za kojeg nema zamjene, a drugi je odigrao nekoliko dobrih utakmica i debelo podbacio u očekivanjima.
  • Jurki
    13.2k
    gle rista, ocito smo blizu rjesavanja filijale.. i takvi nam igraci trebaju.
    Mozda bu flop, mozda bu top.. mozda ga prodamo za 300 tisuca, mozda ga prodamo za 30 milijuna.. a mozda bu otisel za dzabe.
    Tog igraca uopce ne gledam kroz prizmu prve ekipe. Gledam ga ko npr Šuntu ili onog Latvijca Silinsa.

Samo ne kuzim kaj te jebe dovođenje no name klinca koji bu ako i dojde imal doticaja s prvom ekipom ko i ja.

Ajax dopelja takvih 20 klinaca svake godine pa ih nitko ne gleda kao pojacanja za prvu ekipu. I nitko ne jebe ljudima u klubu sve po spisku zakaj je dopeljano 20 klinaca iz picke materine.
    Oladi malo, izađi van na zrak, popij nekaj.
  • vjeko1701
    10k
    nego samo mora biti iz hnl jer je tvoj ljubimac takve dovodio prije par godina iz Sibenika, loxe, Rijeke, Gorice itd za 1+ mil euraOrc123

Optužbe i implikacije da je netko pobornik Mamića će se ubuduće dosta strogo pratiti. Vrijeme je da se prestanete razbacivati time.
  • Ivdzo11
    4.5k
    Kako Germanijak doznaje iz osječkih izvora, otkupna klauzula za Dinamo kreće se oko milijun eura. Dvije stotine više ili manje, zapravo nije niti bitno jer je ona u svakom slučaju prihvatljiva za Dinamo ako je suditi prema financijskim izvještajima koji će večeras biti prezentirani članovima Skupštine kluba.

U svakom slučaju, to je bitno manje od onoga koliko bi Dinamo trebao iskrcati Damiru Miškoviću za Lindona Selahija. Predsjednik Rijeke cijeni svog veznjaka na tri milijuna eura, pristao bi na trećinu tog iznosa uz obavezno skidanje klauzula oko postotka od transfera za Niku Jankovića i Gabrijela Rukavinu a spretan trgovac poput Miškovića mogao bi se ugraditi i s određenim postotkom od buduće prodaje. I sve to za veznjaka koji ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Rijekom i četiri je godine stariji od Solde koji je ipak proizvod kluba iz Maksimira.
  • Facke
    4.3k
    Mladi alzirac trenutne nije konktetna opcija.
  • Daliban
    2.8k
    Tog igraca uopce ne gledam kroz prizmu prve ekipe. Gledam ga ko npr Šuntu ili onog Latvijca Silinsa.Jurki

Mali ima 20 godina na proljeće. Nema 16 pa da ga gledaš kao nekog klinca u akademiji..
  • Jurki
    13.2k
    po clanku igra desno krilo.
    Uopce nije ni bitno koju poziciju igra.
  • Crni86
    5.8k
    iskreno meni soldo nije kapacitet za dinamo. Ako vec se treba birat izmedu selahija i solde onda bi rade vidio selahija u dinamovom dresu.

Soldo u osijeku vise igra neku box to box rolu, za mladu repku me isto nije bas nesto odusevio. I nije mi pokazao tu agresivnost u sredinu koja nam fali. Imamo mi finih igraca u batiju sucicu, misicu, stojketu. Nama treba jedan rotvajler, a po meni soldo to nije.
  • ElDorado
    643
    Ne znam zasto se stalno poteze to pitanje za Selahija i koliko bi Miško trazio. Pa ima otkupnu klauzulu!!!
  • Zagi
    8.6k
    ocito smo blizu rjesavanja filijale.Jurki

Bilo kakvih vijesti ili samo potpostavka?
  • hardek
    3.3k
    Soldo eventualno ako postoji neki dogovor za preprodaju dalje odmah. Mi ga kupimo za tih milju i prodamo dalje za 3. Soldo u Dinamu teško da može igrat neku ozbiljniju ulogu.

Ovaj Alžirac što se spominje, ista situacija kao Oliveras. Imaju smisla kao low risk-high reward ulaganja kada bi imali Dinamo 2 da negdje mogu igrati seniorski nogomet. Pošto nemamo, radije da tih 500 000 eura ili koliko već bi ga platili pustimo u budžetu za kupnju prvotimaca jer to nam je u ovom trenutku bitnije.
  • Jurki
    13.2k
    nazalost samo prepostavka.
    Vjerujem, stvarno vjerujem i nadam se da bumo i konacno to maknuli sa dnevnog reda.
    Al ko zna, mozda se kaj iza brda valja.. pa bi onda takvi transferi imali smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions