• NitkoBitan
    20.6k
    Ja ne znam samo sta cemo dobiti s novim shopom, ako pricamo o web shopu. Danas stari, sutra novi, ali cemo sutra imati jednak broj artikala kao i danas.Infinity

Ja se na trenutnom web shopu mucim sa pronalazenjem pojedinih stvari. Dobro da se salju linkovi u temu inace ne bi uopce znao da neke stvari postoje.
  • Nino Bule
    14.7k
    Slušamo priče da dolazi novi, ne da je gotov.austrijanac

To nije ono što je eduardo napisao i na sta si ti odgovorio sa "znam prica se od ljeta", kritiziraj ne brani ti nitko, dezinformacije nemoj širit
  • Efes Pilsen
    9k
    Slazem se u pogledu asortimana, ali webshop treba uredit i to mora biti jako bitna stavka. Dosta ljudi ceka na popuste jer clanske popuste ne mogu iskoristit.
    Ja uopce nemam pojma koliko je klub imao utjecaja na dodatnu opremu iz Castorea s obzirom da je vecina trenerki, jakni itd. genericko i mijenja se samo ime kluba.
    Kolicine su ocigledno problem i tu se mora napravit nesto pod hitno.
    Nije normalno da iole interesantne stvari nestanu odmah.
  • Nino Bule
    14.7k

Užasan je trenutni web shop, al slazem se svejedno mi je puno bitniji asortiman, ja svaki put kad pozelim ostavit neke novce u shopu na kraju potrosim u udruzi jer imaju 100 put bolji asortiman
  • austrijanac
    4.6k

Kao što rekoh, nastala greška u razumijevanju.

Nitko ne širi dezinformacije
  • Derby
    331
    Razočaran jučer napustio webshop bez da sam išta kupio.
    Rukavice za klince - nema
    Kape zimske za klince - nema
    Šalove za klince one u jednom komadu koji idu preko glave - nema
    Bodi za novorođenče - nema
    superhik

Ja sam razocaran nakon svakog ulaska u shop, i fizicki i web. Vec sam pisao o tome - ovo je jako jako lose i ne mogu vjerovati da ga ne moze napuniti sa barem osnovnim stvarima koje bi se prodavale kao lude. Koliko truda treba za pribaviti tshirt ili kapu sa natpisom ili grbom? Ne znam koliko sam puta vec otisao sa namjerom potrositi barem 100 eur pa izadem praznih ruku.

Imamo strasan potencijal kojeg ne iskoristavamo. I s razlogom ljudi spominju tovare jer nas tu sisaju.
  • Derby
    331
    Shop je navodno gotov, čeka se samo fotkanje svih artikalaEduardo

Pa nije problem sam webshop, nego asortiman kojeg nema ni u fizickim shopovima.
  • din
    499
    Da li netko zna ako imaju u shopovima ovaj proizvod:

https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/majica-dinamo-3d-stik/

Pogotovo me zanima kod stadiona.. Hvala!
  • Mali Zeus
    14.6k
    Web shop novi je apsolutno potreban i nadam se da će biti usklađen sa shopovima, među ostalim.

Recimo uopće nema kategorije šalovi, da ne govorim da na web shopu uredno nema ona 3 nova šala koja su u ponudi u shopovima. I općenito je ponuda šalova grozomorna, ajd bar su se pojavila ta 3 nova sad, ali..

I asortiman bi trebao biti puno veći i raznovrsniji.

Isto tak ponuda za klince je malo je reći slaba, moraš se baš oznojiti naći nešto za njih i da još izgleda dobro ak već ima.

Imamo strasan potencijal kojeg ne iskoristavamo. I s razlogom ljudi spominju tovare jer nas tu sisajuDerby

Nažalost istina. Gledam kod njih, samo rubrika kolekcije koliko ima toga, da ne spominjem ostalo.

Diglo se sve (a nije bilo teško se dići jer je prije bila noćna mora od ponude i svega), ali svejedno je još tu tona posla i potencijala neiskorištenog.
  • immerwieder
    1.4k
    mijenjaj avatar, od 22.11. sponzoriraju tovare,
    trebalo bi to ukloniti i iz plavog kornera,
    ne može niti na westfalenu popiti veltins
  • badjibadara
    4.1k
    mijenjaj avatar, od 22.11. sponzoriraju tovare,immerwieder

Sponzoriraju i Dinamo, nesto duze.
  • Derby
    331
    mijenjaj avatar, od 22.11. sponzoriraju tovare,
    trebalo bi to ukloniti i iz plavog kornera,
    ne može niti na westfalenu popiti veltins
    immerwieder

Ako je coca cola droga onda sam ja drogeras.

Valjda se nece procuti da ljeti na Hvaru kupujem samo u Tommyja. Radikalan si mi nesto :)
  • Eduardo
    21.7k
    Pa nije problem sam webshop, nego asortiman kojeg nema ni u fizickim shopovima.Derby

Naravno da je problem i webshop jer je loš. I ne znam zašto mi uopće odgovaraš na ovaj moj post kad u njemu nema govora o ničem drugom osim što sam kolegi napisao kad dolazi novi webshop.
  • plavi72
    1.1k
    Futsal Dinamo shop ima odlične popuste :heart:
  • Nino Bule
    14.7k
    Hvala na informaciji, odma uzo ovaj duks nike-ov, za klince imate proslogodisnju majicu za prvaka 5 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.