• Navijač Dinama
    8.9k
    Ne ide mi u glavu, što je problem ljudima da bude u S. Arabiji, ako je već bilo i u Kat(a)ru, pa u Južnoj Africi, u Koreji di su ljudi odučeni od života, a ne nogometa i sl.

Zemlja istoka, bogata, organizirana, savršena i bezbjedna, kao i što ulažu veliki novac već dugo u nogomet, a sa obzirom da se sve vrti oko istog tog novca, jasno je ko dan.

Druga stvar, kakvo je da je, sigurno otvaranje neće biti kao ono sotonističko i mračnonaumsko otvaranje Olimpijskih igara i oskrnavljanje nečije vjere, jer je to kod njih zabranjeno, kod njih je vjera i dalje svetinja, zato veliki plus Katru je bilo što nisu ovi veliki demokrati anglikanci i poznate demokrate Angele Merkel mogli promovirat pedersko-sotonističke bolesne ideje na čelu vjerovatno sa Harryjem Kaneom i Manuelom Neuerom.

Da je nama na u jugoistočnoj/srednjoj europi(ovisi kako sebe i čime tko smatra u HR) stalo malo više do vjere, ulaganja, mozga na prvom mjestu, pa mi bi bili daleko ispred njih. Međutim, mi smo guzice, nafurane licemjerne frajle koji na prave probleme znamo udarat po tipkovnici, al u stvarnosti ko nojevi, nabijemo glave u pjesak i ne bi se štel mješat.

Šta treba da opet dobiju nekakav Urugvaj, Čile, Bolivija, ne kontam?? ,

Zamislite sad ovo, naredno SP je u SAD-u i Kanadi, a njih "soccer" zanima Bogu hvala toliko da je i dalje po zanimanju i interesu podosta van njihovog "footballa", košarke, bejzbola i hokeja.

Grdan je taj novac islamske zemlje koja voli i ulaže u nogomet, a nije taj isti novac Sjeverne Amerike koju "balun" uopće ne zanima.
  • Droljo
    9.7k
    Da je nama na u jugoistočnoj/srednjoj europi(ovisi kako sebe i čime tko smatra u HR) stalo malo više do vjere, ulaganja, mozga na prvom mjestuNavijač Dinama

Nekima i je mozak na prvom mjestu a nemaju veze sa religijama...
    Šta ćeš, ima nas svakakvih...
  • Hnlovac
    1.3k
    Neka ljudi koji odu tam uživaju u neboderima od 1000 metara i staklenim gradovima napravljenima na kostima 10 000 ubijenih stranih radnika koji su moderni robovi, gradovima u koje doslovno NE SMIJEŠ ući ako nisi musliman i policijom koja traži prvi krivi potez, obilazeći gradove koji imaju jednako bogatu arhitekturu kao i Borovo Naselje a koji turizam baziraju na betonskim mastodontima s LED svjetlima. 0 kulture

Prije bih posjetio mrski im Iran jer je to ipak Perzija, a što se tiče budućih putašestvija prije ću otići u Južnu Ameriku kod braće Argentinaca pit pivu, krkat meso i uživat u Mateu

Arapski me poluotok pored prekrasne Europe i Južne Amerike, pa i daleke Azije ni malo ne zanima. Mogu dovesti još 300 europskih igrača i napraviti 20 Allianz Arena, a jedna Ukrajina će po nogometnom kulturi i povikesti biti ispred njih

P.S. iz pjesme volim samo Dinamo, alkohol i žene , 2/3 tog su u SA ili zabranjene ili strogo regulirane. A tko zna, možda im je i Dinamo haram jer je katolički klub
  • Tongo Doumbia
    5k
    Nisi dobro povezao, bolje da bude u Brazilu, gdje će svaki stadion, kao što i je nažalost, za dvije godine zarast u prašumu i visoko raslinje. A država će, umjesto da zbrine sirotinju koje im ne fali, ukrcat pet milijardi u organizaciju svjetskog. Jer oni su kolijevka nogometa, jebeni Selecao.

Svjetsko u Kataru je bilo organizirano bez ijedne mane i to je potvrdio svaki navijač koji je otišao tamo, a razgovarao sam ih s 15 barem.

Ali da, problem je Arabija koja financira gotovo čitav nogomet u svim europskim zemljama i kanalizira taj novac, kakav god bio, u sport. Nije problem Amerika i to što će za dvije godine u prvom redu bit Jack i Rusty Ryan s 250 kila viška i “bucket of chicken”, a za Modrića se čudit “ko pura dreku” jer ni ne zna tko je, dok mu prolazi pola metra ispred nosine.

Lažni svjetski moral i kakti briga za spas nogometa, koji se iskomercijalizirao do mjere da se misa ne održava kad Hrvatska igra finale Svjetskog. Ali kako će Arabija…
  • Nogo
    4.2k
    Index

Dobili ultimatum od Brightona da maknu grb

Screenshot-20241212-115157-Samsung-Internet.jpg

Ovo je baš žešći c/p :blush:
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Podravci su inače malo "posebni" po mnogim pitanjima pa tak i oko nogometa:
    nakon ovog slučaja s grbom sad čekam i da se obrati ManUtd prema Koprivničkom Ivancu čije igralište se zove Old Trafford odnosno PSG prema Drnju čiji teren nosi ime Park Prinčeva :lol:
  • Izet Hajrović
    2.6k
    još smješniji je način na koji su iz BHA saznali da Podravci kopiraju njihov grb. Naime, netko iz NK Jadran Galeba išao je kod Engleza dogovoriti neku donaciju, suradnju, vjerojatno iz fore jer kao imaju isti grb, a dobili su prijeteći dopis.
  • nemapredaje
    3.9k

Challenge accepted, sutra mi objavljujemo Vrsaljkovu ruku :cool:
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Fiorentina- Lask 7:0.

Austrijska liga smijeh od lige, kvalitetom ispod hnl, samo tempom jača liga. Inače krs od lige. Ovaj Lask bodovno kao Red Bull, a prošle godine završili treći.

Naši kad igraju u austrijskoj ligi, mediji pričaju kao da igraju u premier ligi kad zabiju neki gol ili ne znam sta naprave.
    Uglavnom krs od lige
  • Efes Pilsen
    9k
    Ivanovic dva gola Nici. Jos jedan koji bi trebao igrat ispred tarabe Matanovica.
  • Daliban
    3k
    Vrući Franjo nova dva gola za Union, ovaj put trpa Vuškovića, Frigana i ekipu. Usput promašio i dvije velike prilike, a jednu i kreirao. Čekamo drugo poluvrijeme.
  • Daliban
    3k
    Vrući Franjo nova dva gola za Union, ovaj put trpa Vuškovića, Frigana i ekipu. Usput promašio i dvije velike prilike, a jednu i kreirao. Čekamo drugo poluvrijeme.Daliban

Hat trick, lob.
  • austrijanac
    4.6k
    Ocigledno je poceo raditi na realizaciji.
    Plus i svu sreću mu želim.
  • hardek
    3.4k
    Dosta ljudi ovdje ti duguje isprike al dočekati ih nećeš. Ja sam uglavnom djelio mišljenja s tobom ali svaka ti čast što si imao volje svađat se sa svima.

S odmakom vremena sve nažalost dolazi na svoje. Kada stvari idu dobro nesmijes pisat o potencijalno lošim stvarima jer eto, "dobro je".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.