• NKDZ86
    2.4k
    dvostrane šalove dinamo celtic ima samo kod stadiona ili i u drugim shopovima?
  • Zoran
    100
    Tko voli ove dvostrane šalove ( sa dva kluba na njima) super, neka si kupi za uspomenu. Ali, zlo mi je kad na tribini ( posebno sjever) vidi šalove Dinamo-PAOK ( makar ajde oni su nestali, još su kape ostale), ili jučer Dinamo-Viktorija ( crveni k tome)... ako nemaš za šal od udruge ili kluba bolje da nemaš ništa nego to...
  • Mali Zeus
    14.6k
    To treba zapaliti sve.
  • Captain America
    18.7k
    Ako nekom trebaju puzzle Maksimir, imate u Stadionshopu. Cijena je 45 eura.
  • Captain America
    18.7k
    Pisalo se da nema pa zato javljam i napominjem cijenu.

Hvala na infu svakako.
  • din
    499
    kupio sam ja, iskreno odličan je, za tu cijenu top, samo ni ja ne znam čiji je to sat (mislim na firmu) :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Hvala stari:pray:
  • Igor VG
    82
    Dobri ste, piše 3D. Dakle, očekivani rok sastavljanja je 3 dana!
  • superhik
    11.7k
    Razočaran jučer napustio webshop bez da sam išta kupio.
    Rukavice za klince - nema
    Kape zimske za klince - nema
    Šalove za klince one u jednom komadu koji idu preko glave - nema
    Bodi za novorođenče - nema
  • Crusades
    14.2k
    Nekih pozitivnih pomaka ima svakako, ali još uvijek to nije na razini na kojoj mislim da bi trebalo biti.
  • Eduardo
    21.7k
    pridružujem se grupi razočaranih... posebice jer je prije šest mjeseci u ovoj temi napisano, citiram: "Slobodno pišite ideje za božićne poklone". Iskreno, to mi je podiglo razinu očekivanja i mislio sam da će ta "inicijativa" rezultirati raznovrsnijom i kreativnijom ponudom... a ono… božićna ponuda svela se na kuglice, dok zimske ponude praktički ni nema. Nema šalova, kapa, rukavica, pa čak ni nekih sitnica koje bi bile idealne za poklon ispod bora... nema čak niti adventskog kalendara.

Još jedna godina prođe, a s njom i još jedna propuštena prilika i za klub i za navijače... Stvarno bez veze, pogotovo kad interes očito postoji. Kasnije se opet budemo čudili i dizali na zadnje noge kad neki drugi budu uzimali lovu koja je trebala završiti u klupskoj blagajni... tad nemojte upirati prstom u navijače, već u jedni druge u vas koji ste zaduženi za ovaj segment kluba.
  • Oluja
    4.7k
    Meni je zalosno i sramotno sto iz Castoreove kolekcije samo ruksak i prvi dres imaju originalni grb. Jad i bijeda od ponude.
  • nkdz
    931
    Uzeo sam za primjer random manji Nizozemski klub Spartu Rotterdam koja ima tocno 14 različitih šalova na web shopu:

Sparta Rotterdam

I s druge strane naš trenutni webshop koji trenutno nema niti jedan šal, a da nije dvostrani ili UCL licencirani.

Dinamo shop

Svjestan sam da mozda s nadolazecim novim webshopom to sve bude u ponudi ali realno mi sa zimskim stvarima vec debelo kasnimo.
    Kak je gore navedeno nema rukavica, kape su rijetke, šalova isto većinom nema, za klince obleke/rekvizita još manje.
    Kažem možda se ceka s dosta stvari da popune novi web shop ali ovo je vec bolno koliko godinama propuštamo priliku da naš klub zaradi, a mi te sve stvari pokupujemo jer interesa da ga jebeš ima.
  • maksimirski istok
    267
    Također i od mene palac dole za fan shop, puno toga je obećano a pomaci minimalni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.