• Sajla
    6.2k
    Pogledaj poruku gore od tud sam izvukao podatkeSimpatizer

pa nisi ih dobro izvukao.
    "poslovao s plusom od 4.436.920 eura nakon oporezivanja" = ostalo je 4,4 milijuna u blagajni nakon što je plaćen porez.
    a ti si napisao "Dinamo 2024. platio državi €4mil poreza na dobit". ne, nije državi dao 4 milijuna zbog poreza.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Simpatizeru znamo da studiras i znamo da nije u pitanju ekonomija :rofl:
  • Simpatizer
    525
    Simpatizeru znamo da studiras i znamo da nije u pitanju ekonomija :rofl:NitkoBitan

Zajeb dečki onda. Ali ok uglavnom imali smo finu financijsku situaciju, i nakon toga smo još ušli u ligu prvaka i ostvarili učinak od 8 bodova. Još ćemo dobiti i novac od finalne pozicije (na kraju grupne faze ćemo vidjet koliko točno ali neće bit malen iznos).

Nema šanse da smo već sad potrošili sav novac od LP
  • Simpatizer
    525
    Nemam pojma zašto je meni u glavi ostalo da smo platili poreza na dobit 4 milijuna.
  • dinon7
    1.2k
    Ako je istina da Boto odlazi iz Osijeka a glasina je sve vise,
    dovođenje Dantasa postaje po meni itekako moguće.
    Naravno ako je klub za tako nešto zainteresiran.
    Smatram da nam on može puno toga donesti u samoj kreaciji i povezivanju redova.
  • Bosskovitz
    13k
    Ovo nemre bit riješenje u napadu...Maximo

Novinari se nabacuju imenima, ništa ne znaju, kao što ništa nisu znali ni u prošlom roku do dan-dva prije. Ovo je klasično pumpanje cijene. Svakog prijelaznog roka izmisli se tucet ovakvih likova tek toliko da se nešto piše.

Na Transfermarktu se spominju kao glasine Bakrar i Ćović iz Fradijja.blue heart 72

Na Transfermarktu se spominjalo kao glasina i da Messi prelazi u Hajduk. Ajde nemojmo kuriti vatru i deprimirati se oko gluposti.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Čitam ovo za čavlinu ,i nisam iskreno znao da Majkiću ističe ugovor. Šta mislite da se on pokupi kao rezerva . Po meni jako dobar golman . Zagi je kralj i legenda ,ali ipak uz sav respekt možda je vrijeme da ga se aktivira kao trenera u klubu
  • miro
    4.9k
    Majkić je top izbor. On ili Zelenika bi nam odlično legli
  • Brusa
    1.8k
    mislim da Majkić sa 25 godina , nema ambiciju ići kod nas za 2 . golmana...
  • Omake
    3.8k
    najklasicniji mogući targetman, ali ga ide ove godine. U Dinamu mu je najbolji mogući scenario Budimir, barem po meni.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    isto će biti i u Osijeku jer je Malenica prva opcija, svi su zadovoljni kako je napredovao pod novim trenerom golmana. Jedino je upitno treba li nam Majkić.
  • Noel
    7.3k
    Vrlo vjerojatno je Čivić želja Bjelice. Lijevi bek ,već bio na oku u Dinamu pogotovo kod Bjelice u prvom mandatu. Ističe mu ugovor na ljeto. Imam osjećaj da je to prvo zimsko pojačanje..
  • Dani Olmić
    565
    1.png

Gledajuci njegovu statistiku i dosadasnje (ne)odrađene utakmice u Ferencvaros-u .... Nije bas tolko obecavajuce ... Ne znam njegove nogometne sposobnosti niti mogu ista sudit ali sumnjam da je on taj kojeg Dinamo trazit na lijevom boku i koji bi ekipi donjeo upgrade
  • vjeko1701
    10k
    @Orc123 Ok, smiri se.

@Dudu9 Znaš jako dobro kaj smo pričali o uletavanju s takvim "informacijama" na temelju majkemi tako je, posebno ako sam kasnije kažeđ da je bolje ne ići u javnost. Onda ni nemoj jer nema nikakvog smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions