• Sajla
    6.2k
    'uspio' je za tri U20 igrača Soldu, Jankovića i Rukavinu zaraditi nevjerojatnih 400k eura.San Lorenzo

samo 400k zato jer je odbio milijunske ponude?
    da se razumijemo, ne mislim ja da je ovo ljeto odrađen nekakav vrhunski posao, naprotiv. samo pokušavam reći da nismo "tek tako pustili" Bellinghama, nego Soldu.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Pa hajduk je za tada 28godišnjeg Lukasa Grgića dobio 350k eura više nego mi za ovu trojicu koje smo godinama odgajali.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Najnovija i nešto detaljnija informacija dolazi od brazilskog nogometnog influencera Marquinosa Assuncaoa. Ovog čovjeka, specijaliziranog za Flamengo, na X-u prati 56 tisuća ljudi. On je otkrio informacije, za koje je naveo kako je dobio od poznatog novinara Brune Andradea, koje su najdetaljnije dosad.

"Jose Boto potvrđen je kao novi sportski direktor Flamenga, do 2025. godine. On je sklopio dogovor s NK Osijekom iz Hrvatske, da taj klub napusti 21. prosinca, dan nakon njihove utakmice protiv Istre 1961.
  • rakurs
    355
    Baš me zanima kako će se Šarani snaći bez Bote, iako se na početku činilo da je neki mutikaša ispostavilo se da je na kraju napravio dobar posao. Očekujem raspad sistema s obzirom na ljude koji su oko kluba, ali moguće da griješim. Naravno, ako je istina ovo da odlazi u Brazil, a sve mi se čini da je.
  • Efes Pilsen
    9k
    Ako se Madarima svida smjer onda ce ici po isti profil. Ne vjerujem da ce se sad vratit domacem bazenu.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Znaš koliko je sati u Osijeku kad se Boto sigurnije osjeća u brazilskim favelama nego u blizini Čepina. Liga nam nikad neće ići naprijed jer se naši klubovi ne mogu riješiti raznoraznih mufljuza, pijavica i neobrazovanih i nesposobnih legendi nakačenih na klubove.

Čak i kad pokažu nekakvu ambiciju i pokušaju napraviti dobar posao i dovesti dobre ljude postavljaju im nogu na svakom koraku.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Bili su jedno vrijeme zadnji na tablici, a dolasci poput onog Ademija koji je cijepljen od nogometa u najmanju ruku cudni.

Istrpili su trenera, lose rezultate na pocetku sezone i nekoliko losih transfera. Eto, na kraju se bore za to 4. mjesto sa Varazdinom koje ce i uzet na kraju sezone, a uzeli bi ga i bez Bota.

Naprosto klub bez ambicija koji tesko moze preskocit Rijeku/Hajduk/Dinamo a opet moras bit specijalac da uz takav proracun padnes ispod Varazdina/Lokomotive/Istre.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Uzet Matkovica Osijeku.
  • Omake
    4k
    Po rahmetli Twitteru dosta računa koji su povezani s Flamengom navode i trenere i članove tima koji bi trebali raditi s Botom. Vjerojatno je sve dogovoreno.
  • BBBaranja
    2.7k
    Boto napušta Osijek,rješena stvar.
  • Miro Vugrinec
    6.1k
    Nikica Jelavic preuzima klupu Lokosa kroz kolo dva, Cabraji su dani odbrojani kakve god rezultate postigao saznajem od Lokosa!
  • DrawTube
    5.7k
    Možeš li saznati planiraju li ti cigani u narednih 6 godina uvesti online prodaju karata?
  • Brusa
    1.8k
    onaj koji se našao sa Kekinom ili onaj drugi? :wink:
  • Peškaman
    5.4k
    Cabraji su dani odbrojani kakve god rezultate postigao saznajem od Lokosa!Miro Vugrinec

Čim je prozvao upravu odmah pedala.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    Čim je prozvao upravu odmah pedala.Peškaman

Cuo sam ovu info prije 2 tjedna i nisam zelio vjerovati. Nazalost, mislim da mu se svakako spremala pedala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.