• Eduardo
    21.7k
    Za 4 dana počinje SP u pikadu. To mi je postala omiljena TV razonoda u blagdansko doba. Druka se za Lukea Littlera :strong:

• dzg7
    320

Tko će imati prijenos ?
  • nemapredaje
    3.9k

Hoće biti netko od naših?
  • Eduardo
    21.7k
    ja pratim na SKY sports zbog kvalitete slike... kod nas vjerojatno SPTV.

Inače, imate na gol.hr sjajan tekst Maria Katušića sa svim bitnim informacijama.

hoće, Romeo Grbavac. Igra u četvrtak 19. prosinca, taj meč ne bi trebao početi prije 14 sati i 30 minuta - protivnik mu je Callan Rydz, četvrfinalist SP-a otprije tri godine. Ukoliko njega prođe ide na Martina Schindlera.
  • Brotnjo
    543
    prošli tjedan bio steel turnir u Čapljini, igrao i Romeo Grbavac :) mislio uzeti laganu lovu prije odlaska na Modus , ali na ovom području ima jakih glava u pikadu ( Hercegovina + okolna Hrvatska mjesta)

Ja mislim da će Luke Humphries opet osvojiti.
  • Eduardo
    21.7k
    isprašili ste ga ha? :smile:
  • Brotnjo
    543
    haha ma ja sam ga znao prije i pobjediti koju partiju (on mene puno više). https://www.instagram.com/p/DDBLE0CoBqp/?igsh=MTc5OXh5bGM3ZTRhYw==
    Prošle godine je osnovna i BiH liga , tako da će moći isplivati ovi mladi talenti iz Hercegovine.
    Igraš li ti pikada?
    Ima dobra aplikacija za online mečeve, ako imas kući ploču možemo baciti koju :grin:

Sad za vikend bio turnir u Širokom, "stuko" nas Krčmar sve :lol: :lol:
    https://youtu.be/H3D86T_A1b4?si=OwYWDIrCt1t_-lYP
  • Eduardo
    21.7k
    Igraš li ti pikada?Brotnjo

Samo se prati na TV-u. :smile:
  • mlinchica
    2.3k
    Ivan Čupić postao je prvi strani igrač čiji je otisak ruke uvršten u Kuću slavnih Muzeja povijesti kluba u Kielceu.

Može li orginalnije :lol:

[img]http://IMG-7416.jpg
  • miro
    4.9k
    Nisam u životu vidio ovo što je napravio Taylor u tekmi Broncos - Colts. Znači trči čisti touchdown i namjerno, kao frajer ide uć u endzonu i ispustit loptu. Samo kaj ju je ispustio par centimetara prije end zone. Touchdown poništen u tekmi protiv izravnog suparnika za ostanak u igri za playoff. E jesam našao ekipu za koju ću navijat...
  • Paggini
    29k
    Znači trči čisti touchdown i namjerno, kao frajer ide uć u endzonu i ispustit loptu. Samo kaj ju je ispustio par centimetara prije end zone.miro

To je bizarna pojava u NFLu, nije to ništa novo. Svaki put kad se dogodi, bude mi potpuno nejasno kako se to dogodi

Znači netko je prije 6 godina uploadao kompilaciju od 6 minuta koja se bavi samo tim sindromom. Nevjerojatno stvarno.
  • miro
    4.9k
    Nisam pojma imao...koji debili, pa svu lovu bi im uzeo za takve pizdarije
  • Paggini
    29k

A mi se žalimo na Špikića...
  • Pacho
    80

Istu stvar je igrac Jetsa prije mjesec dana napravio.
  • DrawTube
    5.7k
    Fino otvaranje svj prvenstva u pikadu.

Humphries lagano i očekivano dalje, odličan meč između Barrya i Huybrechtsa i potpuno zaslužena pobjeda Barrya koji ide na Pricea.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.