• scooniepenn
    3.6k

S obzirom na podjednaku kvalitetu četiri najbolje grčke momčadi teško se neosvajanje naslova Olympiakosa može nazvati kiksom, posebno gledajući da im to i nije bio standard zadnjih par sezona.
  • ZgBlue
    579

Istina, krivi izraz sam upotrijebio.
    Al da, poanta upisa je bila upravo ovo kaj si rekao..
    Obzirom da im je ujednačena liga, mogli bi zbog EL angažmana pasti u domaćem prvenstvu.
  • Klenx
    6.1k
    Kako ide kraj grupnih faza situacija se lagano raščišćava, i priča o direktnom ulasku u LP dogodine spada na 3 koliko toliko realna imena. Dinamo, Olympiacos i Kopenhagen. Bar što se nas tiče.

Rangersi - 59.000 - kasne 11 bodova u vlastitom prvenstvu i objektivno će teško do naslova kraj Celtica
    Dinamo - 54.000
    Šahtar - 50.000 - u teoriji nas još mogu stići, ali moraju dobiti Brest doma i Dortmund u gostima uz naša oba poraza do kraja. Teško.
    Salzburg - 48.000 - ne mogu nas stići ni u teoriji, a i u praksi neće biti prvaci Austrije
    Olympiacos - 44.000, do kraja grupne faze imaju doma Twente i Qarabag i u gostima Porto. Nije nemoguće da dođu tu do 49.000 koeficijenta nakon grupe koju će objektivno proći. Navijamo za čim više prosipanja do kraja grupne faze, i što brže ispadanje. Trenutno su prvi u prvenstvu. Realno gledajući - najveći konkurent.
    Zvezda - 42.000 - teoretski out što se nas tiče
    Kopenhagen - 41.500 - postoji teoretska šansa, ali bi morali stvarno daleko dogurat u ECL. Nije nemoguće, ali nije baš ni realno.

Stvarno smo nikad bliže direktnom ulasku u LP.
    Idemo se uozbiljiti, krenuti pobjeđivati po HNL-u, i probati nešto iščeprkati Milanu. Možda bude presudno.
  • bongo
    894
    Šahtar - 50.000 - u teoriji nas još mogu stići, ali moraju dobiti Brest doma i Dortmund u gostima uz naša oba poraza do kraja. Teško.Klenx

Čak i u teoriji da pobjede obje tekme do kraja grupne faze bit će im zeznuto domaće prvenstvo. Trenutno su na -7 od Dinama uz utakmicu manje.
  • Orc123
    9.3k
    cek znam da je pitanje glupo ali....ako mi osiguramo sa koeficjentom direktan plasman u LP i ako ne osvojimo prvenstvo, dal onda osvajac prvenstva naseg ide direktno u LP?
    Mislim nejde jel tako, pitam gluposti!?
    Ide onaj koji po sljwdecwm koeficjentu je najbolji i osvojio je ligu? Jel tako?
    Kžko liga smo daleko od direktnog plasmana u LP? Jel tako....
  • Crni86
    6.4k
    sve si si sam odgovorio :lol:
  • Jurki
    13.4k
    ako mi osvojimo prvenstvo idemo mi u LP.
    Ako kojim slucajem osvoji netko drugi.. taj netko drugi krece iz 2.pretkola i ima status nenositelja.
    Direkt u LP (po klubskom koeficijentu) ide umjesto nas Olympiacos ili Kopenhagen..
  • Orc123
    9.3k
    a ono pitam heh, tko pita taj ne skita...tnx..... :sweat:

tnx frende :wink:
  • kikinho999
    4
    Ulazimo li izravno u EL u slučaju da završimo drugi u prvenstvu?
  • Peškaman
    5.4k
    Mislim da osvajači kupa idu u kvalifikacije EL iliti ako mi osvojimo direktno u EL.
    Ako budemo drugi u HNLu,a naprimjer Rijeka prva,ukoliko Rijeka osvoji kup,mi idemo direktno u LE.
    Ukoliko Rijeka bude prva u HNLu,mi drugi, a Osijek osvoji kup,ne idemo u LE.
  • bbzg
    86
    Ako izborimo EL, ne idemo direktno u grupu nego krecemo iz drugog pretkola.
  • Li d1986
    122
    Moze li netko pojasnit zasto nam za ovu godinu stoji 6.000 bodova, fali pretkolo i bonus za ulazak. Jesam li dobro?
  • NitkoBitan
    20.6k
    Olympiacos - 44.000, do kraja grupne faze imaju doma Twente i Qarabag i u gostima Porto. Nije nemoguće da dođu tu do 49.000 koeficijenta nakon grupe koju će objektivno proći.Klenx

Kako se boduje dalje u EL? Dobivaju li sto bodova za prolazak grupe, pobjede i remije dalje u KO, te prolaske u iduce faze natjecanja?
  • Chempers
    331

Navodno je 0.250 dodatnih bodova za 24. mjesto i za svako mjesto prema gore još 0.250. Za utakmice u KO ne znam. Mi smo svoje realno odradili i to vrlo dobro, skoro bez greške. Ako i prođemo u KO to će vjerojatno minirno za koeficijent s obzirom na poziciju i tko bi naš čekao dalje. Vjerujem da ćemo ostati prvi po koeficijentu a onda je na nama da budemo i prvi u hnlu
  • Klenx
    6.1k
    Kako se boduje dalje u EL? Dobivaju li sto bodova za prolazak grupe, pobjede i remije dalje u KO, te prolaske u iduce faze natjecanja?NitkoBitan

Evo tu vam je najbolje za poigrat se i bacit neku procjenu.
    Upišite si sadašnje stanje na tablici, i igrajte se dalje.

https://www.fotcalc.com/coefficient-calculator-post-24
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.