• mali M
    6k
    Baš mi se lijepo nadopunjuje s KTC-om. Je, spasio ga je jednom KTC, ali tako bi trebali funkcionirati stoperi, uletavat jedan drugome i čistit probleme. Pa Max je jučer u nekoliko navrata spasio KTC-a kad su mu uletili u prostor i pretrčali ga. I super, pa to i je poanta uigrane obrane. To ne znači da su bezgrešni nego da se nadopunjuju i umanjuju mane jedni drugima.
    Btw, osim stvarno dobrih proigravanja, kako mi je dobro vidjeti kada Max odigra brzu loptu na prvu. Hrpa stopera se dopelja u neugodnu situaciju (pa i KTC) baš zbog tog prvo štopanja, pa promišljanja, a Max dok napadač prema njemu šprinta samo pošalje brzu loptu na prvu u vezu, na bok... Zapravo sam primjetio da napadalačka momčad uvijek stane kad se obrana krene dodavati na prvu jer tu puno lakše ispadaju. Ma Max mi je čudo od prvog dana kaj god ljudi pričali
  • mlinchica
    2.3k
    Na krugu prije početka 2. poluvremena, vidiš Riletov govor, kao kapetana i nakon tog Maxa kak se ne gasi. :grin:
    Meni je otkriće njegov skok, a počelo se i na prekidima igrati na njega. Onaj slobodnjak Roga i bar 2 kornera su išla na njega.
    Situacija na kraju, kada ga je KTC spašavao - malo je zakasnio ali je ipak uklizao, nije odustao.

A kad ga vidiš onak sitnog izmoždenog pri kraju utakmice :lol: jučer je dao al baš sve iz sebe.

Max stijena :strong:
  • blubach
    606
    Čovjek ima dobre predispozicije da bude odličan stoper jer se na tim stvarima na kojima je često kiksao može raditi.
    Dal ga se isplati pretrpit još sezonu, dvije pa se nadat da će se to stvarno dogodit? ja mislim da da jer bolju zamjenu teško da možemo naći.
  • Antisha
    786
    Theo nam je već odgojio Gvardiola i Šutala, pa sigurno može i Maxu pomoći da ispuni svoj potencijal.
  • Orc123
    9.3k
    Max je u top 10 stopera svijeta po kvaliteti pasa, viziji igre a bome i tehnici sigurno! Da ima Defanzivu i brzinu na ktc dobili bi savrsenog stopera za najvece Europske klubove....moze on jos raditi na sebi ali on nikako nije promasaj! Kvalitetan stoper ali jos bolji decko i karakter! Posto je rekao da nakon karijere zeli biti trener ja ga zelim za 10 do 15 godina vidjet kao glavnog trenera Dinama jer mu nogometna inteligencija i shvacanje igre na vanserijskom nivou!
  • don
    8.2k
    "Jedno izuzetno dobro biće, svaki trener na svijetu bi želio treneriati takvog dečka."
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ma šta top 10, top 2 definitivno :lol: Dobar je Max, jako dobar, ali ne pretjeruj. 98% stopera vrhunskih momčadi ima tu tehniku i pas, samo City ima 4-5 takvih, Arsenal, Villa, vrh Primere, Serie A, Francuska....
  • Orc123
    9.3k
    ajd ne fantaziraj....kolko pratis druge lige, stopere....ovakve lopte kroz sredinu, docne rezane Dijagonale, dubinska proigravanja i slicno ima jako malo stopera....nema ni Gvardiol koji sigurno u top 10 stopera....
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Gvardiol to nema? Ili ne igraju tako?
  • mali M
    6k
    Ma dobro @Orc123 svi se tu slažemo da ima odličnu loptu, Jos se samo našalio jer si ga smjestio u top 10 stopera po kvaliteti pasa, a i meni koji stvarno daje bezrezervnu podršku Maxu od prve sekunde je to malo tu mač... Mislim da nismo niti ne možemo naći boljeg rotacijskog stopera za ove novce. A lik je sve bolji i bolji, i smješno mi je gledati kako neke to jako žulja...
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ma da, da ne spamamo, ja obožavam Maxa, meni bi on u nekom budućem Dinamu bio u rotaciji ispred Torrentea, eto toliko
  • Orc123
    9.3k
    gvardiol je kompletan stoper, sigurno u top 10 na svijetu, isto trenutno preoprerecen i fizicki i psihicki i treba mu kvalitetan odmor ko i Baturini da se poslozi....
    Sto se tice takvih proigravanja okomitih, peomjena strana i slicno tu cak Max Bolji ali naravno da u ostalim segmentima mu nije Max ni blizu....miljama je daleko ....

Da Btw. Torrente nece biti u rotaciji iza Maxa jer ce biti u prvih 11...jos nismo ni vidjeli sve najbolje od njega...
    Decko je dominantan u zraku, fizicki mocan, visi stalno na leđima napadaca i uz ktc ce napredovati iz dana u dan.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    sve to stoji, ali je spor i ne zna igrati - za bolji Dinamo trebamo bolje stopere. Sa stoperima kao Torrente ćemo imati ogromnih problema u HNL-u jer ne smijemo stati visoko, a to je katastrofa + sklon je ozljedama
  • mali M
    6k
    tako je, to je doslovno jedina mana koju vidim u kombinaciji KTC- Torrente. oba teretnjaci koji imaju problema sa brzancima ako im utrče u prostor i ne znaju odgirati sa loptom. zato nas krene stiskati ekipa kao šašava kad igraju njih dvojica jer onda je svaka povratna samo nabijačina napret, zaboravi bilo kakvo odigravanje. Zato i dođe do takve promjene kad je Max u prvoj jer odma promjeni tempo igre...
  • Mali Zeus
    14.6k
    ↪Orc123 sve to stoji, ali je spor i ne zna igrati - za bolji Dinamo trebamo bolje stopere. Sa stoperima kao Torrente ćemo imati ogromnih problema u HNL-u jer ne smijemo stati visoko, a to je katastrofa + sklon je ozljedamaJos-Optimus

Kak je sklon ozljedama?
    Do sad jedna ozljeda.
    Što se tiče obrambenog dijela pravi onaj no nonsense branič, ne prtlja s loptom nego brani kaj treba. Ne bi rekao da ne zna igrati, samo da mu je malo pas i građenje igre slabije od recimo Maxa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.