• NitkoBitan
    20.3k
    Kako je Zona podivljala sto smo se olako "rijesili" igraca, pa se i govorilo kako su nasi glupi sto nisu ugradili buy back klauzulu...

Vidi cuda, ta klauzula ipak postoji. I nakon objavljene vijesti o postojanju iste na Zoni mir i tisina, nitko ni da spomene kako tu opciju treba iskoristit.

Jedan lijep primjer kako neki pljuju samo da bi pljuvali.
  • cibona
    3.7k

Podivljali su jedno te isti dežurni pljuvači koji samo čekaju krivi korak da poseru po nekome. A zanimljivo je da nisu riječ beknuli kada je Soldo odlazio u Osijek, dapače, velika većina je posprdno ismijavala Osijek i Bota jer smo im prodali "panja od igrača" koji ne bi imao mjesta niti u Rudešu.

A sada kada navodno postoji klauzula za otkup ugovora, dežurni dušebrižnici naglo su utihnuli.
  • vjeko1701
    10k
    Ajde nemojte kuriti
  • Nogo
    4.2k
    "O prijelaznom roku ćemo mi interno raspraviti. Ajmo poštivati ove dečke tu, želimo osvježiti ekipu, pomladiti ekipu. No želim reći da naši "veterani" sada nose cijelu momčad. Japansko tržište? Sjećate li se Dinama Nenada Bjelice iz 2018.? Momčadi koja je srušila mit europskog proljeća? Od 24 igrača imali smo 20 s hrvatskoga govornog područja. To je put kojim želimo ići", poručio je Bjelica.
  • Noel
    7.3k
    Dajte mi 20 Hrvata 3 Bosanca i Theophila i osvojit ću čitavu Europu. Nenad Napoleon Bjelica.
  • Orc123
    9.2k
    sve je to divno i krasno ali onda se nek i dovedu najbolji od najboljih a ne da pokupimo poluproizvode iz hnl u koje cemo ulupati milijune a igrat ce opet isti.....onda se nek gleda Sosa, Erlic ili Jedvaj, Moro.....ako se misle dovoditi kojekakvi Galesici, Jelinici, Pasalici i slicni bolje da spalimo kobinirano tih cca 10mil eura kolko bi kostala ta egzibicija!
  • Dino
    2.9k

I jednog amera
  • Crni86
    5.8k
    hrvatskogaNogo

Ne znam od kud je ovo izvuceno, ali reko je s naseg govornog podrucja, tu se misli zapravo na sve iz susjedstva. Znaci i bosanci, makaedonci, slovenci itd. Znaci ne samo hrvati.

Valja naglasit kako je reko da je cilj i pomladit ekipu.
  • Facke
    4.3k
    Ja se same nadam sa nebude opet sve uzasne spore v ovem prelaznem roku. Da se nebude opet natezale na sve strane.
  • Crni86
    5.8k
    Ja se same nadam sa nebude opet sve uzasne spore v ovem prelaznem roku. Da se nebude opet natezale na sve strane.Facke

Reko je da bi vec neke stvari trebale biti poznate i zavrsene nakon utakmice s varazdinom.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Stranci su neophodni za uspjeh i napredak, pogotovo uzimajuci u obzir mali bazen igraca kojim raspolazemo. Pa ogromna vecina klubova u najvisem rangu natjecanja ima smijesan broj domicilnih igraca u momcadi, nisu svi redom glupi il ne znam ja kaj... Eventualno smanjit postotak stranaca u ekipi, ali limitirat se na tek nekoliko njih bi bilo pogubno. Pa i vrapci na grani znaju da je za neke pozicije (krila i bekovi) stvarno tesko nac dobrog domaceg igraca.

Mislim da Bjelica naginje "domacem" sastavu svlacionice zbog lakse kontrole iste i vjerojatno nekih negativnih iskustava u izozemnim klubovima. Jbg treneru nisu zivot i posao laki, treba stisnut zube za dobar rezultat.
  • Dinamosaur
    1.7k
    1. Lijevi bek
    2. Desni obrambeni (UZ OBAVEZNO UIGRAVANJE PERKOVIĆA NA LIJEVOM)
    .
    .
    .
    .
    3. Napadač
    4. Terijer šestica

Dodatne želje - Ademi i Ristovski razgovor i stavljanje u rotacijsku ulogu u nebitnijim utakmicama.

Ovo je neka moja lista
    Paggini

Jel ostajes kod rasporeda?
    3 na 1 prioritet, spusili vec previse bodova na zicerima
    Kule ide na vrh, jbg
  • Jurki
    13.1k
    Stranci su neophodni za uspjeh i napredak, pogotovo uzimajuci u obzir mali bazen igraca kojim raspolazemo.NitkoBitan

Ali tko bi trebal pronaci te igrace?
    Koji su to skauti koji cesljaju Portugal, Španjolsku, Francusku itd?
    Nama je taj segment na razini djecjeg vrtica. Oslanjamo se na "preporuke" managera. Dal tak rade ozbiljni klubovi?

Evo primjer Mmaeea odmah se pisalo kak lik ima svoje muhe.
    Dal bi se okladiti da Maric taj segment nije znao, da se vjerojatno nije napravil posten skauting, vec se islo na preporuku Vahe.
    I jos je bilo hrpa takvih dolazaka u proslosti.
    Koji bi onda iole ozbiljan trener htel strance, ako zna da Dinamova skautska mreza zapravo ne postoji izvan naseg govornog podrucja?
  • mali M
    6k
    Ali tko bi trebal pronaci te igrace?Jurki

Za prvu ruku neka proskrolaju kroz Scout temu na Zoni i to kažem mrtav ozbiljan... Tamo mogu napraviti popis 5 instant pojačanja i ozbiljan popis od 10 igrača sa našeg govornog područja i pokojeg stranca...
  • Jurki
    13.1k
    Za prvu ruku neka proskrolaju kroz Scout temu na Zoni i to kažem mrtav ozbiljanmali M

Zalosno je da prosjecni pratitelji nogometa imaju vecu sposobnost pronalaska kvalitetnih igraca od ljudi koji su "profesionalci" i primaju jebacku placu za taj "posao".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions