• Maxova dijagonala
    2.1k
    Dajte ajmo više raskrstit sa ovom starom gardom.
    Ktc,Rile,on,Perić Zagi...vrijeme je za remont!
    Svaka mu čast na svemu ali ne može više i to je to.
    Rekla bi Doris Dragović "treba znati stati kada je kraj".
  • Crusades
    14.2k
    Jel postoji utakmica koju je on počeo, a da nije zamijenjen zbog ozljede?
  • ElDorado
    717
    Ne znam zakaj se KTCa trpa u isi kos s ademijem i riletom i misicem. Drugi svijet
  • NVKOD
    1.6k
    Upravo kako sam pisao, nažalost se ostvarilo.

Kada Ademi igra u prvih 11, odmah znaš da moraš jednu zamjenu potrošiti na njega jer ili ne može izdržati cijelu utakmicu ili zadobije ozljeduNVKOD

Nije mi cilj ovim komentarom blatiti kapetana, ali Ademi mora biti svjestan da trenutno više odmaže ekipi nego pomaže. Neću ulaziti u to je li on inzistirao u tome da bude u prvih 11 ili Bjelica jednostavno ne vjeruje Paviću i mlađariji, ali upravo se dogodilo ono što sam predvidio.

Prisilna zamjena u 19' dovoljno govori da nema smisla igrati dok se skroz ne zaliječi. Uz to, dogodi se povreda Torrentea i doveden si na tanki led jer sljedeći put moraš sve tri zamjene uvesti odjednom. Uzimaš visok rizik jer ozljedom još jednog igrača ostaješ s desetoricom na terenu.

Ademi po povratku iz Kine nije ni sjena igrača koji je bio i to je činjenica. Puno je napetiji, živčan u situacijama u kojima vođa ekipe treba biti smiren, a izgleda kao da nema snage za odigrati 90'. Godine rade svoje. Kapetan bi trebao presjeći i reći: "Treneru, ne mogu više. Svako malo sam ozljeđen, imam osjećaj da time zadržavam ekipu u napretku."

Kratki offtopic.
    Neovisno o igraču, čemu kaljati svoj status? Od obožavane legende dolaziti do toga da pojedinog igrača mrzi pola navijača. Idealan primjer za igrača koji je odlično odabrao trenutak igračke mirovine mi je Kroos koji je otišao na vrhuncu karijere i za kojeg nitko nema nijednu lošu riječ. Mogao je on komotno igrati još koju godinu, ali bi ga sigurno kad tad dočekale naslovnice s npr. "Loš. Bezidejan. Veteranski nogomet." Naravno da sve ovisi o tome kakav je igrač osoba jer većina upravo bira novac, nego reputaciju što mogu u jednu ruku razumijeti, ali opet...
  • Krizy
    48.6k
    Arijan Ademi upisao je 268. ligaški nastup za Dinamo, čime se približio Mirku Kokotoviću na drugome mjestu (273 nastupa).

Prvo mjesto uvjerljivo drži Dražen Ladić s 363 ligaška nastupa.
  • Ivdzo11
    4.6k
    U sastavu neće biti ni Arijana Ademija, koji se ozlijedio na utakmici protiv Slavena. Kapetan je osjetio zatezanje u loži, koje ga muči već duže vrijeme, a jučer je bio na magnetnoj rezonanci. Pregled je pokazao da ima nekakav edem u loži zbog kojeg neće biti na raspolaganju za zadnje tri utakmice polusezone protiv Celtica, Lokomotive i Varaždina.
  • Mali Zeus
    14.6k
    To je već postalo suludo, čovjek je nezaliječen i stalno igra tj. vraća ga se u pogon dok nije 100 posto fit. I onda šok i nevjerica, čovjek se opet ozlijedi.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    mislim da bi za obje strane najbolje bio rastanak na kraju sezone.
  • Jurki
    13.4k
    iskreno isto mislim i za Ristu.
    Obojici prirediti velicanstven oprostaj nakon osvajanja jos jednog prvenstva.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Ja se drugi rok zaredom nadam ponudi Arapa za paket njih dvojice
  • Crni86
    6.4k
    i to se tek kao sad saznalo? Vec 3 mjeseca svaku utakmicu se drzi za lozu… pa nemijte me zajebavat da ga nasi doktori nisu prije poslali na snimanje.
  • Probirštift
    650
    štrajkali su u bolnici pa nije dobio termin :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    uz dužno poštovanje,danas Rile odigrao junačku tekmu. Respekt i kapa do poda. Na duže.staze ,slažem se . Ugovor do kraja,i zahvaliti se na lijep način
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.