• Carrasco
    4.5k
    Ovi poslali i golmana naprijed, a nas golman se baca na travu kao da smo osvojili LP, umjesto da baca loptu naprijed da pokusamo zabit jos jedan jer ce gol razlika odlucivat
  • Peškaman
    5.4k
    S ovom pobjedom imamo 8 bodova i na 20. smo mjestu.
    Mogu nas prestići dvije momčadi.

Što znači da nam prijete 4 ekipe : PSG,Leverkusen,Lille i Aston Villa.

Leverkusen trenutno igra utakmicu (0:0),HT.
    Ukoliko tako ostane,ostaju ispod nas zbog gol razlike,ne smiju pobjediti.

PSG igra danas u 15:30 u gostima protiv RB Salzburga.
    PSG ima 7 bodova, tu nam odgovara samo poraz PSGa jer imaju bolju gol razliku ukoliko odigraju X.

Ukoliko se ova dva scenarija dogode mi smo prošli ako sam ja dobro to u glavi iskombinirao!?

Lille ima 7 bodova,utakmicu igra sutra kući protiv Sturma,tu nam odgovara jedino poraz Lillea zbog gol razlike.

Aston Villa ima 6 bodova,odgovara nam poraz i X ,ne odgovara pobjeda.
    Igraju sutra u gostima protiv RB Leipziga.
  • blubach
    604

Treba uzet u obzir i da Monaco s porazom od Arsenala u gostima pada ispod nas...
  • Peškaman
    5.4k
    Plus i AC Milan,imaju 5 bodova,gol razlika -2.
    Sutra kući protiv Zvezde.
  • Crni86
    6.4k
    Bez nekoliko ozljedenih igraca, bez nekolicine koji su sa seniorima plus nitko od tih decki nije izlazno godiste. Da li prosli skupinu ili ne, deckima treba skinut kapu do poda za borbu koju su pruzili.
  • Sven
    51
    Upravo to, jako dobro i pametno odigrana utakmica
  • Carrasco
    4.5k
    Može se složiti cijela jedna postava sa ovima sto nisu mogli igrat i sa posudenim igracima...

Sušak, Cvetko, Jaķirović, Mikić, Čaić, Vrbančić, Pavić, Gec, Zahora, Majić, Ćutuk... mozda sam i zaboravio jos nekoga...
  • blubach
    604
    Odgovara nam i ako Lille izgubi ili pobjedi sa 3 ili više razlike jer time baca Sturm na gol razliku -1 i ispod nas.
    Odgovara nam i svaki poraz Monaca osim 4:3, 5:4 itd. Ako izgube sa 3:2, mi smo ispred njih jer imamo veći broj zabijenih golova u gostima ( treći kriterij nakon gol razlike i ukupno zabijenih golova, oni imaju 2, mi 5).
    Odgovara nam remi ili poraz Leverkusena.
    Odgovara nam poraz PSGa.
    Odgovara nam remi ili poraz Aston Ville.
    Odgovara nam remi, poraz ili pobjeda sa manje od 2 razlike Milana (ako pobjede točno 2-0, ispred nas su zbog 5. kriterija - veći broj pobjeda u gostima).

Od ovih 6 kriterija trebaju se poklopit 3.
  • Crni86
    6.4k
    Odgovara nam remi ili poraz Leverkusena.blubach

86. minuta Leverkusen gubi 1:0
  • Jay
    138
    Puno izostanaka, dečkima svaka čast.
    Mislim da će nam se poklopiti rezultati. Ali ako ne prođu dalje jebiga, dali su sve od sebe, u Bratislavi smo pošteno zeznuli.

Nijednom juniori i seniori nisu uspjeli doći do pobjede isti dan, neka se prekine taj niz.

Ajmo Inter još jednog da budemo mirniji
  • blubach
    604
    Leverkusen - poklopio se prvi kriterij.
    Pratimo Aston Villu (1-1, 15 min) i PSG (gubi 1-0, 45 min) - trenutno nam sve odgovara.
  • Crni86
    6.4k
    Odgovara nam poraz PSGa.blubach

Psg gubi

Edit. 2:0 gubi psg
  • blubach
    604
    Sjajne vijesti trenutno:

PSG u 82. gubi 3-0
    Aston Villa u 50. gubi 2-1

Ako ovako ostane do kraja, klinci su prezimili u Europi.
  • Carrasco
    4.5k
    3:2 Leipzig!! Još malo
  • Carrasco
    4.5k
    Jel jebeno moguce ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.