• ZgBlue
    579
    Puzzle su odličan poklon i to sigurno kupujem malim haharima iz obitelji!

Al ono kaj nama odraslima treba su krigle i pivske čaše.
    One PVC čaše su super, al staklo je staklo i vjerujem da bi se prodavale kao karte za europska gostovanja.

Dinamov puk je jednostavan i ne traži nikakav spektakl, samo zaljepite grb kluba na staklo i tjt.
    Također umjesto grba može biti i 'malo d' koje smo napokon počeli brendirati.
    Mogu biti raznih vrsta pa evo nekoliko primjera.

Screenshot-20241209-013839-Chrome.jpg
    Screenshot-20241209-013948-Chrome.jpg
    Screenshot-20241209-014107-Chrome.jpg

Bayern ima suradnju s Paulanerom i te krigle i čaše su vruhnske kvalitete, znam jer imam doma jedan set onih visokih čaša za pivu.
    Dajem to za primjer jer bi Dinamo mogao sličnu suradnju odraditi sa Zagrebačkom ili Pivovarom Medvedgrad?!
    Screenshot-20241209-014330-Chrome.jpg
  • NKDZ86
    2.4k
    oćemo krigle i to one od litre jer ove od pol odma popimo
  • Eduardo
    21.7k
    ovo je savršen primjer pivske krigle - grb, dio klupske himne i popis naslova prvaka.

ogtVTDg.jpeg
  • Paggini
    29k
    popis naslova prvaka.Eduardo

Trebat će nam veća krigla od ove... :cool:
  • Mali Zeus
    14.6k
    Posteljina za djecu u bojama i sa simbolima kluba pod hitno.
  • Droljo
    9.7k
    Trebat će nam veća krigla od ove... :cool:Paggini

Karnister od 20 litara...
  • Sajla
    6.2k
    "moraš skupit sve" čašice za žesticu, po jedna za svaki naslov prvaka ili pobjednika kupa, s trenutnim i povijesnim grbom iz tog vremena ako je primjenjivo. prodaja pojedinačno i/ili u setovima od 6 ili 12 prema vremenskim razdobljima.
  • scooniepenn
    3.6k

Po informacijama koje sam čuo Favbet daje oko 3.5 milja pa po tome i nismo predaleko od 5, od 10 svakako jesmo. Kada bismo od svih sponzora zajedno došli do 10 milja godišnje to bi bio mega korak za naš budžet i smanjenje udjela varijabilnih prihoda u našem proračunu. U svakom slučaju ova godina je enorman pomak u odnosu na prijašnje kad govorimo o komercijalnim prihodima.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    pisalo se ovdje da i Castore navodno plaća 2 mil. godišnje, a Adidas nije plaćao ništa. Tako da bismo sa svim sponzorima mogli premašiti 5 mil. ako su informacije točne. To je ogroman napredak s obzirom na to da smo u 2023. od svih sponzora zaradili malo više od 2 mil.
  • Dzg69
    7
    Zna li se hoce bit Petkova hoodica?
  • Nolifer
    8.8k
    Mislim da nebi bilo loše da se u webshop stave šalovi s današnje utakmice s Celticom, kao i protiv Dortmunda, jer sam videl da ima samo od tekme protiv Monaca u ponudi...Hvala
  • Mandelinho
    436

Ima, bas sam gledao prije 2-3 sata
  • Nolifer
    8.8k

Nema, pogledo sam sve. Jer da ima, nebi napisao sad...
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    J č.iđa iko da je kupio dinamov ručni sat ? Kakav je kvalitet?
    Jel ima itko da je kupio ručni sat od dinama i kakav je kvalitet?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.